2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Hepinize tesekkür ederiz teyzeleri güzel yorumlariniz için Ecem den size kocaman öpücükŞeniz

Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.

saol zeynep teyzesi saclarimiz sorma gunden gunede sarariyo babaya tamamen cekmis prensesim bana tek burnusu cekmis

Evet mavi Ayşegülcüm..Bizim gözlerimizde renkli.Doktor süt gözü değil renkli olcak dedi ama nasip bakalım..Aslında teni ve saçları biraz koyulaşsa fena olmazdıboshayallersmile

bizimkide şimdilik mavi ama kesin degişecek biliyorum.anası ,babası.kardeşi kahverengi.onun mavi olması hayret verici olur.gerçi renkli gözlü olan çokta .dedem mavi gözlü.annem.abim.kızkardeşim ela gözlü.ne bilem degişir şimdilik çekiyom boncuk gözleri..

allah allah.bir dünür böyle derse kız hiç bırakılırmı.sen bana garanti veriyon daha ne olsun.allah herkese senin gibi bir dünür nasip etsin bak.gelinine nasılda sahip çıktın valla gözlerim doldusenağlama

Ahmet Burak Bey'in altı açıkkenki keyfi :)

oyyy tişörtteki yazı gibi.gülücükler saçıyo maşallah maşallah pek tatlı..her bebek aynı defnede altı açılınca gıkı çıkmıyo ço hoşuna gidiyo.bi yaz gelsede şunları cıbıldasakkaydirigubbakcemile3

Eki Görüntüle 38441

Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.

oyy küçük melek.pek şirin çıkmış.nazlı şey maşallah bulbbul.ya kızın ismi neydi unuttum ben neye kara verdini bu melegin ismini..

resimlerin hepsine baktım çok tattlı maşallah .evet sararıyo bu kız.ama pek güzel maşallah.süslü şey..boshayallersmile

cok tesekurler papatya teyzesi babasida diyo su cocugu suslu kokos yapcan buyuyunce gisi beyenmicek diye kaydirigubbakcemile3

kızlar tek tek isim saymıyom ama süper bebişler oooyy baktıkça dudaklarımı ısrdım onları yemek istiyom :)))) maşallaaaaaaaaahhhhh

maşallah bütün miniklere

buda benim miniğimin son resimleri...ananesi kendi evine beşik aldı pek hoşuna gitti küçük hanımın

Eklentiler

• $aşkım.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $ecoş.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $ecenaz.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar çok tatlı hepside yaaaa
maaşaallah kırk bir değil kırk binkere maaşaallah
içimizde lolüpoplar varnış meğerse
tadına doyulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…