2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Eki Görüntüle 38441

Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.

oyy minik kuzuu. çok tatlı maşallah.

meleksen bayıldım özgenin resimlerine. gerçekten çok süslü olacak bu prenses.

maşallah bütün miniklere

buda benim miniğimin son resimleri...ananesi kendi evine beşik aldı pek hoşuna gitti küçük hanımın

aman da beşiğini sevsinler,pek güzelmiş.anneannesinin,annesinin,teyzelerinin kıymetlisii.. pek tatlı maşallah..demek ecoş diyorsunuz :),ecoşu öp benim için nanaklarından
Şeniz

Tek tek isim sayamıyorum kızlar. Ben girmeyeli melek dolmuş burası...Bütün bebişlere kırkbir kere maşallah. Allah nazarlardan korusun hepsini...

maşallah bütün miniklere

buda benim miniğimin son resimleri...ananesi kendi evine beşik aldı pek hoşuna gitti küçük hanımın

yesinler seni maşallah.ayy ne güzel anneannedede var demek yatak ne şanslı valla gittigi yerde rahat edecek desene...

maşallah boncuk boncuk bakmış çok canlar yakacak bu yakışıklı delikanlıboshayallersmile

Ahmet Burak Bey'in altı açıkkenki keyfi :)

oy maşallah nasılda keyiflenmiş kuzucuk pekte tatlı gülmüş

Eki Görüntüle 38441

Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.

kuzum pekte tatlı bir kızın varmış canım Allah nazarlardan saklasın

maşallah özge hanıma pekte süslü cicileride çok yakışmış

maşallah bütün miniklere

ay canım ya tam yemelik şeker kız maşallah beşiğide tam bu güzel kıza layık

Tek tek isim sayamıyorum kızlar. Ben girmeyeli melek dolmuş burası...Bütün bebişlere kırkbir kere maşallah. Allah nazarlardan korusun hepsini...
canım esra hanım seni baya oyalıyor galiba arada gel böyle özletme canım kendini olumunekankayizsmile

kızlar merhaba bende son resimlerimizi profilimize ekledim hepinizi çok seviyoruzz çok öptükkk

ay bızımkı ne zaman baslıcak ya ıpek anca mememı emerken guk guk sesler cıkarıyo mırıldanıyo kaydirigubbakcemile3
benimkide emerken seslr çikariyo bide sabahlari kalkinca pek keyifli oluyo bi sesler çikariyo çok tatli oluyolar ya

aykız maşallah kızına .ok tatlıyaaa maşallah

Saol canim Ecem den öpücükler

Ahmet Buyak beyyy uykusunda değil galiba bilinçli gülüyor hemi annesiiiiii hay maşallaaaaah bizimki gülmüyo daha yaw ..Kırkınız çıkmış ama galiba sizin

Aykızz Reyhandı galiba canım senin adın ya maşallah neyle besliyon sen bu güzelliği nasılda tocaman olmuş annesiiiiizemuszemus Sen 4600le normal doğum yapan hatun musun yoksa opuyorumnanaktan

Camdankalp adını bilmiyorum böyle camdankalp diye hitap etmek biraz tuhaf oluyor amaopuyorumnanaktan Çok tatlı kuzun ya maşallah..

Avatarında da gördüydüm tikkatimi çekmişti ne tatlı minik dediydim kendi kendime.. Ama küçük olmuş resimler tam göremiyoz ki..Yüklediğin o siteden forum linkini kopyalaman gerek tatlım hadi bi daha dene bakalım şu yavruyaopuyorumnanaktan

Zeynep valla hiç sorma sürekli biz yüklüyoz resim delikafadulden Artıkın utanıyoz yüklemeye..Anam diğer anneler ne güzel her gün giyidiklerini ekliyolar..Şubat bebeleri yaramaz çıktı analarını bırakmıyolar herhalnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…