Eki Görüntüle 38441
Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.
maşallah bütün miniklere
buda benim miniğimin son resimleri...ananesi kendi evine beşik aldı pek hoşuna gitti küçük hanımın
maşallah bütün miniklere
buda benim miniğimin son resimleri...ananesi kendi evine beşik aldı pek hoşuna gitti küçük hanımın
Ay maksimennnn çook tatlı kuzun yaaaa nazar değmesin inşallah yüzünde çok sevimli bi ifade var...opuyorumnanaktan
Aykızzz kız o kıyafet öyle ya şu gız analarına bi bu kıyafetler yüzünden özeniyom yaaa
Artis gibi artis maşallah yavruyaaa
Bitanesi,Zehra ya şu resimleri büyük koyun anlaşılmıyor ki böyle canlarım yüzlerini bilem seçemiyom
Zeynep kızının maşallah boyuna 57 cm olmuş demiştin galiba harbiden de belli oluyor maşallah fidan gibi bi kızçe olcak sanırsambayanssulusmile
Bende koyim ak mantarımın resimlerini eksik kalmayalım :)
Bu arada tüm bebelere maşallah aman unutmayalım kızlar Allahım nazarlardan saklasınnnnnn
3 haftalıkkene;
Burda bir aylığız tam;
Eki Görüntüle 38441
Kızlar bu da benim bebişim. Küçük olmuş resim ama şimdilik bu kadar becerebildim.
Imageshack - dsci0314.jpg - Uploaded by duyfer buda emzikli halimiz
maşallah bütün miniklere
canım esra hanım seni baya oyalıyor galiba arada gel böyle özletme canım kendini olumunekankayizsmileTek tek isim sayamıyorum kızlar. Ben girmeyeli melek dolmuş burası...Bütün bebişlere kırkbir kere maşallah. Allah nazarlardan korusun hepsini...
kızlar merhaba bende son resimlerimizi profilimize ekledim hepinizi çok seviyoruzz çok öptükkk
kızlar merhaba bende son resimlerimizi profilimize ekledim hepinizi çok seviyoruzz çok öptükkk
oyy küçük melek.pek şirin çıkmış.nazlı şey maşallah bulbbul.ya kızın ismi neydi unuttum ben neye kara verdini bu melegin ismini..
Eflal koyduk teyzesi adını.
Pamuk sekerimin dünkü hali teyzeleri
Pamuk sekerimin dünkü hali teyzeleri
ayyy çok tatlı maşallah.çoraplarına bayıldııııımmmmmboshayallersmile
ne guleryuzlu bı kızın war yerım ben onu ya masallah reyhancım
Çok tatlı mŞllh canımm
pamuk gİbİİ
Saolun teyzoslari
zeynepcim artik kendisiyle konusmaya baslayinca basliyo gülücükler saçmaya alkisalkisalkis
benimkide emerken seslr çikariyo bide sabahlari kalkinca pek keyifli oluyo bi sesler çikariyo çok tatli oluyolar yaay bızımkı ne zaman baslıcak ya ıpek anca mememı emerken guk guk sesler cıkarıyo mırıldanıyo kaydirigubbakcemile3
aykız maşallah kızına .ok tatlıyaaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?