ecenaz
Yok kiz vermem ben kizimi kimselereyaaaaa ben senin kotunu yerim maşallah süphan allah reyhancım böle giderse ecemi erkende everecez:...
saol canim valla canim havalar çok güzel bu aralar bizde her gün bi saat kadar dolastiriyoruz kizimiaykızz maşşalah bacım.pek şeker.giysilerde o biçim.konuşuyo yani.maşalllah.ee fransada hava nasıl.iimi dolaşıyomu ece hanım..
saol tatlim amingülşah,aykız,melek,elif maşallah kızlar hepside çok tatlı bu bebişlerin allah nazarlardan korusun..
ecenaz
sen bunu dene tekrar yeniledim böyle daha iyi
ecenaz
maşallah canım oğluşlarına Allah uzun ömürler versin ikisinede
oy oy nede güzel uyurmuş maşallahiste benim kizim bugunku hali ama ne zaman resim ceksem uyuya kaliyo cani isterse poz veriyo bilmis sey
41 kere maşallah tombiş tombiş yanaklar insanın ısırası yiyesi geliyor[/IMG]
Allahım bu ne tatlılık güzellik maşallah kocaman kız olmuş Allah nazarlardan saklasınHadi bizde koyalim kizimi masallah deyin teyzeleri
uyuyan güzelim benim
ecenaz
Maşallah maşallahhh
gülşah,aykız,melek,elif maşallah kızlar hepside çok tatlı bu bebişlerin allah nazarlardan korusun..
Masallah canim Ecenaza tonton yanaklarini yerim onun
valla böyle tombik yanak görünce isirmak istiyo insankaydirigubbakcemile3
masallah tum bebislere allah nazarlardan korusun hepsi cok tatli bal seker bunlar
ayyy hepsıne masallah yerım ben bunları ya cok tatlılaaaaaarrrrrrrrr kızlar walla Allah nazarlardan saklasın bebıklerınızı
gülşahçım çok tatlı maşallah ecenaza sana benziyo valla
gülşah maşallah çok tatlı.evet bencede sana benziyo bu kız.bak küçük resim koymayın anacım net görelim dimi.bar üstteki gibi yap kızı daha iyi görelim dimi..kaydirigubbakcemile2
maşallah ecenaz hanıma bir güzel de bu kız nasılda tatlı
bütün bebişlerimize kocaman maşallahhhhhhhhhhh
Aman da aman suna da bakin nasilda kollarini açmis Oley der gibi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?