2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

gülşah,aykız,melek,elif maşallah kızlar hepside çok tatlı bu bebişlerin allah nazarlardan korusun..

yaaaaa ben senin kotunu yerim maşallah süphan allah reyhancım böle giderse ecemi erkende everecez:...
Yok kiz vermem ben kizimi kimselere
aykızz maşşalah bacım.pek şeker.giysilerde o biçim.konuşuyo yani.maşalllah.ee fransada hava nasıl.iimi dolaşıyomu ece hanım..
saol canim valla canim havalar çok güzel bu aralar bizde her gün bi saat kadar dolastiriyoruz kizimi
gülşah,aykız,melek,elif maşallah kızlar hepside çok tatlı bu bebişlerin allah nazarlardan korusun..
saol tatlim amin

ayyy hepsıne masallah yerım ben bunları ya cok tatlılaaaaaarrrrrrrrr kızlar walla Allah nazarlardan saklasın bebıklerınızı

maşallah canım oğluşlarına Allah uzun ömürler versin ikisinede

iste benim kizim bugunku hali ama ne zaman resim ceksem uyuya kaliyo cani isterse poz veriyo bilmis sey
oy oy nede güzel uyurmuş maşallah

41 kere maşallah tombiş tombiş yanaklar insanın ısırası yiyesi geliyor

Hadi bizde koyalim kizimi masallah deyin teyzeleri

uyuyan güzelim benim
Allahım bu ne tatlılık güzellik maşallah kocaman kız olmuş Allah nazarlardan saklasın

maşallah ecenaz hanıma bir güzel de bu kız nasılda tatlı
bütün bebişlerimize kocaman maşallahhhhhhhhhhh

Ayy kızlar çok tatlılar maşaallah nazar değmesin böcüklere . ) biz ne zaman yapıp ahanda benimki diyeceğiz yaa.

Maşallah maşallahhh

Masallah canim Ecenaza tonton yanaklarini yerim onun
valla böyle tombik yanak görünce isirmak istiyo insankaydirigubbakcemile3

masallah tum bebislere allah nazarlardan korusun hepsi cok tatli bal seker bunlar

ayyy hepsıne masallah yerım ben bunları ya cok tatlılaaaaaarrrrrrrrr kızlar walla Allah nazarlardan saklasın bebıklerınızı

gülşahçım çok tatlı maşallah ecenaza sana benziyo valla

gülşah maşallah çok tatlı.evet bencede sana benziyo bu kız.bak küçük resim koymayın anacım net görelim dimi.bar üstteki gibi yap kızı daha iyi görelim dimi..kaydirigubbakcemile2

maşallah ecenaz hanıma bir güzel de bu kız nasılda tatlı
bütün bebişlerimize kocaman maşallahhhhhhhhhhh

çok tşk edriz teyzeleri
AYŞEGÜL resim boyutunu ayarlamayı beceremedim üstünde çalışıyorum hala senin yazının ışığında :)) başarıcam inş fazla oyalanamdığım için pc başında tamamlayamadan çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…