2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

evet ya çabuk büyüyolar.bugün 1,5 aylık oldu.zaman nasıl geçiyo.

maşallah kuzucuğa nasılda poz verirmiş

sinirliyim cok cok annemeeee
kaydirigubbakcemile3 anam çok sinirlenmiş annesi ne ettin sen bu kızcağıza

DSCF0528.jpg

ıpegım kızlarrr kaydirigubbakcemile2
yerim ben onu maşallah ipeğimize pekte tatlı çıkmış

aman keltoş sevsinler seniiii bide emzik tutturaydın ya kız agzına tam olurdu kaydirigubbakcemile3
masallah tubacım gunden gune buyuyolar...
sağol tatlım almıyor anacım alsa keşke denemediğim yol kalmadı ama durmak yok çalışmalara devam onun inat mı benim inat mı eninde sonunda alacaksüprizzzzz
Melek Sibel Zeynep Tugba Masallah kizlar nasilda çabuk büyüyolar yavrular Allah nazarlardan saklasin hepsini
sağol canım amin inş.

:roflol:

esını oyle ıyı anlıyorum kı kaydirigubbakcemile3

benimkide bana benzemiyormuş:dilcikar: zannımca bende taşıyıcı anneyim tıpkısının aynısı babası neyse ikinciye artık kaydirigubbakcemile3

:
inşallah ikinci benzer:ecrin_bebek:

masallah bebislere kizlar allah nazardan saklasin tugba cim bisi etmedim vala arabada oturuyoduk beni al kucana diye bakiyodu bende resim cekiyom diye bi anda bi bakti sinirli olduk gulmekten ona kaydirigubbakcemile3

masallahhh bitanesi yerim o prensesi ben
1tanelerim cnm masallahh oglusuna allah nazardan korusun tum sitemizdeki yakisiklilari prensesleri

Öncelikle bütün bebişlere kocaman maaşallah

Geçen haftaki halimiz

40 günlükken Berkin Bey

Son düzenleme:
Hepimizin kuzucuklarına maşallah. Bebeklerin hepsi ayrı güzel. Ben oğlumu ısırmıyorum daha ama yiyorum resmen. Bir an evvel doğurayım diye beklerken şimdi içime sokasım geliyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…