oy bütün bebeklere maşallah.
kı selma bebek çok tatlı.anasının tombik hali..sen kuru kalıyon gıı kızının yanındakaydirigubbakcemile3...
gülşah bu kız aynı sen bacım.bende üstü okumadım.bu kız ne zaman oturdu yaw diyomkaydirigubbakcemile3...
serap pet datlul oglun.bu iyice yeseymişti ne olacamkıştı.bu yememiş haliyse...sempatiksalakcinni
meleksen bu kız hep rüyalarda.maşallah..
sibel senin oglan fotojenik sanısam.iyi pozlar veriyo bee.
bitanesi.maşallah kuzuna.bende anakucagına öyle yaparım.önce battaniye.sonra onu korum. iyiki almışız en çok onda uyur.
tuba kaşallah ogluna.kız bu sarı gibi duruyo.öylemi.sende esmer duruyon.babayamı benziyo.yoosa benmi yanılıyom..
zeynep maşallah ipege.ben sana benzetiyodum ama babaymış meger..
1tanelerim maşallah ömürüne.ömrü çok olsun..
küçük resim koyan kızlar ya birazda net görelim kuzucukları.ben elimden geldigi kadar yazmıştım60.sayfada orayı okuyun ve büyük çıksın.hatta daha büyük çıkaranlar bi anlatın hele nasıl gönderiyorsunuz bu resimleri.mesela SELMA kız resimlerim kocaman çıkmış ayrıntılı olarak yazda bizde bilelim canlarım.TEŞEKKÜRLER..
ayşegülcüm sağol canım, nerem kuru kız 70 kiloyum ohaoldumsmile
resimleri ben yüklemedim canımcım arkadaşım yükledi, nasıl yüklendiğini bilsem şimdiye kaç kez yüklemiştim zeynonun resimlerini biraz beceriksizim şu resim yükleme konusunda maalesef mafoldumben
kucuk kuzu masallah sana
oy bütün bebeklere maşallah.
kı selma bebek çok tatlı.anasının tombik hali..sen kuru kalıyon gıı kızının yanındakaydirigubbakcemile3...
gülşah bu kız aynı sen bacım.bende üstü okumadım.bu kız ne zaman oturdu yaw diyomkaydirigubbakcemile3...
serap pet datlul oglun.bu iyice yeseymişti ne olacamkıştı.bu yememiş haliyse...sempatiksalakcinni
meleksen bu kız hep rüyalarda.maşallah..
sibel senin oglan fotojenik sanısam.iyi pozlar veriyo bee.
bitanesi.maşallah kuzuna.bende anakucagına öyle yaparım.önce battaniye.sonra onu korum. iyiki almışız en çok onda uyur.
tuba kaşallah ogluna.kız bu sarı gibi duruyo.öylemi.sende esmer duruyon.babayamı benziyo.yoosa benmi yanılıyom..
zeynep maşallah ipege.ben sana benzetiyodum ama babaymış meger..
1tanelerim maşallah ömürüne.ömrü çok olsun..
küçük resim koyan kızlar ya birazda net görelim kuzucukları.ben elimden geldigi kadar yazmıştım60.sayfada orayı okuyun ve büyük çıksın.hatta daha büyük çıkaranlar bi anlatın hele nasıl gönderiyorsunuz bu resimleri.mesela SELMA kız resimlerim kocaman çıkmış ayrıntılı olarak yazda bizde bilelim canlarım.TEŞEKKÜRLER..
hepsine kocaman bimaşallah..
selmacım çok güzel bir kızın var maşallah...
AMIN bu güzel dualar için çok saol canima.s.Öylesine çok güzellikler yaratırsın ki,
hayranlığım Senin methine yetmez
Seni,Senin öğrettiğin gibi övüyorum;
SUBHANALLAH
Öyle güzel işler eylersin ki,
Ne kadar düşünsem hikmetine aklım ermez
Sana hayranlığımı Senin öğrettiğin sözle ifade ediyorum;
MAŞAALLAH
Rabbim yavrularınıza sağlık sıhhat uzun bir ömür nasip etsin inşaAllah:Saruboceq:
Bahtları,kaderleri kendileri gibi güzel olsun,Yüce Allah kötülerden kötülüklerden korusun inşaAllah:Saruboceq:
Nazarlardan korusun MaşaAllah SubhanAllah
Öylesine çok güzellikler yaratırsın ki,
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
Rabbim yavrularınıza sağlık sıhhat uzun bir ömür nasip etsin inşaAllah:Saruboceq:
Bahtları,kaderleri kendileri gibi güzel olsun,Yüce Allah kötülerden kötülüklerden korusun inşaAllah:Saruboceq:
Öylesine çok güzellikler yaratırsın ki,
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?