2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

kız bu nasıl bir güzellik nasıl bir tatlılık bayıldım maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan saklasın
reyhan çok güzel kızın çok değişmiş 41 kere maşallah öp benim için

Saol Pervin teysezi evet günden güne degisiyolar
öptüm bile sende senin güzelligi öp bizden taraf

maşallah kuzularaa.. bende giremiyom bayadır.. geçen hafta çektiğim foto var onu eklim baree sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $10042010199.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $10042010204.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
maşallah yaa valla ben öyle hr bebeği sevmezdim ama halada sevmem ama yemin ediyorum bizim topiğin bebelerine bitiyorum...

maşallah kuzularaa.. bende giremiyom bayadır.. geçen hafta çektiğim foto var onu eklim baree sempatiksalakcinni

ayy maşallah. ne tatlı olmuş. eğer aralarda koymuşsan görmedim hiç ben. daha yeni görüyorum nazlı şeyma'yı. ama çok fıstık olmuş bu ya. maşallah

havva ben 60.sayfada anlattım bacım bak oraya.bunu deneyinnn yazıyo onu dene ayrıntılı anlattım

o yazıyı bi türlü ekleyemedim alıntı yapamadım ordan bakın işte bacım.öylede büyük çıkıy..

kız defne senı su halde bı elıme gecırsem waryaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

masallah defneye banyo yapinca nasil keyifli olmazlar rahatliyola kuzucuklar cok tatli olmus defne op bizim icin

ah yavrum ne kadar tatlısın gözlere bak maşallah çok güzel bu ayşegül maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun seni

masallah hepsı bırbırınden guzeller

gelin beni yeyin der gibi bakmis kaydirigubbakcemile3 Geliyorum yemeye kiz seni

maşallah arasa.gel de oğlumla oyna kzucuk seni..
özge kız o ayakkabılarını kaybet de ben bulayım emi, süslü..
ayy yiyeyim ben bu defne'mi. ohh mis gibi kokarsın sen şimdi.

sagolun teyzeleri..benim kız pek seviyo banyoyu..ne kadar çok yıkanırsa okadar çabuk alışıyorlar banyoya..bide şarkı söylüyom banyo yaparken dinleyip duru.o...))))

resmin üstüne sag tıkla kısayol kopyalayı tıkla alttaki mesaj yerivar onun üsünde dag resmivar.oraya sas.hptt diye yazı çıkar onusil.oraya gelince sag tıkla ve yapıştır de sonra ok.de.mesajyerine geyiyo.60.sayfadaanlatıyom...maşallah kuzucuga...

hızmalı ecenaz:)) oynuyorum kızımla oyuncak gibii:)))

Eklentiler

• $1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 119
  • $2.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 138
hızmalı ecenaz:)) oynuyorum kızımla oyuncak gibii:)))

kız gülyah başta kendin süslüymüşsün demekki kıza baksana bacak kadar boyuyla hızması var..pehhhh...bizde bilem yok.bu büyünce artık prsingde takar ona göre.anam ya yanaklara bak maşşşalllh löp diye öpecen.ısırcan bu kızı yaaa.yag ile ballamı besliyo bu kıza maşallah annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…