2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

hızmalı ecenaz:)) oynuyorum kızımla oyuncak gibii:)))

Allah ne etmesin seni. küccücük bebeye ne yapmış :) yakışmış ama zilliye :)

işte bunlardan bizden büyük yüklemeye üşendim valla:hulya:
MAAŞAALLAH DİYİN

maşallah maşallah paşa olmuş bu.

hava eksen adina ekliyorum esra prensesi benden kocaman masallahhhhh bu tatli prensese

BUNUDA HAVA EKSEN ADINA EKLIYORUM ESRA PRENSES

ayy ne şeker esra'cık,maşallah

bir resimde biz koyalım buda banyoya hazırlanırken çekildi boshayallersmile

bizimde böyle resmimiz var..sağlık suları olsun kuzucuğum.

buda benim kızımm derin ikili resimimizde sağdaki benim kızımmm

canım nerelerdesin sen, hiç görmüyorum seni. derine kocaman maşallah, Allah nazarlardan saklasın, gözleri çok güzel

kızlar hepinizin bebişlerine maaşallah ya kocaman olmuşlar allah nazarlardan saklasın buda benim miniğim

aman aman kısa kollulara geçilmiş. tam yemelik olmuş o kollar. biz daha battaniyelere sarılıp sarmalanıyoruz..

çok seker masallah tombik tombik

Masallah canim çok güzel bi kizin var saçlarina bitiyorum ya ne güzel

Allah hepsini nazarlardan korusun

amiiiiiinnnnn canım

:))))))))) canım bizde battaniyeliyizde o gün yeni almıştık kıyafetini evim sobalıya sıcaktı içerisi dayanamadım denedim:))

yanaklar tam öpmelik ısırmalık da ben öpmeye bile kıyamadım o kadar tatlı ki maşallah maşallah ecenazımıza

Allah ne etmesin seni. küccücük bebeye ne yapmış :) yakışmış ama zilliye :)..

sırnaşık şey yakışır zillime teyzesi

yanaklar tam öpmelik ısırmalık da ben öpmeye bile kıyamadım o kadar tatlı ki maşallah maşallah ecenazımıza

ben artık dayanamıyorum rüveyda şapır şupur öpüyorum valla ohh
büyün miniklerimize maşallaahh

valla kızlar buralalrdayım ne olsun ama pc eşimde işyeirne götürüyo çok giremiyorum hepinizi çok özledim ama akşamları bakıp yazıcam sizlere gene arada
ama şu varki şubat annelerinin bebişlerinin hepsi çok güzelll maşallah nazar değmesin eee hep beraberdik beraber yedik kilo aldık bebişlerede yaradı sanırım kızlar:))))

ayy maşallah pek güzelmiş bu yaa.serap sana çok benzettim..gözleride renkli sanırım.senin gibi...

kızlar hepinizin bebişlerine maaşallah ya kocaman olmuşlar allah nazarlardan saklasın buda benim miniğim

oyyy pet şeker maşallah.bu kız kıvırcık gibi duruyo.uzayınca süper dudur haa.maşallah....

ANNESININ KUZUSU ECEM

allahım ben bu kızı ne edem.şuna bak yaaaa..çoook tattlı maşallah maşallh.çok yakışmış giysileri..yaw bu kızlarıda süslemek pek güzel oluyo beee..

Son düzenleme:
Saol Aysegül teyzesi valla resim çekmek için poz vermeye bayiliyo da üstünü giymeyi hiç sevmiyo cadi

ayy hepsi çok güzel gerçekten bizdemi bi keramet var anlamadım hepsi birbirinden şirin güzel.yüzleri güzel ama inşallah hepsinin şansı çirkin şansı olur.

ayşegülcüm herkes bana benzetiyo evet ama o benden çok daha güzel olsunnn Allah bahtlarını güzel etsin inş. kızlarımız da çok güzel erkeklerimizde çok yakışıklı bayıldım hpsinee yaşasın şubat annelerii oleyyyyy

Aras, Defne, Özge, ıpek ve diğer bütün bebişleri allah nazardan saklasın. organik şekerlerim benimmm.

işte bizim cadı Miray

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…