2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masallah ecenaz kiz sende hizma var ama bende bugun kizima kupe taktirdim hemide gercek kaydirigubbakcemile3 hemde hic aglamadi prensesim ya takan kadin bile sasti anlamadan silahla taki verdi kadin

oy oy maşallah binlerce defa çok tatlı bebişlerle dolmuş taşmış burası tüm bebişlerimize ve annelerine kocaman maşallah Allah nazarlardan saklasın kuzularımızı bahtını talihini açık etsin güzel yazılar yazsın hayırlı uzun ömürler versin hepsine:Saruboceq:
bütün kuzucukları kokulu kokulu öpüyorum ve ısırıyorum müsadenizleŞeniz

hava eksen adina ekliyorum esra prensesi benden kocaman masallahhhhh bu tatli prensese

BUNUDA HAVA EKSEN ADINA EKLIYORUM ESRA PRENSES

oy yerim ben bu esrayı.çok tatlı olmuş bu beee..saçlara baksana yazın baglarsın bile....

havva alıntı yapamıorum ama 60.sayfada bunu yapınn diye yazmıştım orda yazıyo nasıl eklenecegi.büyük çıkıyo.benceonu bi dene..

işte bunlardan bizden büyük yüklemeye üşendim valla:hulya:
MAAŞAALLAH DİYİN

hava eksen adina ekliyorum esra prensesi benden kocaman masallahhhhh bu tatli prensese

Burasi yine dolmus hepsine kocaman masallah nasilda büyümüsler
çok tatli bu kuzucuklar yaa yerim ben onlari cokacimcoook

bir resimde biz koyalım buda banyoya hazırlanırken çekildi boshayallersmile

Eklentiler

• $Fotolarım002wd.webp
    4 KB · Görüntüleme: 68

hahaha yok valla çokda süslü değilim aslında takmam hızma falan ama kızımda yaşıcam herşeyi galibadelikafadulden
tşk edriz ayşegül teyzesi annesinin sütünü içiyo sadece kızım..ondada hem yağvar hem bal sanırımhihoyyyt

teşekkürler teyzeleri
ya bittim bn bu meleklere resmen bu e tatlılık ya
içim kaynıyo hepsine
MAAŞAALLAHHH

eneeeeeeeeeee ya burası gene çileklerle dolmuş yirim ben bunları yirimmm oyyyyyy kuzularım maksimen,camdankalp,tuğba,havva maşaALLAH maşaALLAH yavrulara ALLAHIM nazarlardan saklasın hepsini...

Eklentiler

• $Görüntü0014.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $Görüntü0017.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $24915_386610394870_619694870_3707580_5042579_n.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $24915_386610359870_619694870_3707579_4061999_n.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 36
kızlar hepinizin bebişlerine maaşallah ya kocaman olmuşlar allah nazarlardan saklasın buda benim miniğim

Eklentiler

• $ALIM3714.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…