2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Görmeyeli burası meleklerle dolmuş.Ne tatlı olmuşlar.Seyretmeye doyamıyor insan.
Allah'ım koru hepsini her türlü kötülükten,kazadan,beladan ve en önemlisi de nazardan...Yavrularımızı bizlere bağışla Yarabbim.....

Annesinin meleği

gülüşüne canım feda bitanemmmm

[URL=http://img153.imageshack.us/i/1001539w.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us

BUDA BENİM ELİM KOLUM DİLİM KISACASI HERŞEYİM

Hepsi birbirinden güsel yaa maşşallah allah nazarlardan korusun.

Melek, Elif, Selma, Tuğba tam ısırmalık olmuş bunlar. ye ye doyulmaz sempatiksalakcinni

bilmem kaçıncı yeni elbisesini denerken kaydirigubbakcemile3

kokoş miray ve halamın dişleri sempatiksalakcinni

oyun zamanıı. heycandan ayaklarının yerden kesilmesine az kalmış...

maşallah yavrum çok tatlısın sen. nasıl da poz vermiş öyle..şimdiden bakmalara doyamıyoruz..iyice büyüyüp şebeklik yaptıklarında nasıl dayanıcaz bu güzelliklere bakmaya bilmiyorum..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Esoş ve anneannesinin halısıkaydirigubbakcemile3

ayy keyfini sevsinler senin. maşallah o gözlere maşallah

evet canım resminde de zayıf görünüyor, ama çok tatlı,nasıl boncuk boncuk bakmış. kuzum benim..aman sağlığı yerinde olsun boşver napcan kiloyu..neden yumurtalığından ameliyat olcak, ne problem var? Allah şifa versin canım, dualarımız seninle..

Annesinin meleği

kız ben bu zeynoyu yerimm.çok tatlı maşallah.kız kel olsun mühimmi bizde onun keltoş kafasını yiriz...

yaw ben çok tatlısın yaa sarı civciv.afiyet olsun o eller...

[url=http://urlal.com/dqqf]

oh miray hanım maşallah sizeee...demek sizde kokoşsunuz..halanın dişleride inci gibiymiş:)))

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

oy maşallah esraya.gözleri renkli sanırım dimii..annesinin halısıda güzelmişşş:)))

derin yaaa maşallah çok tatlıymışşş.saçlarda maşallah ne kadar çookk.kız güzeli buu..
ya canım çok geçmiş olsun.sorunu çözülsünde önemli olun ooo.üzülmesi annesi.çok şükür yinee.bak düzelcek inşallah..

sagol canım benım
saclarının dokulmus halı ılk zamnalar daha coktu yuzunun her yerı kıldı gercı
baya dokuldu cok sukur
ama saclar yakıyor sıcakta zor oluyor

esracık yerim seni ben maşallah sana,

Sağolun kızlar... Tüm bebişlere kocman maşallah. Hızına yetişilmiyo bu topiğin maşallah...

Derinderen canım Allah acil şifalar versin. İyileşmesi önemli olan. Sen de fazla üzülme. Allah dermansız dert vermesin inşallah

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bal böceğim, çok canlar yakarsın sen valla.

tatlı bıdık senii. ne masum bakmış allah dermansız derrt vermesin güzelim. üzülme sen. en kısa sürede sağlığına kavuşur kuzucuk inş.

:Saruboceq:

Selma, Havva, Ayşegül ve Hülya (yaren-h) teyzelerim, çok teşekür ederim. öpüyorum ellerinizden kaydirigubbakcemile3

okadar çok şey yazdım yazdım oğlumu beyenen bütün teyzelere tek tek teşekkür ettimmm amaaa tam ok yapacam pat net gitti.meğer elektrikler gittmiş ve saatlerce gelmedi kızlar.ben eskilere yazana kadar yeni yeni minnoşların resimleri geldi hepsini tekkk tekkk öpüyorum hemde çoook çoook

derincim inş önce sağlığına kavuşsun, sonra toparlar merak etme.Allah kolaylık versin canım, üzülme sen de. oğlun etkilenir bak belki de ondan emmez..Sonuçları haber ver bize, merak ediyorum ben..Allah kolaylık göstersin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…