gezenti böcük seniiiiiiiii :icecream:
maşallah melis kuzum nazar değmesin sana
pRENSESİM MAŞALLAH KIZINA CANIM ÇOK ŞEKERRRR
maşallah melis'e. ohh yazın tadını çıkarsın bebişler..o sedirli yer kocasinan parkı mı kız?
oy yerım senı nazlı bebem benım masallah sanabenim çılgın kızım
maşallah melis e ne güzel bakmış...teyzoşlar bunlarda benim haftasonu gezintilerim..... artık yaz geldi evde durmak istemiyoruummm....annemle hep gezesim var......
çok tatlı bu yaaa....ayyy kız resmi göstermeyin bana....yeyim hepsini...benim çılgın kızım
amin canım sağolasınkizz eliferdiii masallah bebisinecok tatli... Allahim nazarlardan saklasin!
allam prensese bak ya bence o renk esmer değil çokkkk tatluu yapmış bende rengine bayıldım kıyafetinin maşallah sana kuzuuum[/URL][/IMG]
bu renk esmer yapmış kızımı :)))
[/URL][/IMG]
sabah mahmurluğuuu
ya ben senin saçındaki bandanana tokana kurban olayım tosuncukkkkbuda zeynomun yeni fotograflari....
ben senin elbisendeki fiyonk olayım kuşummmmopuyorumnanaktanMasallah Gencer Kuzeyime çok yakisikli bi isirik alabilirmiyim o bacaklardan:)
tabiki bacaklar topik teyzelerimizin:))
QUOTE=zeynepb;13721730]biz bugün annem ve babamla ikea ya gittik,gezdik. çok usluydum hiç ağlamadım. gezmeyi çok seviyorum anama çekmişim kaydirigubbakcemile3
Imageshack - dscf5157.jpg
Imageshack - dscf5149.jpg
Imageshack - dscf5139v.jpg
,
maşallah sana prensesler gibş olmuş annesi tam bu yawwteyzoşlar bunlarda benim haftasonu gezintilerim..... artık yaz geldi evde durmak istemiyoruummm....annemle hep gezesim var......
çok güzelsin çılgın hanım sen allah nazarlardan korusun senii emiiiibenim çılgın kızım
hep rahat uyusun inşallah paşamm keşke bende bi resminin altına yazabilsem uyuyakalmışşş die oyyy nerde:)))
arkeos tatlım masallah pasaya ne guzel uyumus
zehracım ne guzel olmus prensesın yerım onu ben
zeynepcım ıpegın elbısesı cok tatlı ya
burak ne tatlı kırmızılarla oyle
melıscım ne guzel resımler oyle prenses eylenmıs
unutum varsa kusura bakmayın kızlar eskıye bakmadım pek masallah tum yavrulara allah nazarlardan korusun
yok elıf yalnıs anlamadım ozgeyı yazmamıs sınya onun ıcın dedım[/QUOTE
senin o sert tepkinden sonra yazmıyorum sadece (yanlış anladığın varya hani)yoksa bi problem yok yani
benim çılgın kızım
Ömrümün hiç bitmeyecek Bahar'ısın sen...
URL=http://img808.imageshack.us/i/012k.jpg/][/URL]
Kuzumun ilk şapkalarından...Şimdi denedik,küçük geliyor tabii..Elinde de tarağı var.
Bahar, saçını tarayacaktı,baktı şapkası var, bari tarağın tadına bakayım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?