2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

sağolun teyzeleri ayşegül heralde artık bana benzemeye başlamış öle diyolar babasına çok benziyodu.. ama ben babaannaesine benzetiyom

--------------------------------------------------------------------------------

RESIM NASIL YÜKLENİR?

1. ImageShack® - Online Media Hosting adresine gir
2. "browse" ile resmi seç.
3. Eğer resmin boyutu fazla ise "yeniden boyutlandır" a bas 640-480 'i seç
4. "şimdi yükle" ye bas
3. Yükleme başarılı ise "forum kodu" nu tamamen kopyala ve kk'daki mesaj panosuna yapıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

HAVVACIM SEN BU YAZIYI AL EN BAŞA KOPLAYA.ÇÜNKÜ REMİ YÜKLKEMEK İSTEYENLERE KOLAYLIK OLUR BENCEE

gezenti böcük seniiiiiiiii :icecream:
maşallah melis kuzum nazar değmesin sana

pRENSESİM MAŞALLAH KIZINA CANIM ÇOK ŞEKERRRR

maşallah melis'e. ohh yazın tadını çıkarsın bebişler..o sedirli yer kocasinan parkı mı kız?

teşekkürler teyzoşları.... iyice gezginci olacak benim kız.....
hülyacım ıhlara vadisinin yakınlarında bir yer... melendiz çayının üstüne lokanta yapmışlar.... ama öyle minderli falan bir yer olduğu iyi oldu çünkü melise rahatça mamasını yedirebildim....

teyzoşlar bunlarda benim haftasonu gezintilerim..... artık yaz geldi evde durmak istemiyoruummm....annemle hep gezesim var......
maşallah melis e ne güzel bakmış...
benim çılgın kızım
çok tatlı bu yaaa....ayyy kız resmi göstermeyin bana....yeyim hepsini...

Oynarken uyuyakalmısım :ecrin_bebek:

oyy paşam sen negüzel uyumuşsun öyle...ahh benm oğlanda böyle oynarken uyuyacakmı acep:)))

abbbbooooo bu ne büyükkkk resim giiiii.... aman yaaa neyse ne demisler " en iyi yol bildigin yoldur " e bosa dememisler. aslinda boyutunu felan ayarlardim ama bilgiyasarim Almanca kayitli... neyseee sempatiksalakcinni

Ilk önce tüm bebislere kocaman bi masallah

Ipek böcügüm elbiseni sevsinler senin
Burak in sapkali resmine bayildim karizma yapmis valla
Melis prensesin kocaman kocaman gözlerine bitiyorum çok tatli
Nazli Seyma da baya büyümüs görmiyeli fistik seker
Mehmet pasamda uyusunda büyüsün o poposundan bi isiriver annesi benim yerime:)

tek tek alinti yapmadim baya bi birikmis resimler:))

melekcim ben özgeyi her görüşümde maşallahta diyorum allah onu her türlü kötülükten kosurunda diyorum bütün bebişlere dediğim gibi yani ama sen benim her yazdığımı yanlış anladığın için buraya yazmıyorum sadece benim bebişe karşı asla öyle bir tavrım olmadı olmazda...

arkeos tatlım masallah pasaya ne guzel uyumus
zehracım ne guzel olmus prensesın yerım onu ben
zeynepcım ıpegın elbısesı cok tatlı ya
burak ne tatlı kırmızılarla oyle
melıscım ne guzel resımler oyle prenses eylenmıs
unutum varsa kusura bakmayın kızlar eskıye bakmadım pek masallah tum yavrulara allah nazarlardan korusun

yok elıf yalnıs anlamadım ozgeyı yazmamıs sınya onun ıcın dedım

kizz eliferdiii masallah bebisine cok tatli... Allahim nazarlardan saklasin!
amin canım sağolasın
[/URL][/IMG]

bu renk esmer yapmış kızımı :)))

[/URL][/IMG]

sabah mahmurluğuuu
allam prensese bak ya bence o renk esmer değil çokkkk tatluu yapmış bende rengine bayıldım kıyafetinin maşallah sana kuzuuum

buda zeynomun yeni fotograflari....

ya ben senin saçındaki bandanana tokana kurban olayım tosuncukkkk
ben senin elbisendeki fiyonk olayım kuşummmmopuyorumnanaktan
sonunda şapkamı değiştirttiler bana. buyrun bu nasıl..? biraz kulağım göze batıyor ama neyyysssssee..
,
ya ne kadan güzel bir şapka bu burak paşayada çokkkk yakışmış maşallah maşallahhh

teyzoşlar bunlarda benim haftasonu gezintilerim..... artık yaz geldi evde durmak istemiyoruummm....annemle hep gezesim var......
maşallah sana prensesler gibş olmuş annesi tam bu yaww
benim çılgın kızım
çok güzelsin çılgın hanım sen allah nazarlardan korusun senii emiiii

hep rahat uyusun inşallah paşamm keşke bende bi resminin altına yazabilsem uyuyakalmışşş die oyyy nerde:)))

hangisine yorum yapacağımı şaşırdım valla hepsini birden yiyesim geldi çok tatlılar 41 bin kere maşallah benim yerime mis kokulu bebişlerinizi öpün Şenizopuyorumnanaktan
oğlanlarımız çok ama çok yakışıklı kızlarımızda mankenleri kıskandıracak kadar güzeller maşallah topikimizin meleklerine kimse alınmasın hepsi çok güzeller ama benim gözüm esrada kaldı havvacığım Allahın emri peygamberin kavliyle kızına talibim çok duru bir güzelliği var gözlerine falan bittim Allahım nazarlardan saklasın bahtını güzel eylesin tüm bebeklerimizin :Saruboceq:

Ömrümün hiç bitmeyecek Bahar'ısın sen...
URL=http://img808.imageshack.us/i/012k.jpg/]
[/URL]
Kuzumun ilk şapkalarından...Şimdi denedik,küçük geliyor tabii..Elinde de tarağı var.
Bahar, saçını tarayacaktı,baktı şapkası var, bari tarağın tadına bakayım dedi.

Son düzenleme:
benim çılgın kızım

hakkaten çılgın kız bu. ağzını nasıl aça aça ağlıyo öyle..:) çok güzel maşallah. Allah bağışlasın.

ooyy oyy yerim ben seni, oynarken de uyurmuş sıpa..totoyu dönmüşsün ama bizi o güzel gözlerinden mahrum etme memedim

annamm süslü olacak kız bu şimdiden tarak falan.. maşallah gözler süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…