2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masallah tum meleklere ne guzeler ya buyudukcede bı da guzelesıyolar allah nazardan korusun hepsını optum

ıste benımde prensesım yenı resım cekmedık yuzumuzdekı o yara tamamen ılesın yıne yenı resım eklerız

canbahar tuba maşallah yavrularınıza........ kızımda bütün teyzelerini öpüyo sizi çok seviyoruz teyzeleri..........

zeynepçim şeymayada öle diyolar hiç gülmüyo diye canının istediğine pas veriyolar :)))))))

oy maşallah her zmaanki gibi tatlı, her zamanki gibi güzel..maşallah

ıste benımde prensesım yenı resım cekmedık yuzumuzdekı o yara tamamen ılesın yıne yenı resım eklerız

maşallah canım sana. elbiseni sevsinler. inş kısa zamanda iyileşir yarası melekcim

Alıntı yapayım dedim sayfalar dolup taşacak vazgeçtim :)
Ben bu kuzucuklar napiim ya hepsi birbirinden güzel ve tatlı.. Hepsi bir araya gelse birinin kolundan birinin bacağından ötekinin poposundan derken hepsini yesem oooh ne güzel olur yaaa:asigim:

maşallah doruk'a. çok tatlı olmuş.

tüm bebeklerin elleri ağzında ya.. ellerine bal sürmüşler sanki yavrularımın.

maşallah doruk bey e pek tatlı...bizim topiğin erkekleri de pek yakışıklı canım...hepsi ayrı bir karizma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…