2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

arkeos maşallah canım nede güzel uyumuş.benim kız hiç öyle uyumuyoo yaa.

canbahar senin minikte çok tatalı maşallh.nede güzel şapkası varmışş.benim kızında var şapkası öyle kayıyooo..pek sevmedi..

RESIM NASIL YÜKLENİR?

1. ImageShack® - Online Media Hosting adresine gir
2. "browse" ile resmi seç.
3. Eğer resmin boyutu fazla ise "yeniden boyutlandır" a bas 640-480 'i seç
4. "şimdi yükle" ye bas
3. Yükleme başarılı ise "forum kodu" nu tamamen kopyala ve kk'daki mesaj panosuna yapıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

HAVVACIM SEN BU YAZIYI AL EN BAŞA KOPLAYA.ÇÜNKÜ REMİ YÜKLKEMEK İSTEYENLERE [/COLOR]KOLAYLIK OLUR BENCEE

teyzoslar hepınıze coooook tesekkur ederız Allah'ım bahtlarını acık etsın yavrularımızın hepsıde bırbırınden guzel sızler tarafından sevılmekte ayrı bı guzel :asigim:

benim çılgın kızım

Oyy maşallahhh

Ok tatlım yaptımmmm...

Oynarken uyuyakalmısım :ecrin_bebek:

Maşallah ya....Çok tatlı.

Uploaded with ImageShack.us bakalım olcakmı

Maşallah kuzuma çok tatlı ya....

AMİNNNN Canım.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bahar hanımı nihayet görebildik. Allahım ya bu ne güzellik. Gözlerine kurban senin

Şapkalı şeker yerim ben seni prenses

Allahım burası güzellik kaynıyor hepside birbirinden şirin bunların Allahım nazarlardan saklasın hepsini bir anda büyüdüler yaa

Uploaded with ImageShack.us bakalım olcakmı
işte ben bu zilliye bitiyorum pek tatlı ya maşallahhhh
oyyy çok tatlı annesi ya benim yerime kokla bi kere maşallah bahar bebek sana...
ay paşamada bak sen yesinler minik adam seni maşallah sana

oy oy oy sen bana gülerek pozlarmı gönderdin bebişim..senin her halin datlu canım...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…