2010 temmuz agustos eylül dönemi çift çizgi görmek isteyenler buyrunn

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
688
İzmir
slm arkadaşlar yaz dönemi gebelik düşnen arkadaşlar burda yasadıklarımızı paylaşalım

2 bebek kaakrı aldık bakalım dr gidip kontrollerimi olacagım folikaist kullanaya başşadım yaz dönemi çift çizgiyi görmek isityorum allah nasip ederse
olumunekankayizsmile

Selam canim topigin hayirli olsun. Insallah ugurlu gelir. Bende 2 hafta önce düsük sonrasi kürtaj oldum maalesef. Simdi 2 ay korundukdan sonra agustosda tekrar calismalara baslamayi düsünüyorz bakalim

Selam arkadaşlar, bende iki kez düşük yaptım. En son 7 Nisanda kürtaj oldum. Öncelikle bu ay tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Tabi sonuçlar iyi çıkacak olursa Haziran ayından itibaren çalışmalara başlamak istiyoruz. Allahtan hayırlısı.

geçmiş olsun canım sanada allahım hayırlısını versin
rabbim isteyen herkese nasip etsin hep beraber

Merhaba arkadaşlar, ben haziran gibi hamile kalmak istediğimi söylemiştim. Ama bir seri test yaptırdım. Onların sonuçları da 1 ay sonra çıkıyormuş. Bu durumda benmde Temmuz ayını bekleyenlerden oldum.

Merhaba arkadaşlar, ben haziran gibi hamile kalmak istediğimi söylemiştim. Ama bir seri test yaptırdım. Onların sonuçları da 1 ay sonra çıkıyormuş. Bu durumda benmde Temmuz ayını bekleyenlerden oldum.

inşallah canım rabiim gönlüne göre verisn bekliyoruzx bakalım

folik asid imiz kullanaarak bebişlerimizizemuszemus

Tırtılkurabiye'nin dediği gibi folic asid lerimizi kesinlikle unutmuyoruz. Bu hazırlık aşamasında yapmayı planladığımız şeyleri yapıp hazırlıklı olalım. Mesela ben bu ay sonu saçlarımı kestirip, boyatacağım. Acaba, keşke dememek adına sizinde hazırlıklı olmanızda fayda var.

EVET CANIM AYNEN KATILIYORUM
BENDE PZT SAÇLARIMI KESTRİP BOYATACAGIMMMopuyorumnanaktan

Bu arada küçük bir hatırlatma yapmak istedim. Üç beş aydır uğraşıp gebe kalamama gibi bir durumla karşıkarşıya olan arkadaşlar varsa, prolaktin değerinizi ölçürmenizde fayda var diye düşünüyorum. Svg.

bende temmuz ayından gebe kalmak ıstıyorum fakat kılo problemım var ve bu benı cok korkutuyor ıs yerınden de ızın alamıyorum doktora gıdebılmek ıcın zırt pırt surat yapıyorlar ne yapacağımı sasırdım ben nasıl kılo verıp bebek yapıcam mafoldumbenmafoldumben

ben de geldım

temmuz ayında baslıcaz calısmalarımıza kısmet olursa ,

daha önce hıc denemedık ,ınsallah ılk seferde tutar .

folık asıt kullanm aya baslıcam yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…