- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Selam canim topigin hayirli olsun. Insallah ugurlu gelir. Bende 2 hafta önce düsük sonrasi kürtaj oldum maalesef. Simdi 2 ay korundukdan sonra agustosda tekrar calismalara baslamayi düsünüyorz bakalim
Selam arkadaşlar, bende iki kez düşük yaptım. En son 7 Nisanda kürtaj oldum. Öncelikle bu ay tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Tabi sonuçlar iyi çıkacak olursa Haziran ayından itibaren çalışmalara başlamak istiyoruz. Allahtan hayırlısı.
Merhaba arkadaşlar, ben haziran gibi hamile kalmak istediğimi söylemiştim. Ama bir seri test yaptırdım. Onların sonuçları da 1 ay sonra çıkıyormuş. Bu durumda benmde Temmuz ayını bekleyenlerden oldum.
bende 4 aydır gebelik deniyorum...bakalım haziranda da olmazsa artık temmuz ve sonrasına kalıcak...hepimiz için hayırlı..
Tırtılkurabiye'nin dediği gibi folic asid lerimizi kesinlikle unutmuyoruz. Bu hazırlık aşamasında yapmayı planladığımız şeyleri yapıp hazırlıklı olalım. Mesela ben bu ay sonu saçlarımı kestirip, boyatacağım. Acaba, keşke dememek adına sizinde hazırlıklı olmanızda fayda var.
ben de geldım
temmuz ayında baslıcaz calısmalarımıza kısmet olursa ,
daha önce hıc denemedık ,ınsallah ılk seferde tutar .
folık asıt kullanm aya baslıcam yakında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?