2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Capri süper gidiyorsun , sen yersin tabi öyle şişene kadar..

48 kiloyla hamile kalmıştın ve sanırım 57 kilosun şu an..
çok normal bir görüntün var..

Eeee zayıf hamile kalmanın avantajları işte bunlar:))

Çok çok teşekkür ederim canım benim...

Ama sen beni misskaprisle karıştırdın galiba şekerim. Ben 57-58 kilo ile hamile kaldım şimdi 67- 68 felan olmam lazım. 9 kilo almıştım en son ama şimdi 10 olmuşumdur.

Ama şu da var ben 58 kiloyum dediğimde kimse bana inanmazdı çünkü görüntüm 53 kilo gibi gösterirdi. Yani ezelden beri hep tartılarla görüntüm arasında 5 kilo fark olmuştur.

Şimdi de öyle kilomu söylediğimde kimse bana inanmıyor ama gerçekler böyle...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaa karıştırdım o zaman..kaydirigubbakcemile3

İyi de bu görüntü nasıl 67-68 oluyor yav..?CADIARZU:1shok:

Resmen 57-58 gibisin..Vay canına..
Maşallah diyelim bari..
Bu da bir şans yani ..:ecrin_bebek:

ahh ahh zayıf annişleri görünce üzülüyorum ben tombalak oldum.
akşama resim çekip ekliycem şişkoluğumu.
zaten topluydum kızım sayesinde göbeğim ve totom kocaman oldular.

Aaa karıştırdım o zaman..kaydirigubbakcemile3

İyi de bu görüntü nasıl 67-68 oluyor yav..?CADIARZU:1shok:

Resmen 57-58 gibisin..Vay canına..
Maşallah diyelim bari..
Bu da bir şans yani ..:ecrin_bebek:

Evet canım karşılaştığım tepkiler de tam bu şekilde olamaz diyorlar ama ben eskiden de bu tepkiyle karşılaşıyordum.kaydirigubbakcemile3

Hatta orta son sınıfta hani boy kilo ölçtürmeye hocalar gönderirdi yaa gelişme dönemimizde işte o zaman hoca bana inanmamıştı kaç farklı yerde kilo ölçümü yaptırmıştı. Orda hata var burda hata var diye halbuki sonuçlar hep aynıydı.
Ben 50 kilo görüntüme bakıldığında mümkünatı yoktu çünkü resmen safinaz var ya temel reiste onun gibiydim. Ama tartı da 50 kiloydum. Gerçekten çok garip yaa... Ben de şaşırrıyorum.

Şimdi neden kilo konusunda kafayı taktığımı daha iyi anlarsın. Rakamlar psikolojimi bozuyor.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıslarrrrrr maşallahhhhhhhhh epey yeni foto birikmiş benim yokluğumda :)) benimde göbiş iyice büyüdü. oğluşta fıkır fıkır )))

allah nazardan korusun canım

papatya kirmizi kirmizi ne guzel cikmissiniz kizinla

yase masallah sana da ,gobegin fazla buyuk gorunmuyor

Maşallah..
Şimdi biraz daha büyümüştür annesi..

teşekkür edrim kızlar bugünlerde çekerim son halimi eklerim ama gören hiç kimse inanmıyo 5 aylık hamile olduğuma yani benim göbiş sizinkiler gibi değil
ya birden şişicem yada ... bilmiyorum lülülülülülü
neyse cumaya randevum var bakalım o zaman anlarız gelişimi normal olsun da benim göbiş, kilo... fasa fiso

Son düzenleme:
Amanınn kimler gelmiş...
Çok tatlısınız yaa şuraya bak maaşallah ana oğul size
Çok teşekkür ederim canım benim....
ahh ahh zayıf annişleri görünce üzülüyorum ben tombalak oldum.
akşama resim çekip ekliycem şişkoluğumu.
zaten topluydum kızım sayesinde göbeğim ve totom kocaman oldular.

Canım öyle deme yaaa herkesin yapısı farklı benim de tartıdaki rakamları görünce psikolojim bozuluyor....

Yarın bakalım koy da resmini...

kıslarrrrrr maşallahhhhhhhhh epey yeni foto birikmiş benim yokluğumda :)) benimde göbiş iyice büyüdü. oğluşta fıkır fıkır )))

Canım seni de çok merak ediyorum. Bir ara koysan fotonu...

capri soyledigin kilodan cok daha az gorunuyosun,kasli bir yapin var demek ki,masallah

Teşekkür ederim canım. Muhtemelen öyleyim zamanında çok spor yapıyordum.

capricim akşama modem gelirse evde var fotom yeni pazar günü çekilmiş taze taze kaydirigubbakcemile3 o gün birazda şişliğim vardı ama hamile olduğumu anladım valla insanlar acayip acayip bakmıyordu hamile olduğum belli oluyordu kaydirigubbakcemile3 önceden göbek mi bebek mi belli olmuyordu )))

evet artik o ne oldugu belirsiz donemler gecti cok sukur,gobegimizi gere gere gezmemiz lazim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…