Kayınvalidemin Tutumu

Zaten gece eve dönmeseydim de haberi bile olmayacaktı nerdesin diye arayıp sormayacağına eminim dışarıda geçirdiğim süre boyunca da sormadı.

Yok hiç konuşmadık gün içinde ne aradı ne mesaj atttı

Konuşulmuyor ki dün de bağırıp çağırdığı için evden çıktım zaten evden

Zaten şu andan başladı kalan parayla ilgili planlar yapmaya motor mu alsak yok oraya yatıralım yok buraya yatıralım
Daha çarşamba günkü mesajların bunlar, bu asalağa ne çabuk kanıp inanıyosun sen akıllanmazsın cidden ya. Adam evlenene kadar depozitoya kadar sana “kitlemiş” her masrafı. Evlenince de konmuş altınlarına bedellisini ödetmiş. Daha kendi anneni katmaya çalışıyosun bu belaya. Ailesi oğullarının pis huyunu biliyor tabi vermezler 5 kuruşlarını vermesinler de zaten.

Eyvah o mu allah akıl versın

bu devırde araba almak ne kadar mumkun? Kendı paranızı kaptırıyorsunuz eşınıze aılesının de kaptırmasını ıstıyorsunuz. Herkes sızın gıbı saftirik degıl. Akıllı kadınmış sonradan vazgemiş
Üslübunu bozma öncelikle . Kendini ifade etmek için doğru kelimeleri seçemiyorsan yorum yapmam

Arabadan arta kalan parayi aliyorsunuz, ustune anneniz size para veriyor ve gidip annenizin adina 1+1 daire aliyorsunuz.

Simdi gidin bu fikri esinizle paylasin ve maddi konularda nasil bir koca oldugunu gorun.

Ha bu arada ben olsam tam olarak ilk paragrafta yazdigim plani, kocama guvensem de guvenmesem de uygulardim, bi kisim para onun nazik poposu sehirden uzaklasmasin diye harcandiysa diger kisimda benim nazik popom icin pekala harcanabilir.

Bedelli için neden araba satıyorsunuzki geri alamazsınız bu finansal okuryazarlıkla, ikiniz de bankaların 0 faizli kredilerini toplasanız? Bi de altındaki düşüş herkesi arabaya yönlendirdi, bugun satsanız aynı parayla bile bir ay sonra alamayabilirsiniz

Annenizde ortaya bir miktar koyunca satilan ev kimin uzerine olacakti muhtemelen esinizle sizin. Niye yasarken malini mulunu satsinlar durduk yere alacaginiz evi yine kv kp uzerine yapacak miydiniz

Siz akıllanmazsınız ne diyebilirim bilemiyorum başka.

Belki keselerine uymadı. Hesap kitap yaptılar olmadı. Şöyle düşün o evlerden gelen kira bedelleriyle hayat standartları gayet yerinde iken oğlu için satıp sıfır kira bedeliyle hayat standartları düşecek belki.

Back
X