- 21 Eylül 2017
- 3.006
- 7.349
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ev sahibi olmak isteyen aile babası adam ,gider paşa paşa askerlik yapar, elinde ki tek ev peşinatı yapabileceği arabayı satmaz kalanı da çar çur etmez ama.Ya evlerini ev almak için istendi bunu anlamıyor musunuz siz
Zararınız nedir? Ben anlayamadım hala. Kredi mi çektiniz mesela ev alacaksınız diye? Altın mı bozdurdunuz?Mesele başta deselerdi satmak istemiyoruz diye zaten problem yoktu ki. Su yazıları yazarken hepiniz etten kemikten insan olduğunuzu unutuyorsunuz
+234642121Karisinin altınlarını harcamış şimdi sıra ailesine gelmiş. Adam kendi kendine planlar yapıyor anne babasının evi üstüne. Bu erkek çocukları neden böyle ya. Hiçbir kız demez anne babasina evi satın da bana ev alin diye.
Belli sırada ev yenilecek. Kv haklı neden satsın oğlu içinde olsa. Asla güvenilmezKızlar yine bir dertle geldim size…
ailelerimizden ayrı şehirde kirada oturuyoruz. Kayınvalidemlerin 3 tane evleri var . Eşimin aklına daha önceden evlerinin birini satma fikri geldi ve satılan evle yaşadığımız şehirde ev almak istedi benim annem de yardımcı olacağını söyledi. Eşimin ailesi de fikri kendi aralarında konuşup bize geri dönüş yaptılar. Tamam siz oradan ev bakın dediler. Bize ev ilan filan attılar. Bizde heveslendik baktık filan ama geçen gün eşim annesiyle konuşurken onun gönülsüz olduğunu hissetmiş ve annesiyle konuşmuş anne sen isteksiz gibisin benim de öyle içime sinmez satmayın demiş sonra gelip ben vazgeçtim dedi bana. Kayınvalidem de yok filan dememiş ama eşime senin kendi istemediğini kıza söyle benden bilmesin filan demiş. Ben anlıyorum evini satmak istemeyebilir. Kızdığım nokta keşke bizi heveslendirmeselerdi. Ben konulara hiçbir aşamasında müdahil olmadım sadece kendi annemi arayıp durumlardan bahsedince o da böhle bşseh varsa belli bir mebla yardım edeceğini söyledi. Siz ne dersiniz ne düşünürsünüz merak ettim.
Tabi tabi bu devirde ev almak ne kadar mümkün değil mi ?Ne kadar bayılıyorsunuz böyle asalak erkeklere koca demeye?
Ev almak istiyorsa eşiniz kendi çalışıp alsın rahatlığından ödün. Ne münasebet annelerden para istemek?
Ya evlerini ev almak için istendi bunu anlamıyor musunuz siz
Kocanızın bedellisi diye altınları ve arabayı satmasaydınız krediyle hallederdiniz. Annelerden destek isteyeceğinize.Tabi tabi bu devirde ev almak ne kadar mümkün değil mi ?
Yahu mallarını henüz hayattayken niye versinler. Evlenmeyi bilen adam hayatını idame ettirmeyi de bilecek.Konu sahibinin eşi kadının altınını yedi. Arabayı da yedi. Bir kere de eşinin ailesi destek olsa nolurdu sanki. Ben sizi haklı buldum. Kaç evladı varsa evi satıp eşit paylaştırabilirdi. Biraz da sizin aileniz destek olurdu. Kendinize bir ev alırdınız
Kesinlikle çok zor. Biz de eşimle ev almak istiyoruz ancak bebiş de olunca, hem de biraz lüks harcama yapınca kenara çok az bir miktar koyabiliyoruz. Dini inancımız sebebiyle kredi de çekmiyoruz. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Valla kayınvalide ve kayinpederim bir ev verse ben de aşırı mutlu olurdum ama kendi mallarıTabi tabi bu devirde ev almak ne kadar mümkün değil mi ?
Konu sahibinin azıcık aklı varsa, kendisine zerre kadar değer vermeyen kocayla annesinin de yardım edeceği bir mal, mülk olayına girmez.Konu sahibinin eşi kadının altınını yedi. Arabayı da yedi. Bir kere de eşinin ailesi destek olsa nolurdu sanki. Ben sizi haklı buldum. Kaç evladı varsa evi satıp eşit paylaştırabilirdi. Biraz da sizin aileniz destek olurdu. Kendinize bir ev alırdınız
Haklısın önce heveslendırıp sonra gerı caymak ayıp olmuş. Hıc umursamayın bırsey de söylemeyın. Sonra 40 sene lafını yaparlar.Kızlar yine bir dertle geldim size…
ailelerimizden ayrı şehirde kirada oturuyoruz. Kayınvalidemlerin 3 tane evleri var . Eşimin aklına daha önceden evlerinin birini satma fikri geldi ve satılan evle yaşadığımız şehirde ev almak istedi benim annem de yardımcı olacağını söyledi. Eşimin ailesi de fikri kendi aralarında konuşup bize geri dönüş yaptılar. Tamam siz oradan ev bakın dediler. Bize ev ilan filan attılar. Bizde heveslendik baktık filan ama geçen gün eşim annesiyle konuşurken onun gönülsüz olduğunu hissetmiş ve annesiyle konuşmuş anne sen isteksiz gibisin benim de öyle içime sinmez satmayın demiş sonra gelip ben vazgeçtim dedi bana. Kayınvalidem de yok filan dememiş ama eşime senin kendi istemediğini kıza söyle benden bilmesin filan demiş. Ben anlıyorum evini satmak istemeyebilir. Kızdığım nokta keşke bizi heveslendirmeselerdi. Ben konulara hiçbir aşamasında müdahil olmadım sadece kendi annemi arayıp durumlardan bahsedince o da böhle bşseh varsa belli bir mebla yardım edeceğini söyledi. Siz ne dersiniz ne düşünürsünüz merak ettim.