• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

31+4 günlük halimiz..:nazar::nazar::nazar:
Kocamannn olduk biz...:nazar:

2050.jpg

fistik gibisin masallah :nazar:

ALLAH nazarlardan saklasın.. saglıkla gelsınler İNŞAALLAH :nazar::nazar: benim kızımda hep solumda :asigim::asigim:
Ne şanslısın.. :nazar: saga dokun ogluşunu sev, sola dokun kızını Şeniz
Hep istemişimdir ikiz.. kısmet.. opuyorumnanaktan

sağdaki kızım,soldaki oğlum ama..ayna görünüşü o...kaydirigubbakcemile3

k-586614-32_3_günde_ben_göbeğim_ve_oğlumun_ultrason_fotosu.jpg]
[/url][/IMG]
kızlar resim yüklemeye çalışıyorum ama becerebilecek miyim bilmiyorum unutmuşum.

[/QUOTE]

Amannda amannn Kocaman olmuşş göbişler :nazar::nazar::nazar: ALLAHIM oglunu saglıkla kucagına almak nasip etsin.. oglunada :nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. ,inşallah hepimize Allah evlatlarımızı sağ salim bağışlasın.

[/QUOTE]

maşallah tatlım gerçekten göbişin bayağı büyümüş....:nazar::nazar:

Ultrason fotosuyla da süper br kare olmuş valla..:nazar:
[/QUOTE]

maşallah flower büyümüşsünüz :nazar::CüvCüv:

teşekkür ederim arkadaşlar evet göbeğim çook büyüdü herkes doğuma 1 buçuk ay var deyince ooo ne kadar büyüyecek bu daha diyor. hatta erken doğar bu diye moral bozuyolar ama benim oğlum zamanında doğacak inşallah üzmücek annesini:Saruboceq: bu arada ben bu göbekle bizim işyeri 2 katlı 1 aşağı 1 yukarı koşturup duruyorum.acaip yoğunlaştı işler ve bana acaip sıkışık bir iş verdiler gider ayak çok ta önemli bir iş bakalım Allah yardımcım olsun. hiç kilo almıyorum 2-3 haftadır. doktora sordum çok koşturuyosanız siz zayıflıyosunuzdur bebek alıyodur kilonuz aynı çıkıyodur dedi. 2 hafta sonra kontrol bakalım.bebeğim kaç kilo çıkacak.

Misscapris, Ayşeçınarlı,deniz güneş fotolarınızı gördüm sizi göbikler de çok güzel maşallah:nazar:

maşallah çok tatlı görünüyorsunuz!! :nazar:

Çok saolasın canımm:kedi:​
Papatya MAŞAALLAH diyorum... fıstık gibi gözüküyorsun :nazar::nazar::nazar:
dogumdan sonra cok cabuk eski haline gelirsin opuyorumnanaktan

Benim eski halime gelmek 9 ayı bulur muhtemelen şakkıdı

Saol Zeymurancımm...zemuszemusHayırlısı ile bir dünyaya gelsinler inş...kiloları da veririz heralde....

Back
X