• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

capri maşallah hiç yok gibi göbüş hani şişmiştin:) benimde sabahları çok az oluyo ama akşam şişiyorum:)
liyadora senin göbüş iki tane kuzucuğu taşıdığını belli edio ama karnın öne doğru gidio sürekli sanki başka bi kilon yok:)

evet canım..hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım aslında..ama hepsi göbekte toplandı galiba

Ben nerdeyse hamileliğin başından beri yatıyorum.Ama buna rağmen sadece göbeğimden kilo aldım..O da aldı başını öne doğru fırladı..Annem zayıf olduğumu düşünüp üzülüyor.Ben çok memnunum halimden..basket topu yutmuş gibiyim sadece...yürüsem ne olurdu bilmem..sadece tuvelete kalkıyorum ...

Canım senin maşallahın var Allah nazardan saklasın süpersin şeker süper...:nazar::nazar:

Sonuçta orda 2 tane dünyalar tatlısı canların var...

Yürüsen demek ki bunun yarısı olurdun.

Fedakar annem benim Allah emeklerini boşa çıkarmasın zamanında sağ salim doğum nasip etsin.
:Saruboceq:

Çok tşkkr ederim kızlar.. Allah hepimize kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
capricim :) maşşallah diyorum sana ya..! çook fitsin..!
liyadora sana da maşşallah tatlım..! göbüş süper..!

Canım senin maşallahın var Allah nazardan saklasın süpersin şeker süper...:nazar::nazar:

Sonuçta orda 2 tane dünyalar tatlısı canların var...

Yürüsen demek ki bunun yarısı olurdun.

Fedakar annem benim Allah emeklerini boşa çıkarmasın zamanında sağ salim doğum nasip etsin.
:Saruboceq:

Allah hepimizin emeklerinin mükafatını versin inşallah Capricim :Saruboceq:

capri maşallah hiç yok gibi göbüş hani şişmiştin:) benimde sabahları çok az oluyo ama akşam şişiyorum:)
liyadora senin göbüş iki tane kuzucuğu taşıdığını belli edio ama karnın öne doğru gidio sürekli sanki başka bi kilon yok:)

Teşekkürler şule'cim... Dediğin gibi sabah farklı akşam farklı... Ama benim sadece göbiş büyüyor...

Çok tşkkr ederim kızlar.. Allah hepimize kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
capricim :) maşşallah diyorum sana ya..! çook fitsin..!
liyadora sana da maşşallah tatlım..! göbüş süper..!

Canım çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

Ben seni göremedim yaa açmadı resmi nedense...

maşallahhhhh güzel annişler göbişlerinizede bebişlerinizede :)))

$DSC018584.webp

kızlar bu da benim koca göbüşüm.
inşallah yüklemeyi becermişimdir.

Back
X