2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

Zeymuran cok guzel bu elbiseler,bayildimm,guzel gunlerde giydir insallah .

canım bunlar süper yaaaa.. birdahaki yaz için muhteşem olur bende alıcam bunlara benzer şeyler
meleğinin bunları giymiş halinide koyarsın.. ne güzel olur

Ayyy İNŞAALLAHHH ALLAHIM nasıp etsın kızımı bunların ıcınde gormeyı..
Aslında hıc boyle elbıseler aklımda yoktu ama indirime girmişlerdi dayanamadımdelikafadulden

Muzurperi canım aman da aman babaannesi pek güzel şeyler almış torununa yaa..Bayıldımmhihoyyyt

Zeymuran sizin cicileriniz de süperler elbiseler şahane annesii...Güzel günlerde kullanırsınız inş..

zeymuran bende görünmüyorlar canım yaaaa (((

Canım bilmiyorumki niye bilmiyorumkismile

Zeymuran sizin cicileriniz de süperler elbiseler şahane annesii...Güzel günlerde kullanırsınız inş..[/QUOTE]

AMİİNNNN saolasın canım..a.s.

ayy ne güzel şeyler almışsınız böyleee
bayıldımmm biz geç mi kalıyoruz acaba
çok az şey almışım gibi geliyo

Ayyyy bunlar ne yaaa??hihoyyyt:asigim:akannehir
Bulsam aynılarını alırım kızıma valla.

Hatta kendime göresini bulsam ben bile giyerim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt:asigim:

hihoyyyt beğendiğine sevindiiim cnm :) vallah bayılıyorum böyle rengarenk bıcır bıcır şeylere oğluşum olacak ama artık ne renk bulursam giyecek olumunekankayizsmile aynen canım bana göre olsa alır bende oğluşumla takım giyerdim heheh :lepi:

Merhabalarrr..ışte kızıma almış olduğumuz ana kucağı...

Budaaa ayakkabıları birde bunu üzerine tulum aldık böyle taşlı ve bolerosu var teyzeleri...

Merhabalarrr..İşte kızıma almış olduğumuz ana kucağı...

Budaaa ayakkabıları birde bunu üzerine tulum aldık böyle taşlı ve bolerosu var teyzeleri...

ana kucağı deyince ben şu önünde taşınanlar var ya kanguru diyolar ondan sanmıştım. bunlara puset denmiyo mu? bir de bunu arabayla takım vermiyolar mı zaten? neyse çok güzel özellikle de papişleri. iyi günlerde giysin kuzucuğun inşallah. bunlarla fotolaını da koyarız buraya.:dance:

çok güzel canım..güzel günlerde kullanırsınız inşallah..bu ana kucakları çok kullanışlı iyi yapmışsın almakla.. mutfakta tezgahın üzerinde banyoda, oto koltugu olarak bile kullanırsın. çok amaçlı kullanım var.. güle güle kullan

Hımm anladım şimdi yok tatlım bunlara ana kucağı diyorlar senin bahsettiklerin kanguru omuzlarından takıyosun bebeği önünde taşıyosun...Daha küçük bebek arabalarına puset deniyor bir internetten araştır istersen canım...Çok teşekkür ederiz....

Teşekkür ederiz Elfida...Evet çok kullanışlı gerçekten emniyet kemeri de var bebeği düşmesin diye bağlayabiliyorsun...9 aya kadar oto koltuğu olarakta kullanılıyor bizde öyle düşündük zaten...

amannn sakın mutfakta tezgahın üstüne bebek koymaaaa. bi tanıdığımız değil tezgahın üstüne yanına bi sandalye koymuş sandalyenin üstüne de pusetiyle bebeği koymuş. üst raftan bardak alırken bardak elinden düşmüş tezgahın üstüne ordan da bebeğin gözüne. bir gözü görmüyor çocuğun şimdi.mutfak kazalarına karşı çok dikkat etmek gerekiyor.

bilmem bizim orda öyle diyoırlar ondan öyle zannettim.

aaaa papatyaaa bizde alıcaz inşallah :)) ilk etapta travel sistem düşünüyordum ama sonra baby2go nun bi arabasını gördüm çok hafif ve çok kolay katlanıyor azda yer kaplıyor onun yanında puseti yok. o yüzden puseti ayrı alıcaz artık. güle güle kullanın şekerimmm :)))

Teşekkürler Güll...Darısı başınıza ozamann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…