Bunlarıda meleime bugun aldım :) cok hosuma gıttıler :asigim:
canım bunlar süper yaaaa.. birdahaki yaz için muhteşem olur bende alıcam bunlara benzer şeyler
meleğinin bunları giymiş halinide koyarsın.. ne güzel olur
Zeymuran cok guzel bu elbiseler,bayildimm,guzel gunlerde giydir insallah .
zeymuran bende görünmüyorlar canım yaaaa(((
Muzurperi canım aman da aman babaannesi pek güzel şeyler almış torununa yaa..Bayıldımmhihoyyyt
teşekkür ederiz papatyammmmmmmmma.s.
Ayyyy bunlar ne yaaa??hihoyyyt:asigim:akannehir
Bulsam aynılarını alırım kızıma valla.
Hatta kendime göresini bulsam ben bile giyerim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt:asigim:
ana kucağı deyince ben şu önünde taşınanlar var ya kanguru diyolar ondan sanmıştım. bunlara puset denmiyo mu? bir de bunu arabayla takım vermiyolar mı zaten? neyse çok güzel özellikle de papişleri. iyi günlerde giysin kuzucuğun inşallah. bunlarla fotolaını da koyarız buraya.:dance:
çok güzel canım..güzel günlerde kullanırsınız inşallah..bu ana kucakları çok kullanışlı iyi yapmışsın almakla.. mutfakta tezgahın üzerinde banyoda, oto koltugu olarak bile kullanırsın. çok amaçlı kullanım var.. güle güle kullan
çok güzel canım..güzel günlerde kullanırsınız inşallah..bu ana kucakları çok kullanışlı iyi yapmışsın almakla.. mutfakta tezgahın üzerinde banyoda, oto koltugu olarak bile kullanırsın. çok amaçlı kullanım var.. güle güle kullan
Hımm anladım şimdi yok tatlım bunlara ana kucağı diyorlar senin bahsettiklerin kanguru omuzlarından takıyosun bebeği önünde taşıyosun...Daha küçük bebek arabalarına puset deniyor bir internetten araştır istersen canım...Çok teşekkür ederiz....
aaaa papatyaaa bizde alıcaz inşallah :)) ilk etapta travel sistem düşünüyordum ama sonra baby2go nun bi arabasını gördüm çok hafif ve çok kolay katlanıyor azda yer kaplıyor onun yanında puseti yok. o yüzden puseti ayrı alıcaz artık. güle güle kullanın şekerimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?