2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

alt açması dahil değil tabiki onu ayrıca aldım :)

bu da oğluşumun mevlütlüğü

Son düzenleme:

bunu da dün istanbuldan aldım bayıldım yaa çok sevimli dimi :kedi:

Yase markası ve fiyatını alabilr miyim canım çok güzel güle güle kullanın.

yase çok güzel hastane çıkışın iyi günlerde kullansın bebişin yanlız fiyatı ne kadar ve markası nedir öğrenebilirmiyim canım?

evet yasee bende çok beğendımm marka ve fiyatttt bizde istiyoruzz bizdee bizdeee kaydirigubbakcemile3

Yase markası ve fiyatını alabilr miyim canım çok güzel güle güle kullanın.

yase çok güzel hastane çıkışın iyi günlerde kullansın bebişin yanlız fiyatı ne kadar ve markası nedir öğrenebilirmiyim canım?

evet yasee bende çok beğendımm marka ve fiyatttt bizde istiyoruzz bizdee bizdeee kaydirigubbakcemile3

Amanınn herşeyi pek güzel bu paşanınn...Güzel günlerde giyer inş..
20 li bende baktımm ama vazgeçtim sonradan..Ayrıca bornoz seti aldık bizde...

çok mutlu oldum kızlar beğendiğinize çok sevindim
markası idilbaby
fiyatı da 90'dı 75 'e aldım
hepsini aynı yerden nakit alınca biraz indirim yaptı.
tavsiye ederim kızlar yumuşacık bi dokusu var ben çok beğendim
havlusu da çok kaliteli ben şimdilik başka havlu almayı düşünmüyorum 1 yaşında filan minik bornoz tarzı havlular var ya ondan alırım diyorum.

yaseee bayıldım hastane çıkışınıza
zaten erkek bebekler için çok fazla şey yok
ben de çalıntı yapabilirim
kardeş kardeş giyinirler artık :)))

yase cok guzel aldiklarin,yumusacik gorunuyor gercekten resimlerden bile gule gule kullanin

Merhabalarr bunlarda benim kızımın hastane çıkışları akşam eve gidince hemen resmini çektim...

Merhabalarr bunlarda benim kızımın hastane çıkışları akşam eve gidince hemen resmini çektim...

Papatya haftasonu baktığım ve beğendiklerim arasında bu model de vardı...:asigim:

İdil Bebe..

Ay bak şimdi daha da beğendim..süperrrrrrrrrrrrrrr:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…