Papatya haftasonu baktığım ve beğendiklerim arasında bu model de vardı...:asigim:
İdil Bebe..
Ay bak şimdi daha da beğendim..süperrrrrrrrrrrrrrr:asigim:
kırmızılı takıma bayıldımmm çok güzel markası falan varsa söylermisin
Teyze de çok zevkliymiş valla.
Pembeli yakıma da bittim.
iyi günlerde kullanın inşallah.
teşekkür ederizz...
Markası Tory Baby diye yazıyor üzerinde %100 anti alerjik diyor ama...
mmm gerçekten harıka bır hastane cıkışı.. kıskandımmmm :)delikafadulden
RABBİM gule gule saglıkla gıydırmek nasıp etsin canım.. gercekten çok cici.. eger hastane cıkışlarımı almamış olsaydım kesınlıkle aynısından alırdım
hepsi bir brinden guseller
tamam canım buldum google amca sağolsun hemen çıktı eminönünde sürekli gittiğim yerde varmış opuyorumnanaktan
ayyy valla yaaa kız bebişler için çok tatlı şeyler var güle güle giysin inşallah kuzucuklarımız :)))
İnş.Güllcümm yaa...Bebekler için herşey okadar güzel ki insan kendini kaybediyor bakarken zaten...
papatya çok güzel canım kıyafetler iyi günlerde kullanın
ne kadar güzel diymi kızlar bebişlere bişiyler almak onları giydirdiğinizi hayal etmek tıpkı siz gibi geçen sene bende hayal ediyordum çok şükür ki bu sene kollarımda oğlum Allah hepinizi seneye benim gibi yapsın bi avazdada doğurursunuz inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
ne kadar güzel diymi kızlar bebişlere bişiyler almak onları giydirdiğinizi hayal etmek tıpkı siz gibi geçen sene bende hayal ediyordum çok şükür ki bu sene kollarımda oğlum Allah hepinizi seneye benim gibi yapsın bi avazdada doğurursunuz inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
papatya hepsi cok guzel ama hastane cikisi ayri bir guzel,cok cok begendim,gule gule giydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?