2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

kaliteli güzel hepsi iyi günlerde kullansın bebişin canım
saolasın şekerim

yaseee bayıldım hastane çıkışınıza
zaten erkek bebekler için çok fazla şey yok
ben de çalıntı yapabilirim
kardeş kardeş giyinirler artık :)))

teşekkür ederim canım benim tabiki alabilirsin markasını filan da yazdım zaten emin ol kendisini görünce daha çok beğeniceksin fotoğrafta o kadar belli olmuyo. insan eline alınca daha bi başka keyif alıyo

yase cok guzel aldiklarin,yumusacik gorunuyor gercekten resimlerden bile gule gule kullanin

saol canım. inş hepimiz güle güle güle kullanalım aldıklarımızı

papatya kızının cicilerine bayıldımmmm hepsi çok şeker.

nefertiti senin hırka da çok tatlıymış yaaa güle kullansın kuzucuklar

Arkadaşlar siz kaç tane hastane çıkışı aldınız?Benim 3 set oldu hepsi 10ar parça.Yeterli midir sizce?akannehir

Arkadaşlar beşik,bebek arabası ve araba koltuğu aldınız mı?Ben chicco ve piere cardin arasında kararsız kaldım.Beşik de bambu beşik almayı düşünüyorum.Park yataklar çok yer kaplıyormuş.Sizin bu konudaki önerileriniz nasıl?

Arkadaşlar siz kaç tane hastane çıkışı aldınız?Benim 3 set oldu hepsi 10ar parça.Yeterli midir sizce?akannehir

Ben şuanda 1 tane aldım 10 lu set halinde ama bir takım daha almayı düşünüyorum bence yeterli 2 takım...
Daha beşik falan almadık biz sadece anakucağı aldık araba koltuğu şuanda kullanılmaz ana kucağı 9-10 aya kadar arabada da kullanılıyor diye.Oda alıcaz ayrıca da yatak odası için küçük beşiklerden alıcaz bana park yataklar pek cazip gelmiyor odası olacağı için...

ben de henüz 1 tane hastane çıkışı aldım 20'li bir takım daha alıcam ama henüz karar vermedim 10'lu ve 5 li setlere bakmam lazım. çıtçıtlı badiler de aldım birkaç tane. aslına bakarsan bissürü şey almışım :kedi:

ben o kadar çok almışım ki bir daha almıcam :kedi:
farkında bile değildim düne kadar. tutamamışım kendimi...

bu arada bebiş arabası beğendik
inş yarın alıcaz

Özellikleri:

Tek elle otomatik katlanabilme özelliği

Geniş iç hacim

Çift yönlü kullanılabilme özelliği

4 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı

360° dönebilen ön ve arka tekerlekler

5 noktalı emniyet kemeri

Ayarlanabilir ayak dayanağı

Çıkarılabilir ön bar

Ayak örtüsü

Temizleme Özellikleri:

Nemli bir bezle temizleyiniz.

Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır.

Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır.

Garanti Süresi: 2 yıl

Ürün Ağırlığı: 12 kg.

Taşıma Kapasitesi: 17 kg

Ürün Ölçüleri:

Açık Boyutu: 52 x 70 x 99 cm
Kapalı Boyutu: 52 x 28 x 88 cm

Üretim Yeri: P.R.C

Güle güle kullanın Katrem çok güzel...
Fiyatı ne kadar acaba..:uhm:

Güle güle kullanın Katrem çok güzel...
Fiyatı ne kadar acaba..:uhm:

canım 340 TL dedi jokerde
250 TL lik alışveriş yapınca 50 TL de hediye çeki veriyor
kullanışı çok güzel ve istediğim tüm özellikler mevcut
istersen kraftın anakucağını alıp monte edebiliyorsun
ama ben sanırım anakucağı almayacağım

fiyatı da çok iyiymiş. bende bu hafta sonu alacağım. kraft düşünüyorum.
ana kucağı konusunda da kararsızım. kimi çok kullandım diyor. kimi gerek yok diyor.
bilemedim CADIARZU

katrem çok güzel yaa bende baby2go da gördüm bi araba onu çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…