2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

Kızlar 10 lu hastane çıkışı takımımızın fotolarını ekledim.
Burda görünmeyen iç zıbın, çıtçtılı body, şapka, eldiven ve ağız mendili de var..

denizcim çok zevklisin iyi günlerde kullansın bebiş benimki kız olsaydı aynısını alırdım

]deniz_güneş
Zeymuran harika hepsi valla..:asigim:
İyi günlerde kullanmak nasip olsun.:Saruboceq:
[/QUOTE]
AMİNNNN canım saolasın.. senın hastene cıkışında süper.. Gule guleee gıysın İNŞAALLAH bebeişlerimiz a.s.

Zeymuran senin sarı tulumun aynısının kırmızısı da bende var gaye bebe markası değil mi?Ben de çok beğenerek aldım 10 TLydi hem de.İyi günlerde kullanın.

canım senınde bebegın iyi gunlerde kulllansın İNŞAALLAH..
markasını bılmıyorum ama bende 10 tlye aldım.. benımde çook hoşuma gıttı vereliniortak

Son düzenleme:
bencede çok şekermiş allah sağlıkla giymesini nasip etsin

gule gule giydir insallah,anneannenin ellerine saglik

ayyy,bu ne guzel bir sey boylee,aynisinda bulsam hemen alirim,gule gule kurula kuzunu insallah

Kızlar 10 lu hastane çıkışı takımımızın fotolarını ekledim.
Burda görünmeyen iç zıbın, çıtçtılı body, şapka, eldiven ve ağız mendili de var..

Deniz cok zevkli bir takim,guzel gunlerde giydir melegine insallah.

BUnlarıda kızıma bugun aldım ALLAHIM gıydıgı gunlerıde görmeyı nasıp atsın İNŞAALLAH :Saruboceq:

Zeymuran hepsine de bayildim,hele ilk takim cok hosh,iyi gunlerde cici cici giymek kismet olsun insallah

BUnlarıda kızıma bugun aldım ALLAHIM gıydıgı gunlerıde görmeyı nasıp atsın İNŞAALLAH :Saruboceq:

zeymurannnnn çok ciciler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5 iyi günlerde sağlıklı günlerde giysin inş...

Zeymuran çok güzeller canım ya bayıldım ben o takımlara çiçekli olan süper güzel günlerde giysin inş..

ayy çok güzel şeyler yaaa...insan karar veremıo valla ne alacagınaa...hele sizinkıler süpppeer...hepsii çok güzel..

çoook saolasınız kızlarrr... RABBİM hepımızın yavrusunu hayırlı ddunyaya gelmek ve hayırlı aldıklarımızı gıymek nasıp etsin.. O gunler bir gelseeeeeeeeeeeeeeee İNŞAALLAHHH

KIzımın odasını aldım kızlar bugun.. Önumuzdekı hafta gelecek .. bu takımın pembe eflatun karısımı.. haftaya onu yuklerım İNŞAALLAH :CüvCüv:

KIzımın odasını aldım kızlar bugun.. Önumuzdekı hafta gelecek .. bu takımın pembe eflatun karısımı.. haftaya onu yuklerım İNŞAALLAH :CüvCüv:

ay çok şekermiş pembelisi daha da güzeldir eminim. iyi günlerde kullanın canım

ay çok şekermiş pembelisi daha da güzeldir eminim. iyi günlerde kullanın canım
Kesinliklee pembelısı cok farklı.. hanı o olmasa bu renklerı asla almazdım bu modelde... saol cnm :)a.s.
süper bayıldım..:asigim:.
çok teşekkurlerr a.s.
Çok güzel gerçektenn güzel günlerde kullansın bebeğin inş..

AMİNNN hepımızın bebeişlerii guzel gunlerde kullansın a.s.

çok şirin iyi günlerde kullansın kızın

Zeymuran çok güzelmiş güle güle kullansın bebeğin sağlıkla inşallah.

Katrem senin bornoz seti de harika.Güle güle kullansın bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…