Kızlar 10 lu hastane çıkışı takımımızın fotolarını ekledim.
Burda görünmeyen iç zıbın, çıtçtılı body, şapka, eldiven ve ağız mendili de var..
[/QUOTE]]deniz_güneş
Zeymuran harika hepsi valla..:asigim: İyi günlerde kullanmak nasip olsun.:Saruboceq:
Zeymuran senin sarı tulumun aynısının kırmızısı da bende var gaye bebe markası değil mi?Ben de çok beğenerek aldım 10 TLydi hem de.İyi günlerde kullanın.
kızlar halamız da bize bornoz takımı almış terlikleri bile var çok şeker
hem de çok ucuza almış 15 TL ama kumaşı falan çok kaliteli
resimdekinin krem renkli olanı onun resmini bulamadım da :))
[/URL][/IMG]
Kızlar 10 lu hastane çıkışı takımımızın fotolarını ekledim.
Burda görünmeyen iç zıbın, çıtçtılı body, şapka, eldiven ve ağız mendili de var..
BUnlarıda kızıma bugun aldım ALLAHIM gıydıgı gunlerıde görmeyı nasıp atsın İNŞAALLAH :Saruboceq:
BUnlarıda kızıma bugun aldım ALLAHIM gıydıgı gunlerıde görmeyı nasıp atsın İNŞAALLAH :Saruboceq:
denizcim çok zevklisin iyi günlerde kullansın bebiş benimki kız olsaydı aynısını alırdım
Deniz cok zevkli bir takim,guzel gunlerde giydir melegine insallah.
KIzımın odasını aldım kızlar bugun.. Önumuzdekı hafta gelecek .. bu takımın pembe eflatun karısımı.. haftaya onu yuklerım İNŞAALLAH :CüvCüv:
KIzımın odasını aldım kızlar bugun.. Önumuzdekı hafta gelecek .. bu takımın pembe eflatun karısımı.. haftaya onu yuklerım İNŞAALLAH :CüvCüv:
Kesinliklee pembelısı cok farklı.. hanı o olmasa bu renklerı asla almazdım bu modelde... saol cnm :)a.s.ay çok şekermiş pembelisi daha da güzeldir eminim. iyi günlerde kullanın canım
çok teşekkurlerr a.s.süper bayıldım..:asigim:.
Çok güzel gerçektenn güzel günlerde kullansın bebeğin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?