2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

Papatya askılar süper..
Ben de alayım..:))

Ben de haftasonu, kızıma parmaklı bir karyola ve dolap aldım..Ama henüz yerleştirmediğim için foto eklemiyorum..Uyku seti vs.alayım ondan sonra eklerim.

Papatya askılar süper..
Ben de alayım..:))

Ben de haftasonu, kızıma parmaklı bir karyola ve dolap aldım..Ama henüz yerleştirmediğim için foto eklemiyorum..Uyku seti vs.alayım ondan sonra eklerim.

Teşekkürler Deniz al canım all...
Oooo ne güzel yaa iyi günlerde kullansın inş..Darısı bizim başımıza artık karar veremedik hala..Siz nereden aldınız pekii..

Teşekkürler Deniz al canım all...
Oooo ne güzel yaa iyi günlerde kullansın inş..Darısı bizim başımıza artık karar veremedik hala..Siz nereden aldınız pekii..

Canım ben biliyorsun abisinin odasına 2-3 sene idare edecek birşeyler düşünüyorduk .

ıkea da bunu aldık.Çok güzel..Tam istediğimiz gibi. Ayarlanabilir 2 kademeli yükseklil ayarı var..Fiyatı da 108 Tl.. ıçinin yatağını da 50 tl ye aldık..Yani bize 158 liraya geldi..
tabii uyku seti nevresim vs.ile daha güzelleşecek..
Bu karyolanın birkaç değişik modeli var, fiyatlar da uygun.
Bir de aynı renk 3 kaıpılı dolap aldık..

Son düzenleme:

Güzelmiş gerçekten yaa...Güle güle kullanın canım inş..
İkea ya bakmadık hiç biz bakmak lazım fikir olur gerçekten...

bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...

:)

bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...

Çoook güzelmiş gerçektennnnn.iyi günlerde kullanın canım ne kadara aldınız acaba öğrenebilirmiyim...

kızlar teşekkürler.. olumunekankayizsmile
papatyacım bu odayı yapan arkadaşımız. bebek-genç odası yapıyor, mağazası var.
henüz fiyat söylemedi. ama söylediğinde sana özelden yazacağım canım.

Nazosan bebişin odası harika iyi günlerde kullansın
Deniz_güneş beşik çok güzel....Ama sallanmıyor herhalde.Sallanmaması sorun olmaz mı

Deniz_güneş beşik çok güzel....Ama sallanmıyor herhalde.Sallanmaması sorun olmaz mı

Yok canım sallanmıyor..
Salllanmaması neden sorun olsun anlamadım?
Ben oğlumda da sallanan birşey kullanmadım hiç..

Bu normal karyola ebatlarında..Karyola niyetine aldık biz..Bilmiyorum benim tam aklımdaki modeldi..
Kapılardan çok kolay geçiyor ..Yani gerekirse odadan odaya taşınabilecek birşey..
İlerde oda yapınca tabii daha fonksiyonel birşey düşünüyorum inş..

bende bu konuyu dusunuyordum kizlar,arkadaslarimin bazisi mutlaka sallanan yatak al diye tavsiyede bulunuyor,bazilari da sakin sallamaya alistirma hic rahat edemezsin diyor.Denizgunes de tecrubeli bir anne olarak sallanan kullanmadim diyor,ne yapsak acaba ya,diger temmuz anneleri ne dusunuyor acaba bu konuda. :bbo:

ben su anda kizima oda yapamiyorum ama yapsaydim aynisini yapardim,herseyiyle cok guzel,gule gule kullanin insallah.

Bende sallanan beşiklerin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum çünkü kızımda rahat olmuştu. tam uykuya dalmadan ve gece sallayınca uyuyordu sallamadan uyumuyordu da.

sofika çok saol canım...

bence sallanma konusu tecrübe edinilerek karar verilecek birşey. kimi bebek çok rahat uyurken kimi anneyi çok zorluyor. sallanmayan beşiği olup ayağında sallayanları da gördüm.
ne olur ne olmaz diye bence sallanabilmesi iyi bir özellik olurdu.
deniz_güneş bu konuda tecrübeli, ama biz henüz ne yaşayacağımızı bilemiyoruz.
inşallah öyle uysal bebeklerimiz olur ki kendi kendilerine uyurlar :)))

bu arada deniz_güneş beşiğine bayıldım. bende görmüştüm ikea da . güle güle kullan....

Tek kelimeyle muhtesemm.. kızımın odasını almsaydım bu takımı alırdım kesiinnnn:kedi:
GÜLE GÜLE güzel gunlerde kullan İNŞAALLAH canım

Son düzenleme:

Cok gusel ve uygunn.. GÜle GÜLE güzel gunlerde kullansınlar ıNŞAALAHH

bu arada deniz_güneş beşiğine bayıldım. bende görmüştüm ikea da . güle güle kullan....

Teşekkürler canım..
benim istediğim tarzda birşey oldu..
Üstüne cibinlik de aldık.
Tabii uyku seti vs. ile daha hoş görünecek.
En güzel yanı da odadan odaya taşınacak kadar hafif olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…