Papatya askılar süper..
Ben de alayım..:))
Ben de haftasonu, kızıma parmaklı bir karyola ve dolap aldım..Ama henüz yerleştirmediğim için foto eklemiyorum..Uyku seti vs.alayım ondan sonra eklerim.
Teşekkürler Deniz al canım all...
Oooo ne güzel yaa iyi günlerde kullansın inş..Darısı bizim başımıza artık karar veremedik hala..Siz nereden aldınız pekii..
Canım ben biliyorsun abisinin odasına 2-3 sene idare edecek birşeyler düşünüyorduk .
İkea da bunu aldık.Çok güzel..Tam istediğimiz gibi. Ayarlanabilir 2 kademeli yükseklil ayarı var..Fiyatı da 108 Tl.. İçinin yatağını da 50 tl ye aldık..Yani bize 158 liraya geldi..
tabii uyku seti nevresim vs.ile daha güzelleşecek..
Bu karyolanın birkaç değişik modeli var, fiyatlar da uygun.
Bir de aynı renk 3 kaıpılı dolap aldık..
bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...
:)
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...
Deniz_güneş beşik çok güzel....Ama sallanmıyor herhalde.Sallanmaması sorun olmaz mı
Yok canım sallanmıyor..
Salllanmaması neden sorun olsun anlamadım?
Ben oğlumda da sallanan birşey kullanmadım hiç..
Bu normal karyola ebatlarında..Karyola niyetine aldık biz..Bilmiyorum benim tam aklımdaki modeldi..
Kapılardan çok kolay geçiyor ..Yani gerekirse odadan odaya taşınabilecek birşey..
İlerde oda yapınca tabii daha fonksiyonel birşey düşünüyorum inş..
Nazosan bebişin odası harika iyi günlerde kullansın
Deniz_güneş beşik çok güzel....Ama sallanmıyor herhalde.Sallanmaması sorun olmaz mı
Canım ben biliyorsun abisinin odasına 2-3 sene idare edecek birşeyler düşünüyorduk .
ıkea da bunu aldık.Çok güzel..Tam istediğimiz gibi. Ayarlanabilir 2 kademeli yükseklil ayarı var..Fiyatı da 108 Tl.. ıçinin yatağını da 50 tl ye aldık..Yani bize 158 liraya geldi..
tabii uyku seti nevresim vs.ile daha güzelleşecek..
Bu karyolanın birkaç değişik modeli var, fiyatlar da uygun.
Bir de aynı renk 3 kaıpılı dolap aldık..
bu arada deniz_güneş beşiğine bayıldım. bende görmüştüm ikea da . güle güle kullan....
Tek kelimeyle muhtesemm.. kızımın odasını almsaydım bu takımı alırdım kesiinnnn:kedi:
GÜLE GÜLE güzel gunlerde kullan İNŞAALLAH canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?