2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

bu da benim kızımın odası evde kuruluydu ama resımlerını çekemedim tayinciyiz diye geri topladık

Eklentiler

• $angel_bebek_odasi_o.webp
    5 KB · Görüntüleme: 31
bu da benim kızımın odası evde kuruluydu ama resımlerını çekemedim tayinciyiz diye geri topladık

Canım çok güzelmiş odanız.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Dedenizin kıymetini bilin valla:)))

çok sagol canım allahım olmayanlara da versin dedemizin kıymetini biliyoruz canım ee ilk torun alsın o kadar

Kızlar Allah hepimize giydirmeyi nasip etsin çok teşekkürler

Bebek arabası kraft alacaktım vazgeçtik
chicco nun 0. aydan itibaren kullanılan bir baston pusetini aldık çok güzel
ama amcamız hediye edecekmiş sanırım iade edeceğiz
onlar başka almışlar

süt pompamızı aldık
park yatağımızı aldık inşallah resimlerini de ekleyeceğim
bir de amcamız yatak odamıza beşik aldı o da çok güzel

Ben de dün oğluma yeni ciciler aldım.Niveanın atta çantası migrosta 37 TLye inmiş görünce hemen onu da aldım.Bebek arabası ve oto koltuğu baktık bir de.Ama karar veremedik bir türlü.Bizim aklımızda chicco almak vardı.Genelde kraft vardı baktığımız mağazalarda.Sizlerden alan var mı ya da almayı düşündüğünüz?

kızlar ceylan bebe de penye bebek battanıyeleri 12 50. 12 90. 19.90..
yazın çok lazım olucakmış bize..dikiş özürü oldugu için ucuzmuş.ama hiç belli değil ben aldım bi tane.turuncu yeşil kırmızı pembe.renk renk var..resmını bı ekleyım de bakın bence
..http://i1004.hizliresim.com/2010/4/18/4488.jpg

katrem güle güle kullan canım umarım arabanın resmini eklersin

sezen iyi günlerde kullansın bebişin ben arabayı pier cardin 801 aldım canım memnum bebek kozmetiklerini tek tek alıcam pudra kullanılmıyormuş yağ sürmem herhalde yağlı olmasın diye sabunda kullanmam ondan tek tek alıcam burada dalin 750ml şampuğan 7 tl ye düşmüş iki tane aldım ama sen 37 ye çok iyi almışsın güle güle kullanama migrostabebek bezleri pahalı marketlerde primalar 19 tl ye kadar düşüyor takip edin kızlar

elfida güle güle kullanın canım bizim burada ceylan yok olsa 2 -3 tane alırdım lazım oluyo diyolar çok bence 1 tane daha albilirsin

kızlar bende aldıklarımı yazayım bebek arabası aldım pier cardin 801- 370 tl ye biraz geniş model hafif 8 kgaliminyum 1hastane çıkışi 50 tl weniceden 3 erli 2 badi 34 tl penye battaniye veniceden 8 tl -2 tulum 22 tl 3 lü patiksiz pijama 14 tl biraz daha eksik var kızlar

boshayallersmile
katrem güle güle kullan canım umarım arabanın resmini eklersin

sağol canım sen de güle güle kullan inşallah
bizim de aynı al al eksikler bitmiyo :)

Aminn Katrem inş..
Sizde güzel günlerde hayırlısı ile kullanın inş.yeni cicilerinizi...
Bekliyoruz resimlerini...

Bebeğiniz cicileri hayırrlı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…