2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

Nazosan odanız çok güzelmiş.Sağlıklı iyi günlerde kullanın inşallah.:teytey:

bu da benim kızımın odası evde kuruluydu ama resımlerını çekemedim tayinciyiz diye geri topladık

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanın inşallah

hayırlı olsun canım.ben de kağanda gördüm 35 liraydı hemen aldım çantası alt açması filan da var kullanışlı olur diye düşündüm ama ilk etapta sebamed kullanmayı düşünüyorum şampuanını alıcam sadece bide ihtiyaç duyarsam pişik kremi. saf zeytinyağı ile banyodan sonra yağlamak çok iyi geliyomuş ayrıca pişikler için de rahatlatıcı olduğunu söylediler. bakıcaz artık

ay maşşah yaa ne de şekerler

bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...

:)

odanıza bayıldım çok kibar. mutlu günlerde kullanın inşallah

hayırlı olsun canım çok pratik bi beşik gerçekten. ben de bakmıştım ikeada nevresimleriyle birlikte çok da güzel duruyo. yalnız fiyatına takıldım ben. beğendiğim beşik de buna çok benziyodu ama 254 tl idi fiyatı. rengi de sanki bir iki ton daha koyuydu. bir de ilerde istersen ön taraftaki parmaklığı tamamen çıkarabiliyosun. acaba aynı beşik mi ?

Canım senin dediğin farklı bir model..
Evt 254 liraya da var, 364 lirayad da..Bu 108 liraya aldım ben..
Belki malzemeden farkediyordur bilemicem..
Ama benim 2 sene işimi görecek diye bana yeterli geldi ..Parmaklık çıkmıyor bunda..
Sonradan inş. oda yapıcam zaten..

Kızlaarr KIZIMIN odası geldiiii :hulya: Bugunlerdir kızımın odasıyla ugraşıyorum, buyuk bir zevkleee :asigim: Dahaa eksiğimiz var ama .. duvarlara resimler alıcam bırde pembe bır halı.. RABBİM HAYIRLISIYLA KIZIMIN O ODADA OLDUGU GÜNLERİDE GÖSTERSİNNNN :Saruboceq:

Ay bayıldım..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
İçinde bebişle de bu fotoları çekmeyi nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

gözyaşlarımı tutuamadım desemm...

Allahım kızınını d beşiğinde resimlerini çekip bize göstermeyide nasip etsin...

gözyaşlarımı tutuamadım desemm...

Allahım kızınını d beşiğinde resimlerini çekip bize göstermeyide nasip etsin...

Çoook saolasınn canım yaa... İNŞAALLAH rabbim nasıp eder o gunlerii...
ALLAHIM senınde bebeini güle güle büyütmek nasıpp etsinnn :Saruboceq:

Zeymuran odanız tek kelimeyle harika.İnsanın içi açılıyor.Artık gelir geçer bakar bakar doyamazsın.Allah güzel,sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Amanda amannn yerim ben sizin odanızı...Maaşallah tatlım çok güzelmiş odanız güle güle kullanırsınız inş...Ayy heyecan bastı birden yaa.....

Zeymuran odanız tek kelimeyle harika.İnsanın içi açılıyor.Artık gelir geçer bakar bakar doyamazsın.Allah güzel,sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Çok saol canım .. hiç sorma, mutfakta yemek hazırlıyorum mesela birden yemegı bırakıp kızımın odasına bakıyorum , :asigim:
RABBİM hayırlısıyla kızımım kollarıma aldıgım gunleri bir gosterseeee :Saruboceq:

ALLAHIM hepimizi yavrularımıza saglıkla kavuştursun İNŞAALLAH

Amanda amannn yerim ben sizin odanızı...Maaşallah tatlım çok güzelmiş odanız güle güle kullanırsınız inş...Ayy heyecan bastı birden yaa.....

Çok saolasın canım..a.s. İNŞAALLAHHH

bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...

:)

Maşallah kızlar aldıklarınız çok güzel
odalar,beşikler, ciciler bir harika maşallah yaa

kızlar annemlerin avine koymak için alıdığımız ve kazık yediğimiz beşiğimiz ve uyku setimiz
kurduk resim çekktik kaldırdık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…