Cok gusel ve uygunn.. GÜle GÜLE güzel gunlerde kullansınlar İNŞAALAHH
mersi şeker.
kızlar teşekkürler.. olumunekankayizsmile
papatyacım bu odayı yapan arkadaşımız. bebek-genç odası yapıyor, mağazası var.
henüz fiyat söylemedi. ama söylediğinde sana özelden yazacağım canım.
Sevinirim canım saolasın...
bu da benim kızımın odası evde kuruluydu ama resımlerını çekemedim tayinciyiz diye geri topladık
Ben de dün oğluma yeni ciciler aldım.Niveanın atta çantası migrosta 37 TLye inmiş görünce hemen onu da aldım.Bebek arabası ve oto koltuğu baktık bir de.Ama karar veremedik bir türlü.Bizim aklımızda chicco almak vardı.Genelde kraft vardı baktığımız mağazalarda.Sizlerden alan var mı ya da almayı düşündüğünüz?
Haftasonu yeni açılan yapı markete gittik çok çook güzel şeyler var kızımızın odası için çok güzel şeyler beğendik ama odası alınmadığı için tam karar veremedik sadece bu askıları aldık kızımaa...
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/19/1128.jpg
bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...
:)
Canım ben biliyorsun abisinin odasına 2-3 sene idare edecek birşeyler düşünüyorduk .
İkea da bunu aldık.Çok güzel..Tam istediğimiz gibi. Ayarlanabilir 2 kademeli yükseklil ayarı var..Fiyatı da 108 Tl.. İçinin yatağını da 50 tl ye aldık..Yani bize 158 liraya geldi..
tabii uyku seti nevresim vs.ile daha güzelleşecek..
Bu karyolanın birkaç değişik modeli var, fiyatlar da uygun.
Bir de aynı renk 3 kaıpılı dolap aldık..
hayırlı olsun canım çok pratik bi beşik gerçekten. ben de bakmıştım ikeada nevresimleriyle birlikte çok da güzel duruyo. yalnız fiyatına takıldım ben. beğendiğim beşik de buna çok benziyodu ama 254 tl idi fiyatı. rengi de sanki bir iki ton daha koyuydu. bir de ilerde istersen ön taraftaki parmaklığı tamamen çıkarabiliyosun. acaba aynı beşik mi ?
Kızlaarr KIZIMIN odası geldiiii :hulya: Bugunlerdir kızımın odasıyla ugraşıyorum, buyuk bir zevkleee :asigim: Dahaa eksiğimiz var ama .. duvarlara resimler alıcam bırde pembe bır halı.. RABBİM HAYIRLISIYLA KIZIMIN O ODADA OLDUGU GÜNLERİDE GÖSTERSİNNNN :Saruboceq:
Kızlaarr KIZIMIN odası geldiiii :hulya: Bugunlerdir kızımın odasıyla ugraşıyorum, buyuk bir zevkleee :asigim: Dahaa eksiğimiz var ama .. duvarlara resimler alıcam bırde pembe bır halı.. RABBİM HAYIRLISIYLA KIZIMIN O ODADA OLDUGU GÜNLERİDE GÖSTERSİNNNN :Saruboceq:
Ay bayıldım..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
İçinde bebişle de bu fotoları çekmeyi nasip etsin hepimize..:Saruboceq:
gözyaşlarımı tutuamadım desemm...
Allahım kızınını d beşiğinde resimlerini çekip bize göstermeyide nasip etsin...
Çok saol canım .. hiç sorma, mutfakta yemek hazırlıyorum mesela birden yemegı bırakıp kızımın odasına bakıyorum , :asigim:Zeymuran odanız tek kelimeyle harika.İnsanın içi açılıyor.Artık gelir geçer bakar bakar doyamazsın.Allah güzel,sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Amanda amannn yerim ben sizin odanızı...Maaşallah tatlım çok güzelmiş odanız güle güle kullanırsınız inş...Ayy heyecan bastı birden yaa.....
Canım ben biliyorsun abisinin odasına 2-3 sene idare edecek birşeyler düşünüyorduk .
İkea da bunu aldık.Çok güzel..Tam istediğimiz gibi. Ayarlanabilir 2 kademeli yükseklil ayarı var..Fiyatı da 108 Tl.. İçinin yatağını da 50 tl ye aldık..Yani bize 158 liraya geldi..
tabii uyku seti nevresim vs.ile daha güzelleşecek..
Bu karyolanın birkaç değişik modeli var, fiyatlar da uygun.
Bir de aynı renk 3 kaıpılı dolap aldık..
bu kızımın odası teyzeleri...
bu ay sonunda gelecek inşallah... önde duran beşik bizde yok. bu teşhirdeki fotosu. başik hariç diğer herşeyi aynı ama...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?