2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

slm herkeze...bende 7+3günlük hamileyim daha hiç bişey almadım ve almayı düşünmüyorum çok erken. allah izin verirse cinsiyetini öğrendikten sonra alırım...
bunun içinde 2,5 ay beklemem gerek. kısmet olursa temmuzun ilk haftası doğum yapacağım arkadaşlar.
bu 2.olcak bir oğulum var 8yaşında...allah hepimize hayırlısını versin inşallah.

bende hiç bişey almadım kızlarrr sadce annemler yatak odası modeli bakıyorlar torunlarına yaptıracaklarmış. ama şöyle araştırıyorumda ufak defek ne kadar çok şey var ))) cinsiyetimiz belli olsunda yavaş yavaş başlarız artık :))

ne güzel heyecanlar ....
inşallah bebişleriniz sizinleyken sağlıkla gelişir ve sorunsuz bir hamilelik sürecinin ardından sağlıkla ve zamanında kucaklarsınız inşallah meleklerinizi :Saruboceq:
resimleri de ekleyin , bizim gezinmekte en sevdiğimiz topikti bebişlerimizin cicişleri topiği:asigim:

gecen sene bızlerde sızın gıbı paylasımlarda bulunuyorduk sımdı kocaman oldu hepsı masallah ınsallah sızlerde saklıkla alırsınız bebıslerınızı kucagınıza :)

kızlar benim doğum temmuzun sonu . ağustosun başı. yani tam o haftaya geliyo karışık ama ben aranıza katıldım yani 2010 temmuz annesi saydım kendimi :) bende henüz birşey almadım kardeşim hastane çıkışı almış cinsiyet belli değil diye yeşil renkte almış.

Bizde daha bişey almadık...daha erken diye...
Ama saolsun halası,teyzesi,yengesi bir sürü mnik minik ciciler almışlar:)))
Çok şanslıyız galiba:)))Anneannesi de yelek örmeye başlamışş...
Tek isteyim sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inş...
hayırlısı ile kucağımıza alabilmek...

bende daha hiiiç bişe almadım, ananesi 7 tane yelek örmüş ben hamile bile olmadan önce daha örmem lazım onlar az diordu geçen seri üretime geçer yakında yelek patik vs.:) bebek odaları bakıorum çok heycanlanıorum, eşya almaya dizayn etmeye bayılırım zaten:)

şahsi fikrim ; anneciğinin ördükleri yeter de artar bile ..çünkü giydirmeye başladığın zamanlarda diş kaşıntıları ve her şeyi ağzına götürme dönemi başlamış olacak .. her ne kadar bebe yününden-ipinden de olsa tüycükleri çıkıyor , emerken yakasını yada yakaladığı herhangi bi yerini bu tüycükler olduğu gibi giriyor ağzına .. ben kaldırdım malesef yeleklerimizi doğru dürüst giyemeden , allahtan çoğu büyüktü zaten , sanırım seneye giyeriz yada ondan sonraki sene böyle giysileri :sm_confused:
çok şirin oluyorlar , insanın içi gidiyo , yaptıkça yapası geliyo ama kullanım zamanı geldiğinde bana hak vereceksin yerimseniben

benim de öyleydi canım yerimseniben 37+6 da , 18 temmuzda dünyaya geldi oğluşum .. sağlıkla kucağına alırsın inşallah misssss kokulunu:asigim::Saruboceq:

benimde temmuz 29 a geliyor dogumum belki agustosada kayar belki annesi gibi bir ay erkende gelebilir :))
bende suan hic birsey almadim cuma gunu kalp atisini duymaya gidicez eger duyabilirsem pit pitlarini bende kocaman bi hediye alicam kuzuma ...
tek onlar saglikla gelsinde neler aliriz neler .. doldurur tasirirz bu sayfalari :)))

bende mertime hamileyken 6 aydan donra almıştım herşeyini zaten hamileyken ne kadar alırsan al doğumdan sonra özenip görüp daha çok şey alınılıyor
bu hamileliğimde de 6 aydan sonra annemle gider 1 günde hallederim tüm ihtiyaçaları toplu parayla nakit alınırsa birde tek bir yerden alırsan çoğu şeylerini çok indirim yapılıyor mesela izmirde mina bebk var aradığın herşeyi bulabiliyorsun markalı markasız bir bebeğin tüm ihtiyaçları var yine ordan alışverişi toplu olarak yaparım

bende 6. aydan sonra almayı düşünüyorum. şimdiden bişeyler örmek istiyorum ama daha erken diye bekleyecem birkaç ay daha. erken hazırlık yapmak uğursuzlukmuş öyle diyorlar hep. zaten düşük riskim var gibi, bebek büyüsün birazcık ozaman başlarım hazırlıklara.

ayyyy kızlarrrrr dün bir mağazada baktım bebek kıyafetleri o kadar şirin şeylerdiki almamak için eşimle birbirimizi zor frenledik minicik süveterler, yelekler, hırkalar, pantolanlar, pijamalar, 4 parmak boyunda etekler, iç giysileri süperlerdi yaaaaaaaaaa

bende hemen almak istiyorum ama daha çook erken yaa hele bi cinsiyti belli olsun zaten babannesi anneannesi maşallah şimdiden başladılar yaniiiiii hele bi büyüsün ooooyyy beklemek çok zoorr yaa

yaaaa ben diğer aylardaki annelerin alışverişlerine baktım oda seçimlerine baktım çok güzel şeyler var inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıyla cinsiyetlerimiz belli olsunda yavaş yavaş başlarız artık zemuszemus

kızlar resim eklicem
bugüne kadar aldıklarımızın bir kısmi
ama telefonla çekmiştim
o yüzden çok iyi çıkmadılar

daha bebiş olmadan bebeğime aldığım oyuncak

babamızın hediyeleri

babamıza sürpriz yapmak için aldığımız ciciler

ilk hediyemiz

bunu da büyük halamız almış

şimdilik bu kadarını çekmişim kızlar bir oyuncağımız daha vardı mööööö diyodu :roflol:
ama onu bulamadım :sinifsinif:

hadi kızlar cinsiyetleri de öğrendiniz bi kısmınız
ne zaman resim ekliceksiniz
açılışı ben yapim dedim :))

yaaa canım çok tatlılar güle güle kullansın inş. kuzucuğun :)) cinsiyeti öğrenir öğrenmez annemle alışverişi çıkıcaz pek hevesliyiz :)))

yaaa canım çok tatlılar güle güle kullansın inş. kuzucuğun :)) cinsiyeti öğrenir öğrenmez annemle alışverişi çıkıcaz pek hevesliyiz :)))

amin inşallah
cinsiyeti belli olsun da daha ne ciciler alıcam
annem de aynen çok hevesli :))

katrem canım çok tatlıymış. ben fazla bişey almayı düşünmüyorum çünkü benim yeğenim şu anda 6 aylık erkek eşimin yeğeni de 6 aylık ve kız yani onlara sürekli bişiler aldık onların hepsi şimdi bize gelicek. ama yine de alırsam hamileliğin 6. ayındanan sonra . ama bebek bakımıyla ilgli bir kitap aldım sadece güle güle giydir çok güzeller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…