2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

çok tatlı şeyler almışsın sade ve güzel ben çok beğendim
güzel günlerde giydirmek nasip olur inş.

onunda oldu sanırım kızlar şimdi devamını eklicem... bunlar ciniyetimiz belli olmadan önce aldıklarım ama şimdi gönül rahatlıyla pembiş pembiş şeyler alıcam ...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlı şeyler almışsın sade ve güzel ben çok beğendim
güzel günlerde giydirmek nasip olur inş.

allah gülerek kullandırmayı naip etsin sağlıklıca büyürler inşallah benimki 4 aylık bu hafta ogrencem daha cınsıyetını bende sonrasında almayı dusunuyorum:)

Muzurperii çok güzeller yaa allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin inş..
Cicileri görünce insan daha da heyecanlanıyor...

evet canım asıl heyecan şimid başladı bende hep hayalim pembiş şeyler almaktı artık onlara başlıcam :)

muzurrrrrr çok tatlı bunlar yaaaaaaaaa bayıldım Allahım güle güle giymeyi nasip etsinnn

Muzurrrrr
hepsi çok şıkkk kıyafetlerrr
Kızın şimdiden kokoş olucak anlaşılan.
Allah içinde kıznın olduğu resimleride görmek nasip etsin...

vişnecim ben hiç kokoş olmadım ama kızımı en azından belli bi yaşa kadar kokoş yapıcam valla napıyım :))) sonrasına kendi karar verir... daha aklımda neler neler var ama şimdilik frenliyorum kendimi
hepimize allah gönlümüzdeki nasip etsin canım
darısı senin başına :))

kızlar diğer şehirlerde var mıdır bilemiyorum ama İstanbul'da Peros mağazaları var bi sürü yerde ve çok güzel bebek kıyafetleri var, bazen seri sonu ya da ihraç fazlası ürünler de geliyor çok uygun fiyatlı, 1tl külotlu çorap, 2tl tayt diğer şeyler de en pahalısı 10tl. Ben dün Üsküdar'daki mağazasından 50tlye 11 parça aldım:)tavsiye ederim en azından gidebilenler baksın:)

saol canım benim bu son çektklerimi sana söylediğim mağaza varya ordan aldım çok ucuz dimi

canım bu aralar yoğunluğumuz var onu bi atlatalım, bi arkadaşta istanbul yolu üzerinde bir mağazadan bahsetti çok güzel ve çok ucuz hem büyükler için hem bebekler için malzemeler olduğunu söyledi. senin bahsettiğin yere de bakıcam oraya da bakıcam benim kuzumun daha bişeyi yok teyzesi :)) alıcam artık yavaş yavaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…