2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

sağol tatlım
bebek bakımıyla ilgili bir kitap da ben alddım
"Hamilelikten Okul Öncesi Döneme Çocuk Bakımı ve Eğitimi" Sevda Salihoğlu Dursun
bol bol hediye gelecek desenee
ohhh maşallahh

hadi kızlar cinsiyetleri de öğrendiniz bi kısmınız
ne zaman resim ekliceksiniz
açılışı ben yapim dedim :))

bebişin cicileri çok şekerler Allah'ım ii günlerde kullanmayı nasip etsin tüm bebişlere ve nazarlardan saklasın bende cinsiyeti belli olduğunda alırsam koyacağım ama sizin bebişlerinizin cicilerini yakından takip ediyorum:) hihoyyyt

bunlarda benimkilere gelen ilk yılbaşı hediyeleri teyzeleri:)
müdürüm aldı. gerçi müdürüm kız olduklarını duyunca bozuldu cok, erkek bekliyordu:))

Son düzenleme:
bunlarda benimkilere gelen ilk yılbaşı hediyeleri teyzeleri:)
müdürüm aldı. gerçi müdürüm kız olduklarını duyunca bozuldu cok, erkek bekliyordu:))

ayy canımm ne güzel yaa
bayıldımmm
yazın giydirirsin bunları bacaklardan öpersin tombiş tombiş

Justttt güzel günlerde mutlulukla giydir inşallah....
BU konu 2 3 ay sonra dolar dolar taşar emin olun...

kızlar limangonun sitesinden yaptım ilk alışverişimi haftasonu. "clean globe" diye bir marka var, %100 organik bebek kıyafetleri satıyor. daha erken ama hazır kampanyadayken kaçırmak istemedim. 10 milyona çıtçıtlı bir body ve 6 milyona şapka aldım bebişime :) fotoğraflarını ekleyecektim ama dün kampanya bittiği için siteden kaldırmışlar. cinsiyetini de bilmediğim için unisex aldım :)

valla bunları koydum koltuga gidip gelip seviyouz işte:))
katrem bende sürekli tombul bacak hayali kuruyorum:))

inşallah hayaller gerçek olur
bugünlerin de hayalini kuruyorduk ama hepsi gerçek oldu
doğdukları günü de görürüz inşallah
ben tombul bacağa bayılırım
mis gibi kokar bir de tam ısırmalık şapur şupur öpmelikkk

bebeğimin cicişleri bunlar new born hastane çıkışı die geçiyormuş pikesi eldiveni alttan çıtçıtlı badisi normal giyceği minnacık patikleri vra çok sade ban güzel geldi sade olduğu için ama yorumlarınızı bekliyorum bide kampanyalı fiatı silerde bakın isterseniz değik modelli olanlarda var

çok güze lkızlar maşallah çok kullanışlı şeyler almışsınzı şimdiden...

temzu anneleri bende tavsiye sıfır kollu kısa kollu alttan çıtçıtlı badiler alın bol bol....
minici kaldıklarımın çoğunu giydiremedim sıcaktan dolayı isilik oluyordu yavrum malesef hep tek badi ile tuturdu doktorumuz...giydiremedim cicileri kardeşine kaldı...
evinizin güneş alma durumuna bağlı ger.çii....

güle güle giysinler yavrucuklar sağlıklı günlerde giysinler...

cok ciciler canm güle güle gıysın ben hastane cıkısı dıye baktım netten 20 -25 parclklr vardı dedım ne zamn gıyck bunlrı dıye dusunmştum kaydirigubbakcemile3 en fasla kalcgmz2-3 gun hastanede bıde 2 adet yazmşlr iyiiymiş bu canm opuyorumnanaktan

beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım hastane çıkışları 10 parçalı en idael olanı pikeli falan oluyor onlar çünkü 20 25 parçalı olanın hepsi aynı model olduğu için farklı şeylerde giydirmek istiyorsun o yüzden kalıyor oğlumdan da bildiğim için en fazla 10 parçalı olması idel olanı chicconun ki, 7 parçalı sanırım yalnız indirimde mağazalarında indirim var

nefercim öle bir dolduruyorlar ki sende nasıl bukadar zamnda bu kadar büyüdü şaşırıyorsun tatlım oğlum 50 cm 3,000kilo doğdu sütüm hem yağlı hemde çok geldi doyurdu bebeğimi maşallah 1. aylık kontürole gittiğimizde 56 cm boy 5,000kilo olmuştu doktorum mama mı verdin die bana kızmıştı hatta asla mama vermedim ilk 6 ay su bile vermedim kış bebeği idi zaten mert tosuncuk gibiydi tosunum ama sonradan mamalara geçince çok zayıfladı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…