2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

kızlar dağınığız biraz daha tam yerleşemedik görümcemin benim için yaptığı şekerler bunlar umarım beğenirsiniz.toparlanınca yine foto koyarım. bir de fotolar küçük kusura bakmayın.

flowersun fotoğraflar süper. çok cici hepsi. bebek şekerleri de çok güzel olmuş çeşit çeşit ne güzel. ben de fotoğrafını çekip eklicem inşallah bi ara..

canımmm çok güzeller odada çok güzel şekerlerde allahım mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin yavrucuğum mışıl mışıl uyusun inşallah :))

kızlar dağınığız biraz daha tam yerleşemedik görümcemin benim için yaptığı şekerler bunlar umarım beğenirsiniz.toparlanınca yine foto koyarım. bir de fotolar küçük kusura bakmayın.

çok güzeller canım..mobılyanda harıka...sepete bile bayıldım..darısı nıkah şekerlerine olsun..

çok güzeller canım..mobılyanda harıka...sepete bile bayıldım..darısı nıkah şekerlerine olsun..

sağol canım. teşekkürler. eminönünden alıp yapmış hediye olarak görümcem. sağolsunlar biz sadece mobilyayı aldık herşeyi arkadaşlar yaptı ya da vedi.şanslı bebek bizimki

flowersun ben de bayıldım hepsine.sepet ve şekerler de güzel olmuş..

oda harika..iyi günlerde kullanın inşallah.

flowersun ve Çakır

:Maşallah aldıklarınız çok güzel
Allah ağız tadıyla kullanmaayı nasip etsin

kızlar odamızdan resim yüklüyorum. henüz dağınık ve tam yerleşmedi. inşallah beceririrm yüklemeyi.
Hepsi bir birinden güzelll .. bayıldım bayıldımmm ALLAHIM güle güle buyumesini nasıp etsinnn :Saruboceq:

Gerçekten cokk tatlılar.. insanın baktıkça içi açılıyor.. ALLAHIM hayırlı dogurmak nasıp etsin... güle güle dagıtmakk :Saruboceq:

kızlar çok teşekkürler. şimdi babasıyla odaya biraz daha çeki düzen getirdik. sonra koyarız resimlerini tekrar .kapı süsünü çıkartmalarını yapıştırdık halısını yaydık avizesini taktık ama avizesi çok hoşuma gitmedi çok az ışık veriyo onu değiştirçem sonra neyse yordum adamı işten geldikten sonra. yarın annemle daha da düzenleriz. hastane çantası eksikleri var yıkancak. yani çamaşır çıkışta giyeceğim elbise filan yıkancak ütülencek. ben jile giycem boydan rahat hastane çıkışında. hazırlıklarımızı bu hafta tamamlarız artık. evet ne heyecanlı dimi. beğendiğinize de sevindim.hastane çantasında şampuan havlu filan koyuluyo mu bebeği yıkıyolar mı hastanede? neyse teşekkürler tekrar.

çakır ben hızlıresimden yüklemeyi becerememiştim sen ne güzel yüklemişsin. senin bebek şekerlerin de süper. çok güzeller. Allah güle güle kullanmak nasibetsin inşallah.mevlüt kıyafeti ben almadım.biz nerde yapçaz mevlütü yapçaz mı yapmıcaz mı belli değil. eşim manisada olsun istiyo annemler foçada olsun ben istanbulda olsun diyorum evde kuran okunsun diye.ama benden başka kimse istemiyo istanbulu. evde okuturuz kuran mevlüte gerek yok diyolar. bilmiyorum manisada olursa ben zaten gecelik filan giymem karışık yani mevlütle ilgili hiçbişey almadım henüz hele bi doğsun hele bi karar verilsin alınır die düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…