2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

denizcim beşik çok güzel maşallah sen kızı süslü yapçan heralde. beşik pek süslü.:))kızımız güzel güzel uyusun beşiğinde ,uyusun da büyüsün inşallah:))

harika bir beşik canım.

güle güle kullan inşallah.

deniz_güneşcim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. çok tatlı

gelin yatağı gibi çok güzel
Allah gelinliğinide göstersin
:Saruboceq:

teşekkürler kızlar..

denizcim beşik çok güzel maşallah sen kızı süslü yapçan heralde. beşik pek süslü.:))kızımız güzel güzel uyusun beşiğinde ,uyusun da büyüsün inşallah:))

sağol canım.Eee anası da süslüdür..bana çekerse süsten geçilmiycek...
Ben şimdiden tokalar bantlar aldım bile..sempatiksalakcinni

bebişimin son bomba cicisi babası sağolsun doğmamış çocuğa don biçme olayı bu olsa gerek...

dün istanbula gitti nazocum ordan almış chiconun mağazasıymış ama ben istanbulun avrupa yakasını pek bilmiyorum.

ok bende bir bakınayım bari buralarda.
bende 4 sene karamürselde oturdum da kocaelinde falan çok arkadaşım var. orda bir mağazaysa bana da alsınlar diyecektim canım ondan sordum...

bebişimin son bomba cicisi babası sağolsun doğmamış çocuğa don biçme olayı bu olsa gerek...

kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanınnnnn benim eşimde minicik bir olta almış :)) minicik bir motor çok şeker :)) balığa gideceklermiş birlkte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pusetiniz çok hoşmuş denizcim güle güle dağıtın inşallah. yazının yanındaki resimde çok şeker olmuş

ışte bunlar bizim şu anda elimizde bulunan mevcut şekerlerimiz ve kapı süüsümüz.
Yengemiz sağolsun:)))

hepsi çook güzel olmuş canm.allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…