çakır ben hızlıresimden yüklemeyi becerememiştim sen ne güzel yüklemişsin. senin bebek şekerlerin de süper. çok güzeller. Allah güle güle kullanmak nasibetsin inşallah.mevlüt kıyafeti ben almadım.biz nerde yapçaz mevlütü yapçaz mı yapmıcaz mı belli değil. eşim manisada olsun istiyo annemler foçada olsun ben istanbulda olsun diyorum evde kuran okunsun diye.ama benden başka kimse istemiyo istanbulu. evde okuturuz kuran mevlüte gerek yok diyolar. bilmiyorum manisada olursa ben zaten gecelik filan giymem karışık yani mevlütle ilgili hiçbişey almadım henüz hele bi doğsun hele bi karar verilsin alınır die düşünüyorum.
yok canım şampuan havlu konulmuyorkızlar çok teşekkürler. şimdi babasıyla odaya biraz daha çeki düzen getirdik. sonra koyarız resimlerini tekrar .kapı süsünü çıkartmalarını yapıştırdık halısını yaydık avizesini taktık ama avizesi çok hoşuma gitmedi çok az ışık veriyo onu değiştirçem sonra neyse yordum adamı işten geldikten sonra. yarın annemle daha da düzenleriz. hastane çantası eksikleri var yıkancak. yani çamaşır çıkışta giyeceğim elbise filan yıkancak ütülencek. ben jile giycem boydan rahat hastane çıkışında. hazırlıklarımızı bu hafta tamamlarız artık. evet ne heyecanlı dimi. beğendiğinize de sevindim.hastane çantasında şampuan havlu filan koyuluyo mu bebeği yıkıyolar mı hastanede? neyse teşekkürler tekrar.
kızlar dağınığız biraz daha tam yerleşemedik görümcemin benim için yaptığı şekerler bunlar umarım beğenirsiniz.toparlanınca yine foto koyarım. bir de fotolar küçük kusura bakmayın.
güle güle kullanın inş..süper görünüyor herşeyy
Hepsi bir birinden güzelll .. bayıldım bayıldımmmALLAHIM güle güle buyumesini nasıp etsinnn :Saruboceq:
Gerçekten cokk tatlılar..insanın baktıkça içi açılıyor.. ALLAHIM hayırlı dogurmak nasıp etsin... güle güle dagıtmakk :Saruboceq:
çakır ben hızlıresimden yüklemeyi becerememiştim sen ne güzel yüklemişsin. senin bebek şekerlerin de süper. çok güzeller. Allah güle güle kullanmak nasibetsin inşallah.mevlüt kıyafeti ben almadım.biz nerde yapçaz mevlütü yapçaz mı yapmıcaz mı belli değil. eşim manisada olsun istiyo annemler foçada olsun ben istanbulda olsun diyorum evde kuran okunsun diye.ama benden başka kimse istemiyo istanbulu. evde okuturuz kuran mevlüte gerek yok diyolar. bilmiyorum manisada olursa ben zaten gecelik filan giymem karışık yani mevlütle ilgili hiçbişey almadım henüz hele bi doğsun hele bi karar verilsin alınır die düşünüyorum.
Allah kısmet ederse,bebişimin ilk aylarda yatacağı beşik
anammm yir onun beşiğini teyzesiii....
allah içinde mışıl mışıl uykular nasip etsin inş...
Deniz güneş çok güzelmiş beşiğiniz, iyi günlerde kullansın prensesin..
cok güzel iyi günlerede huzurla yatsın bebış cok güzel yaa.damatlık gelinlik yataklarınıda görürüz insallah
Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsin çok güzelmiş
bizim beşigimizde bambu buna benziyor biraz ama benim kibana biraz alçak geldi eğilip almak zor olmaz ilk zamanlarada acaba diye düşünüyorum yükseltmek için ne yapabilirim acaba fikir verebilecek arkadaşlar varım ?
denizcim bayıldım harika olmuş
mışıl mışıl uyusun defnecik
Denizgüneş beşiğiniz çoooook güzel.Çok hoş görünüyor süslü süslü.İçinde mışıl mışıl uyusun da büyüsün güzel kızın.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?