2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

arkadaşlar Allah hepimize hayırlı doğumlar nasibetsin inşallah.bebeklerimizin resimlerini koyduğumuz günler de gelecek inşallaaahh:Saruboceq:

canım ben de hiçbişey almadım
bizim de karışık
kayınvalidem ayrı yapmak istedi uzak oluyo diye
onunkini ayrı annemlerinkini köyde yapıcaz
benim evimde de istanbuldakiler için yapıcaz
böyle daha iyi

yok canım şampuan havlu konulmuyor
bak bendeki listeyi sana da ekleyeyim kontrol et eksik varsa bana da söyle canım
akıl akıldan üstündür ne de olsa

canım teşekkür ederim.

amin canım. mevlüte karar verin kıyafetini almak en kolayı. eşimle aynı memleketteniz. o yüzden bursada okutacağız mevlüdü şöyle pembe tatlı bir pijama takımı aldım üzerine kırmızı tac takıcam hoş annemler saten gecelik giy diyorlar ama ben giymem öyle birşey benimki sade ve güzel. ben de düşündüm istanbulda okutayım diye ama akrabalar zaten gelemez de birkaç arkadaş var istanbulun yoğunluğundan gelmezler diye düşünüyorum.

kızlar maşşallah ya ne güzel şeyşer almışsınız hepsine bayıldım
odalar da çok şeker olmuş
iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimize

anammm yir onun beşiğini teyzesiii....
allah içinde mışıl mışıl uykular nasip etsin inş...

Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsin çok güzelmiş
bizim beşigimizde bambu buna benziyor biraz ama benim kibana biraz alçak geldi eğilip almak zor olmaz ilk zamanlarada acaba diye düşünüyorum yükseltmek için ne yapabilirim acaba fikir verebilecek arkadaşlar varım ?

denizcim bayıldım harika olmuş
mışıl mışıl uyusun defnecik

teşekkürler canım..valla yükseltmek için ne yapılır ki hiçbirşey gelmedi aklıma..

denizcim bayıldım harika olmuş
mışıl mışıl uyusun defnecik

mersi şeker:)

Denizgüneş beşiğiniz çoooook güzel.Çok hoş görünüyor süslü süslü.İçinde mışıl mışıl uyusun da büyüsün güzel kızın.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…