2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

papatyaaaa çok ciciler :)) güzel günlerde giysin inş...

papatya kizinin montu cok guzell,gule gule giydirirsin insallah.Beni en cok heyecanlandiran o kiyafetlerin icinde o minik bedenleri hayal etmek,cok tuhaf oluyor insan.

papatya kizinin montu cok guzell,gule gule giydirirsin insallah.Beni en cok heyecanlandiran o kiyafetlerin icinde o minik bedenleri hayal etmek,cok tuhaf oluyor insan.

Saol Sofikaa bende öyle düşünüyorum...içinde hayal etmeye çalışıyorumm allah yüzlerini görmeyi nasip etsin inş...

kızlarrr çok güzell bunların hepsi
Allah hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn

selamlar
bende 2010 temmuzda bebek bekliyorum.ilk bebeğim ve henüz çok az şey aldım.sizler çok güzel şeyler almışsınız. bende heveslendim :) fotoğraflarınızı nasıl ekliyorsunuz? bende aldıklarımı eklemek istiyorum..mesajlarınız ve fotoğraflarınız çok duygulandırdı :)

Sonbahadr, papatya, sofikaa ayyy ne güzel şeyler bunlar bayıdlım yeni gördüm yaaa....

İyi günlerde giysinler..

Kızlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok güzel heerşeyleriniz.

Yavrucukları içinde hayal ettim.Oyyy nasıl da tatlı olacaklar inş.

Kızlar bayıldım yaa ne kadar güzel ciciler almışsınız...

Güle güle sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin Allah...

Kızlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok güzel heerşeyleriniz.

Yavrucukları içinde hayal ettim.Oyyy nasıl da tatlı olacaklar inş.

Kızlar bayıldım yaa ne kadar güzel ciciler almışsınız...

Güle güle sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin Allah...

Saolasın kızlar...Amin inş...
İnsan ne alacağını şaşırıyor okadar güzel şeyler varkiii...

kızlar hepsi çok cici güle güle kullanın:)))
bende koyem bari kızımın cicilerini:))) görücüye çıkalım ilk kez kaydirigubbakcemile3

maşallah cicilerinize iyi günlerde kullansınlar inşallah hepiniz çok güzel şeyler almışsınız

maşallah hepside çok güzl sağlıkla giysin inşallah bebişleriniz arkadaşlar ama ben korkuyorum almaya malum 7 aylık kötü bi tecrübem var onun için 8.ayda almak istiyorum kısmetse herşeyini oğlumun

kızlar oğluşuma annemin aldığı çok cici bi hırkayı ekledim. biz bayıldık bakalım siz beğenicek misiniz

Eklentiler

• $BEBİŞ 008.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $BEBİŞ 007.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…