2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

hangi mağazaymış banada hber ver canım

kızlar size tavsiiye. ayaklı tulum fazla almayın. boyları hemen uzuyor. bizim 2-3 tane tulumunu sadece 1 kere giydik küçük kaldı hemen.

arkadaşlar selam, bu hafta fuardan bayağı bişiler aldım, hamile donu, bebek cantası, yaklaşık 10 parcalık penye takım - ki bunu hastane cıkısı yapabilirim.
puset, birkaç parca bebek gereci, hatta unibaby ıslak mendili, küvet filesi..vs.bazılarını göstereyim istedim size. ya bunları alınca iyice heyecan yaptım. içim gidiyor minnacıklara.

ateşölçerimiz, tırnak makası setimiz, burun aspiratörümüz:)

30luk mini biberonlarımız:) ilaç veya gerekirse su verilebiliyormuş.

bu da bebek arabımız:)

çok güzel ve kullanışlı şeyler almışsın canım..
iy igünlerde kullanın bebişinle birlikte gezmelere gidersiniz inşallah güze lgüneşli günlerde...

alt açmamız çok farklı.cok ucuza aldım 7.50 tl ye

buda hediye geldi

kızımın olacağını öğrendiğimde aldığım ilk hediye

bunlarda ayaklı tulumlarımız

kızımın cıtcıtlı badisi

bu takımıda babası aldı

Son düzenleme:
aslında babasının erkek beklediği için aldığı mavi takımlarda var.ama onları eklemedim.esim suan enazından kızının olacağına kendini inandırmış durumda

Son düzenleme:
çok güzel ve kullanışlı şeyler almışsın canım..
iy igünlerde kullanın bebişinle birlikte gezmelere gidersiniz inşallah güze lgüneşli günlerde...
sağol canım güzel dileklerin için, alışveriş yaparken 2009 temmuz annelerinin önerileri çok işime yaradı valla:)

Canım iyi günlerde kullanın sizde...

bunlarda bizim cicilerimiz

Eklentiler

• $bbbbbb.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $bbbbb333.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $bbbb2.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $bbbb4.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 45
sonbaharcım, Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım.
çok cici seyler almıssın.bebişin iyi günlerde kullansın.

bunlar da benim bebisime daha cinsiyetini ogrenmeden aldigim ilk esyalar,ne kadar kucuk oldugunu gorelim diye de babasinin t-shirtunun ustune koydum :)

bunlar da ilk pembelerimiz

Son düzenleme:
ayyyy kızlarrr cicişleriniz pek güzel bizde bugün oğluşumuza hırka ve pantolon aldık tabi anca bidahaki kışa giyebileceği için büyük aldık :))) bide açık mavi tulum aldık )))

Kızlarrr bunlarda bizim cicişlerimiz...Babaannesinin kızıma hediyelerihihoyyyt

Son düzenleme:
sofika çok şekerler minik minikk

papatyacım sizin babaannede maşallah önümüzdeki 3-4 yıl için hazırlık yapacak gibi

görünüyor. çok şanlısınız . çok güzel cicileriniz var.

sofika çok şekerler minik minikk

papatyacım sizin babaannede maşallah önümüzdeki 3-4 yıl için hazırlık yapacak gibi

görünüyor. çok şanlısınız . çok güzel cicileriniz var.

:roflol:Canım resimlerde büyük çıkmış cicilerimiz aslında okadar minikler ki hepsi 6 aylıkken giyebileceği şeyler...önümüzdeki kış için babaannemizin hazırlığı kurban bayramında giydiririz allah kısmet ederse...

kesinlikle zira çok hızlı büyüyorlar kızlar..ben koli yapıp kaldırdıklarımı son dakkada yetiştirdim..aman büyük bunlar anca bahara giyer dediklerimi geçen gün bir indirdim anca oldular..yoksa çocuk giyemeden kardeşine kalacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…