2010 Temmuz Anneleri : )

evet bursalı arkadaslar baya varmış bu topicde...peki hangi doktora gidiyorsunuz...
ben medical park ahmet yılmaz...
yarın 8,45 randevum dua edin kızlar...güzel gecer inşsallah ve keseyi görürüz

inşallah canım görürüsün keseni.
çok güzel duygu, ama inan kalp atışı daha da güzel bir duygu.

evet bursalı arkadaslar baya varmış bu topicde...peki hangi doktora gidiyorsunuz...

ayyy canımm inş.. herşey güzel geçecek sen kalbini ferah tut :)

hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin yarın:Saruboceq:

ben ben ben doğumum temmuz 22 24 arası çok heycanlıyımmmmmm Allahım inşallah hayırlısıyla kucağıma almamı nasip eder tabiki burdaki herkezinde....

Canım benim endişem ilerde epidural anestezi yapılacak olsa daha önceden teşhis de edilmediği için öyle bir durumda çok tehlikeli olur.

Ben neyi istesem elimde kuruyor yaa..

Normal doğumu çok acı çekilsede istiyordum rahim anomalim( çift başlı) çıktı.
Epidural anestezi düşünüyordum şimdi de ben de bel fıığından şüpheleniyorum ki teşhis koyulma ihtimali yok. Nasıl riske atarım.
Son çare bana genel anestezi kalıyor. Allah onda da hayırlısını versin.
:Saruboceq:
Nedense bu gebelik olumsuzluklarla başladı öyle de devam ediyor ama ben pozitif düşünmeye devam edicem. Herşeyde bir hayır vardır...:Saruboceq:

şekerim bel fıtğım olmasına rağmen ilk doğumum epidural sezaryandı..hiç bişey olmadı..belki fıtığı yeri ile ilgilidir ama dr hiç ilgisi yok diyor..allah izin verirse yine öyle olacak..sende hemen moralini bozma canım:teselli:

klava:
olumlu düşün, herşeyin kötü gideceğine kendine inandırıp, olumsuzlukları cekme bakim...

ya canım demin dediğim yataktan kalkamayan arkadaşım varya onda kronik bel fıtığı vardı işte epudural sezeryan ile doğurdu
bak hemen kötü kötü düşünme canım, Allah herşeyi gönlüne göre versin.

hayır canım tam aksi :) çok istiyodum ama şaşkınım işte değişik bi duygu

ankaralı hamişlerrr ciddiyim bakın göbişlerimiz biras büyüsün buluşalım :)) hamişler toplantısı yapalım :))

hayır canım tam aksi :) çok istiyodum ama şaşkınım işte değişik bi duygu

e ne güzel bak istiyormussunda.
birkaç haftaya kalmaz alışırsın
bende dün akşam bir yazıda okudum, annelerin tam olarak havaya girmesi ikinci
trimester ile beraber oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…