2010 Temmuz Anneleri : )

sadece yatıncamı ağrıyor ?sürekli aynı pozisyonda yatma özellikle sırtüstü yatmamaya dikkat et,fazla ayakta kalma canım..

Evet canım yatınca ağrıyor. Özellikle dediğin gibi sırtüstü yattığım zaman yerimden mümkün değil kalkamıyorum. Belim ikiye resmen ayrılıyor. Böyle bir şiddetli ağrı olamaz. Yan yatışlarda da var ama sırtüstü yattığımda ki ağrı kadar değil.
Özelliklede aklıma geldi şimdi hani doğum pozisyonu vardır ya yatıp bacakları kırarız işte o zaman beni öldürüyorlar sanki... senağlamasenağlama

Bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma sorucam. :uhm:

ay olabilir o zaman ama şimdilik emin olamazsın MR filanda çekilemez..benimki tam kuyruk sokumuna yakın..gerçekten zor bi durum seni çok iyi anlıyorum:teselli:

merhaba kızlar...herkes iyimi nasıl geçiyor bakalım....malum bulantılar bugün yoğun bende...

merhaba
artık ben de anne oluyorum ve aranızdayım
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ya kızlar çubuk kraker de yok uzun zamandır..inşallah iyidir:Saruboceq:

Evet cnm ya birkaç gündür yok bende çok merak ettim kapsama alanı dışında
yazıyor..banlandımı acaba...İnş.çabucak döner aramıza..opuyorumnanaktan

merhaba
artık ben de anne oluyorum ve aranızdayım
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Tebrik ederim canım hayırlısı olsun inş..

aaa gulll sende ankara lıymışsın yeni gördüm çok sevindim vallaopuyorumnanaktan

evet bursalı arkadaslar baya varmış bu topicde...peki hangi doktora gidiyorsunuz...
ben medical park ahmet yılmaz...
yarın 8,45 randevum dua edin kızlar...güzel gecer inşsallah ve keseyi görürüz

arkadaşlar selam tekrar
ben bel ağrısından ölüyorum, bugunu gecirdim ama yarın böyle olursam gelmem herhalde
capricim, benim bel fıtığım olduğu halde sabah kalkabiliyorum
ama bir arkadaşta vardı, o kalkamıyordu sabah yataktan.
senden şüphelendim ben biraz.
doğumdan sonra baktırırsın artık canım.

yase hoşgeldin, neden sudan çıkmış balık gibisin, istemiyormuydun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…