hoşbulduk liyadora ikiz bebişler sizde hoşgeldiniz annenize...
kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar
Arkadaşlar merhaba,saçma bir nedenle sitede yoktum ama geldim...a.s.
6+6 günlükken bebeklerimin kalp atışlarını duyduk
Artvinli canım senin de ikiz diye umut ediyordum çok sevindim..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...:asigim::1hug:
Teyzoşları maşallah diyin bi haberimiz var kalp atışlarını gördüm bugün ultrasonda pıt ppıt pıt yapıyo oyyy kıyamam ben ona.Canıııııım canııım o benim.
Henüz kalp sesini duyamadık ben daha yeni 6 haftalık olmuşum.Ama attığını gördüm ekranda bu bile çok güzel.
15 gün sonrasına randevum var rahat ol dedi doktorum.Herşey iyi gibi diyo.Kız olcak bu diyo dalga geçiyo bizle.Eşimde ben de ilk bebeğimiz olduğu için adama sürekli bişiler soruyoruz o da bizle dalga geçiyo kendi çapında.Ama rahatlatıyo doktorumun bu tavırları beni.Espirili olması eşimle bize iyi geliyo çünkü biz çok pimpirikleniyoruz.Bişi olursa diye.
misskapris heyecanını anlıyorum doktor bize ayda bir gelin derdi biz dayanamaz 10 günde bir giderdik :)
valla hamileligin tadını cıkarın ilk anne olucaklar özellikle 11 aylık oglum var on kilo işten gel onu yedir içir uyut kucagında tası bulantım filan yok da halsizliğim var sabah yine iş ikinci bebek umarım güzel olur bundan sonram ....kızlar bebek büyütmek cok cok zor ama cok tatlılar hala lnanamıyorum oglumun benim olduguna şimdi pıt pıt yürüyo da inş. bu sefer kızı tuttururum
işte bu da oglum metin
kızlarr benim bebişlerim iki taneydi ya bayramdan sonra pıtpıtlar duyulacaktı ya bgun gıttım doktora
wede sok sok sok bebişler bir tane olmus yane bır tanesı gelsıp büyümüş sadece diğeri olusmamıs..kısmet böyleymiş rabbim bölesini nasip etmiş diyorum.inşş bebişim sağlıcakla doğar
Bu arada geçmişe daldım unuttum...
Herkese günaydın,
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir gün diliyorum hepinize... opuyorumnanaktan
slm kıslr naslsınz
günaydınnnnn ince capricannnnn
Liyacanda gelmiş takım tamam...
İyi diyelim ii olalım
ben kahvaltı etmeden kustummm
1 elma yedim kahvaltı yapamdım
sizler neler yediniz ???
Evet canım liyacan da geldi.
Çubuk da gelseydi o zaman takımı tamamlarız.
O da kayıp inşallah iyidir. :Saruboceq:
Ben de simit ve kaşar yedim.
Benim bulantılarım bazen artıyor bazen azalıyor.
Bir günüm diğerini tutmuyor canım.klava:
Evet canım liyacan da geldi.
Çubuk da gelseydi o zaman takımı tamamlarız.
O da kayıp inşallah iyidir. :Saruboceq:
Ben de simit ve kaşar yedim.
Benim bulantılarım bazen artıyor bazen azalıyor.
Bir günüm diğerini tutmuyor canım.klava:
Mide bulantısı çok fenadır eminim bi arkadaşımda hamile o da ağzında sürekli bir pas tadı olduğunu söylüyor. Benim mide bulantı sorunum yok. Sabahları oğulcuğumla beraber oturup bi güzel kahvaltı ediyoruz adam akıllı...
Mide bulantısı çok fenadır eminim bi arkadaşımda hamile o da ağzında sürekli bir pas tadı olduğunu söylüyor. Benim mide bulantı sorunum yok. Sabahları oğulcuğumla beraber oturup bi güzel kahvaltı ediyoruz adam akıllı...
Ben ne yiyim yaaaaaa
Kahvaltı etmedim dahaaaaaaaaaaaaaa
kızlar gunaydınn...
ben sabahları ölüyorum mide bulantısından...
hemde yataktan kalkar kalkmaz..
perişan oluyorum...allahım inşşalh biran önce gecer de ben de bişeyler yiyebilirim adamakıllı..
Günaydın kızlar...Yukarda birisi demiş ağzımda gün boyu pas tadı var diye..ben de de var o..Ağzımın içi teneke gibi..Tad alamıyorum hiçbirşeyden..
İyi diyelim ii olalım
ben kahvaltı etmeden kustummm
1 elma yedim kahvaltı yapamdım
sizler neler yediniz ???
sabah bir bardak süt içtim işe geldim 1 tanede simit yedim :)) bulantı olmayınca ye yiyebildiğin kadar durumundayım ben)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?