Kızlar kilo durumları nasıl? Kilo aldınız mı? Ben yarım kilo kadar almışımühühühh
Canım ben aslında 2-0 zaten mağlup başladım diyebilirim.
Normalde adet olucam zaman 2 kilo fazla çıkarım. Tabi şimdi adet olamayınca +2 ile başladım diyebilirim. senağlama
merhaba arkadaslar...doktordan geldik
malesef keseyi göremedik doktor geç döllenme olabilir
kanda gebelik tahlili yaptırdım 2 gibi sonucu alcam insallah....
varsa kesin çıkar zaten....yazarım sonucu alınca dua edin
Canım kendini kasma mideni bulandırmayacak canının istediği bişeyi ye bu hepimizin sorunu ilk 3 ay çekicez...
Bak simitin bir faydası yok ama sonuçta midem boş kalınca daha çok bulanıyor.
Amacım midemde bişeler olsun. Keşke midemiz bulanmasa da yumurtalarımızı, sütümüzü, balımızı, peynirimizi, domatesimizi yiyebilsek.cokacimcoook
Bence kendine güzelce bir tost yap. artık canının neyli isterse ben bazen penirli, domatesli, zeytinli yapardım afiyetle oturur yerdim. Şimdi sabahları yapamıyoum işe erken geliyorum ama haftasonları acısını çıkarıyorum. Hatta bazen akşamları yapıyorum.
Midem bulanacak diye düşünme severek yap. kaydirigubbakcemile5
kızlar gunaydınn...
ben sabahları ölüyorum mide bulantısından...
hemde yataktan kalkar kalkmaz..
perişan oluyorum...allahım inşşalh biran önce gecer de ben de bişeyler yiyebilirim adamakıllı..
Hadi ya...Benim o şekilde şiddetli bulantım yok, hafif geçiyor..gün boyu ara ara midem kalkıyor o kadar..
sabah bir bardak süt içtim işe geldim 1 tanede simit yedim :)) bulantı olmayınca ye yiyebildiğin kadar durumundayım ben)))))
Evet ilk gebeliğimde de mide bulantım olmadı sadece mide yanmasıydı ama bunda ne yanma ne de bulantı. :Bilmem belki hem işe geliyorum hem bebek hem hamilelik Allah yardım ediyor insana diye düşüyorum. Ya şu an bulantıları olan arkadaşlar merak etmesin 12. haftadan sonra bulantılarınız tamamen sona erecek. ve iştahınıza dur diyemeyeceksiniz. Mide bulantısı olmaması iyi ama öte yandan ilk 3 ay gebelikte hiç kilo alınmaması gerekiyorken bizler hızla kilo alıyoruz birde bu taraftan bakın. ve bol bol uyuyun. :)) Aklıma gelmişken bebek olunca uyku artık insana önemli bir lüks oluyor.
Günaydın deniz_güneş,
Hepimiz çeşit çeşit bişeler hissediyoruz.
Tatlı bıdıklarımız bize neler hissettiriyor yaa...opuyorumnanaktan
Merhaba canım aynen bende sabah kahvaltı edemeden bir posta kustum...
Sonra eşim kaşarlı poğaça almış onu yedim şimdide içimi bastırsın diye galeta yiyiyorum...O arkadaşın dediği gibi hiç mi hiç ağzımın tadı yok...
Normal de sabahları evde kahvaltı yapıyoruz öyle çıkıyoruz evden ama bu sabah olmadı...
Ama yine de işe gelince bi posta çıkarıyorum...
Hepiniz gebelik çizelgesi koyun pleaseeee:)
O başka canım..Adet dönemimde herkeste şişlik oluyor...
Ama temkinli gitmek lazım kilo konusunda da..
Son aylar zaten ister istemez alınıyor bari ilk başlarda tedbirli olalım..Benim kilo takıntım vardır da..
Vişnesuyu bilir..
O yüzden herşey bebiş için deyip önüme geleni yiyemem doğrusu..
Bebek için faydalı şeyler belli, gerisi sadece kilo yapar:)
Makarna hamur işi fazla tatlı gibi şeyleri bence yememeye çalışalım..
Meyve sebze yedikten sonra fazla aşırı yemeğe gerek yok
Haaaa
Zayıf oluçam die de yememezlik yapmıyorum kendi adıma
sadece hamur işi ekmek ve fazla tatlıyı kestim ben yemiyorum sevmem zaten
Onun yerine bol sebze ( annecim saolsun hep pişiriyor )
bol meyve eşimle babam alıyor...
Ve deniz ürünleri yiyorum haftada 2 defa isimlerini yazmıyorum aşermeyelim....
Valla ben sabah evde, 1 dilim kepekli ekmek ve peynir yedim, 1 bardak da süt içtim 1 adet de domates yedim..
sonra içim bulandı ama tuttum kendimi 1-2 öksürdüm geçti..:)
Benim hafif geçiyor bulantılar...
şimdi de işte yine hafif bulantı geldi mandalina taşıyorum yanımda bastırıyor ekşi..geçiyor hemen...Kusmam falan yok..
yediklerimizi çıkartmakta bir sorun yani , benim ömrüm geçio yoruluyorumm
Allah sana ve diger çalışan işi gücü olan anne adaylarına yardım etsin çok zor bir durum..
Evet onlar gayet rahat çıkıyorlar hiç demiyorlar duralım içerde diyekaydirigubbakcemile3
Amin canım hepimizin inş..Bu sabah tam çıkarıcam çaycı geldi adamı kovucaktım neredeyse adam kapıdan ben bacadan çıakrttım:kedi:
O başka canım..Adet dönemimde herkeste şişlik oluyor...
Ama temkinli gitmek lazım kilo konusunda da..
Son aylar zaten ister istemez alınıyor bari ilk başlarda tedbirli olalım..Benim kilo takıntım vardır da..
Vişnesuyu bilir..
O yüzden herşey bebiş için deyip önüme geleni yiyemem doğrusu..
Bebek için faydalı şeyler belli, gerisi sadece kilo yapar:)
çeşit çeşitttt bişeyler
hiç güleceğim yoktu saol capri cannnnnnn
çok güldürdün benii
Bence de temkinli olmakta herzaman fayda var..
Zaten bebeğimiz için faydalı olan şeyleri yemedikten sonra da bir anlamı yok..
bende kilo ya karşı takıntılıyımdır...Şimdi kilo alma olayı çok değişik geliyor bana...Ama mecburen bebeğim için...Bir de ben kırmızı et yemiyorum küçüklüğümden beri o bebeğim de bir eksiklik yapacak diye de ödüm kopuyor...Doktor yemelisin dedi...Napıcam ben yaaa...Zaten şimdi midem hiçbirşey almıyorken birde eti nasıl kabullenicemmafoldumben
Midesi bulanan arkadaşlar sık sık azar da olsa su içip, tuzlu leblebi, kraker, yeşil elma falan iyi geliyor.
Merhaba arkadaşlar,tekrar hoşbuldum.opuyorumnanaktan
Ben her sabah kalkarkalkmaz bazı ilaçlarım var onları alıyorum.Bir bardak su ile..Ama afedersiniz bu gün itibariyle ne olur ne olmaz diye metpamid almama rağmen 5 dakika sonra çıkardım midemdekileri...:sinifsinif: :çok üzgünüm: inşallah tüm gün sürmez..Kahvaltıyı biraz geç yapıcam..:umursamaz:
En iyisi sabah almam gereken ilaçları gece yatmadan alayım....
Sizler nasılsınız?a.s.
Merhaba arkadaşlar,tekrar hoşbuldum.opuyorumnanaktan
Ben her sabah kalkarkalkmaz bazı ilaçlarım var onları alıyorum.Bir bardak su ile..Ama afedersiniz bu gün itibariyle ne olur ne olmaz diye metpamid almama rağmen 5 dakika sonra çıkardım midemdekileri...:sinifsinif: :çok üzgünüm: inşallah tüm gün sürmez..Kahvaltıyı biraz geç yapıcam..:umursamaz:
En iyisi sabah almam gereken ilaçları gece yatmadan alayım....
Sizler nasılsınız?a.s.
Liyadora ne ilacı alıyorsun? ben şu an sadece folik asit alıyorum onu da gece yatarken alıyorum , iştah açat gece al dedi doktorum..
Ben ki eti çok seven birisi olarak benim bile şu an et görünce midem kalkıyorsa,seni düşünemiyorum..ama ilerleyen aylarda az az yersin..
Midesi bulanan arkadaşlar sık sık azar da olsa su içip, tuzlu leblebi, kraker, yeşil elma falan iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?