• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Gerçi sürekli kullandığın ilaçlardır ama acaba aç karnına bu sefer sana dokunmuş olabilir mi?
Aç karnına almam lazım teforu...
Merhaba canım...
Metpamid bulantı için değilmii...
Bende onu kullanıyorum ama son zamanlar da kullanmamaya başladım çünkü beni daha kötü yapıyor.Tansiyonumu düşürüyor ve soğuk soğuk ter atıyorumm ve yine çıkarıyorumm...Bir daha ki gidişimde doktoruma soracağım...Sende de aynı etkileri yapıyor mu acaba...

evet bulantı için canım.eşim söylemişti kullan diye.ama bu sabah kötü oldu..en iyisi gece yatmadan önce alayım bazı ilaçları ben...

Merhaba arkadaşlar,tekrar hoşbuldum.opuyorumnanaktan
Ben her sabah kalkarkalkmaz bazı ilaçlarım var onları alıyorum.Bir bardak su ile..Ama afedersiniz bu gün itibariyle ne olur ne olmaz diye metpamid almama rağmen 5 dakika sonra çıkardım midemdekileri...:sinifsinif: :çok üzgünüm: inşallah tüm gün sürmez..Kahvaltıyı biraz geç yapıcam..:umursamaz:
En iyisi sabah almam gereken ilaçları gece yatmadan alayım....
Sizler nasılsınız?a.s.

Geçmiş olsun canım...

Sen aslında iyi gidiyordun ama demek ki bebişlerin artık büyümeye ve etkilerini sana hissettirmeye başladılar... :nazar::nazar:

İnşallah hepimiz yakın zamanda düzeliriz. :Saruboceq:

liyodora canım maşallah sen çok ilaç alıyorsun ama eminim hepside gerekli olduğu için. ben sadece folik asit alıyorum onuda unutuyorum bazen :(

Geçmiş olsun canım...

Sen aslında iyi gidiyordun ama demek ki bebişlerin artık büyümeye ve etkilerini sana hissettirmeye başladılar... :nazar::nazar:

İnşallah hepimiz yakın zamanda düzeliriz. :Saruboceq:

İnşallah amin canım :Saruboceq:

e ne güzel bak istiyormussunda.
birkaç haftaya kalmaz alışırsın
bende dün akşam bir yazıda okudum, annelerin tam olarak havaya girmesi ikinci
trimester ile beraber oluyormuş.

alışmak kolay da henüz göremedik haftaya tekrar gidicem doktora görünce rahatlarım inşallah

meraba kıslar ben e geldım hamıleyım ama mıde bulantım cok oluyo dayanamıyorum artık.ne yesem cıkarıyorum.

benim de hiç bulantım yok açlık filan da hissetmiyorum yazılanları okuyunca kendimden şüphe etmeye başladım normal olan sizinki sanırım :(

benim de hiç bulantım yok açlık filan da hissetmiyorum yazılanları okuyunca kendimden şüphe etmeye başladım normal olan sizinki sanırım :(

Öyle düşünme canım.Şart değil mide bulanması..Bulanmaması çok daha iyi...

iyi diyelim ii olalım
ben kahvaltı etmeden kustummm
1 elma yedim kahvaltı yapamdım
sizler neler yediniz ???
ben önce bı pakt süt sonra poaca ıle cay içtim elma ii etmişssn bulntıyı alıyr elma

kızlar kilo durumları nasıl? Kilo aldınız mı? Ben yarım kilo kadar almışım:( ühühühh
ben 2 kilo almşm kıslr ya 10+2 haftlgm anormlmı acaba benmkı
bende ılk baslrda öle hssdyrdum canm benmde gec basladı bu sikytler

arkadaşlar tahlil sonuçumu aldım....hamileyim
haftaya keseyi görmeye gideceğiz insallah....
benim sat 23 ekim ama gec döllenme olabilir demişti dr....
artık temmuz annesi olurmuyum bilemem ki....

Öyle düşünme canım.Şart değil mide bulanması..Bulanmaması çok daha iyi...

Canım ne güzel işte bulantın yok...
Dua etki olmasın yani...
Keşke bizimde olmasaa...

ben önce bı pakt süt sonra poaca ıle cay içtim elma ii etmişssn bulntıyı alıyr elma

ben 2 kilo almşm kıslr ya 10+2 haftlgm anormlmı acaba benmkı

bende ılk baslrda öle hssdyrdum canm benmde gec basladı bu sikytler

şimdi normal hissedebilirim kendimi çok iyi geldi sözleriniz :))

arkadaşlar slm bende 9.haftamdayım istifra etme korkusuyla birşey yiyemiyorum ayrıca öyle çok acıkıyorum ki yemek yerken tabağımı bitiremiyorum bile zaten ardından 10 dk.sürmüyor dışarı çıkması doktorum mide bulantısı için ilaç ve fitil verdi o zaman daha iyiydim şimdi bitti ilaçlar yeniden başladım istifra etmeye aç olup yemek yiyememek çok zormuş bu zaman zarfında 2 kilo vermişim

arkadaşlar tahlil sonuçumu aldım....hamileyim
haftaya keseyi görmeye gideceğiz insallah....
benim sat 23 ekim ama gec döllenme olabilir demişti dr....
artık temmuz annesi olurmuyum bilemem ki....

benim sat 12 ekim geçen hafta dr sadece keseyi gördü, daha çok küçükmüş haftaya ben de gidicem bakalım görebilecekmiyiz kendisini. ben çok evham yapıyorum biri beni rahatlatsın nooolur koca bi hafta nasıl geçicek:uhm:

smiter slm SAT'a göre 6 hafta 4 günlük hamişsin hoşgeldin aramıza eğer bebişimiz 40 haftalık olursa 30 temmuza denk geliyor annesi kısmetse sende temmuz annemizsin

Ben 1 kilo vermişim..Sabahtan beri birşey yemiyorum ondandır..kaydirigubbakcemile3

yase merhaba benim sat 11 ekim yani şuan 8+2 içindeyim sende 8+1 günlüksün benim kese 5 haftalıkken göründü 2.kontrolde yani 6 haftalıkken kalp atışlarını gördü doktor ancak doktor çok erken göründüğünü söyledi kiminin geç düşermiş rahme içini ferah tut endişelenme yani benimki biraz erken düşmüş rahme

Back
X