• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar mrb. Bende Temmuz 2010 annesi olacağım.Şu anda 9. haftanın içindeyim.Yazdıklarınızı şöyle bir okudum da. Ben kilo konusuna biraz takıldımda.Hamile kalmadan önce spora ve diyete başlamıştım zayıf hamile kalıyım diye ama bu esnadan hamile olduğumu öğrendim ve düşük tansiyon ve kansızlıktan dan dolayı aç kalmaya dayanamıyorum. Şimdiden 2 kilo aldım bile.

Kansızlık için dr un gnyoferrasanol önerir..Bende de vardı ama şu an çok şükür 14 lerde hemoglobinim..

ben toxoplazma testi oldum sanıyordum ama koordinatör hemşire olmadın diyor..:bbo:

Toxo ıgG,IgM ve CMV ıgG,IgM tahlilleri istedi..
Dr un yazısını da okumakta zorlanıyorum..:kedi:

Eğer tansiyon düşüklüğünden başımı kaldırıp dışarı çıkabilirsem yaptırıcam...

yase merhaba benim sat 11 ekim yani şuan 8+2 içindeyim sende 8+1 günlüksün benim kese 5 haftalıkken göründü 2.kontrolde yani 6 haftalıkken kalp atışlarını gördü doktor ancak doktor çok erken göründüğünü söyledi kiminin geç düşermiş rahme içini ferah tut endişelenme yani benimki biraz erken düşmüş rahme

muhtemelen benimki geç düşmüş olabilir çünkü geçen hafta yaptırdığım beta sonucu 1120çıktı yani 4. haftaya tekabül ediyo. ama satla uyumsuz dedi dr. :(( çok korkuyorum, umarım hayal kırıklığı yaşamam

yaaaa şimdi haber aldım çok moralim bozuldu arkadaşım 4. ayında ve birden kanaması başlamış şimdi hastanedeler :(((((( offf yaaa

Alerji testi yaptırmıştım..Hiç ummadığım şeylerden alerji sahibi olduğumu öğrendim..Bazılarını anlamadım zaten...
Mısır
Çavdar
Buğday
Gliadin
Domuz eti
Laktoz süt şekeri
yumurta sarısı
arı,eşek arısı,sivrisinek,
ev tozu aktarı
un akarı
kedi köpek tüyü,
muz,üzüm
bazı polenler,
protozoa,listeria
....devam ediyor..

Çiçek koklayınca ,ya da kedi köpek görünce hapşurmam..Domuz etini de yediysem bilmeden yemişimdir zaten...
:bbo:

yaaaa şimdi haber aldım çok moralim bozuldu arkadaşım 4. ayında ve birden kanaması başlamış şimdi hastanedeler :(((((( offf yaaa

İnşallah düzelir durumu arkadaşının.mafoldumben
progesteron yetersizliği büyük ihtimalle..
riskli gebeliklerde 2. trimester çok önemli...

Alerji testi yaptırmıştım..Hiç ummadığım şeylerden alerji sahibi olduğumu öğrendim..Bazılarını anlamadım zaten...
Mısır
Çavdar
Buğday
Gliadin
Domuz eti
Laktoz süt şekeri
yumurta sarısı
arı,eşek arısı,sivrisinek,
ev tozu aktarı
un akarı
kedi köpek tüyü,
muz,üzüm
bazı polenler,
protozoa,listeria
....devam ediyor..

Çiçek koklayınca ,ya da kedi köpek görünce hapşurmam..Domuz etini de yediysem bilmeden yemişimdir zaten...
:bbo:

canım bu buğday,çavdar filan demişsin çölyakla ilgisi yok değilmi?

Son düzenleme:
İnşallah düzelir durumu arkadaşının.mafoldumben
progesteron yetersizliği büyük ihtimalle..
riskli gebeliklerde 2. trimester çok önemli...

canım inş.. gözüm sürekli telefona kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum :(( sürekli dua ediyorum Allahım yardım et lütfen :(mafoldumben

valla ben 25 kilo almıştım tansiyon vs problemlerim oldu ilaç kullandım kilo almama yardımcı oldu o da tabi ama doğumdan 5 ay sonra hamile kaldığım kilonın da altına indim emzirerek bence kiloyu bu kadar sorun etmeyin..

muhtemelen benimki geç düşmüş olabilir çünkü geçen hafta yaptırdığım beta sonucu 1120çıktı yani 4. haftaya tekabül ediyo. ama satla uyumsuz dedi dr. :(( çok korkuyorum, umarım hayal kırıklığı yaşamam

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım,moralleri bozmayın hemen..ultrasondan ultrasona ya da ölçümü yapan dr un eline göre değişebiliyor bu crl hesaplamaları..ayrıca başlarda gelişim geri olsa bile daha sonra gününü yakalıyor ,hatta geçiyor bile...benim de aynı gün gittiğim 2 farklı ultrason muayenelerinde farklı çıkmıştı ölçümler..
Bu sene de kese görmeye gittiğimizde bebeklerimin ikisi de haftasından gerideydiler.Şu an ikisi de tam gününde..Daha doğrusu biri tam gününde diğeri 1 gün gerideydi..Çok ta önemli değil yani...

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım,moralleri bozmayın hemen..ultrasondan ultrasona ya da ölçümü yapan dr un eline göre değişebiliyor bu crl hesaplamaları..ayrıca başlarda gelişim geri olsa bile daha sonra gününü yakalıyor ,hatta geçiyor bile...benim de aynı gün gittiğim 2 farklı ultrason muayenelerinde farklı çıkmıştı ölçümler..
Bu sene de kese görmeye gittiğimizde bebeklerimin ikisi de haftasından gerideydiler.Şu an ikisi de tam gününde..Daha doğrusu biri tam gününde diğeri 1 gün gerideydi..Çok ta önemli değil yani...

Benim dr.'um ister gebelik ister myom vs. ne takibi olursa olsun hep aynı ultrason ve dr. takib etsin demişti çünkü ultrasondan ultrasona farklı sonuçlar çıkabiliyormuş

evet canım araştır bence de,çölyak sonradan da olabilir dikkat et...glutensiz gıdalarla beslen canım..

Genetik olabilir diyor.Ayrıca büyüme geriliği,saç dökülmesi,cild bozuklukları diyor..Ama ben maşallah 1.80 boyundayım.15 yaşından beri aynı boydayım.Saç dökülmem yok,cildimde de sorun yok...
Gliadin yazınca google de çölyakla ilgili şeyler çıktı..Offf bu ne ya şimdi....

Eşim sende alerjisi var,kafanı takma diyor....:çok üzgünüm:

Genetik olabilir diyor.Ayrıca büyüme geriliği,saç dökülmesi,cild bozuklukları diyor..Ama ben maşallah 1.80 boyundayım.15 yaşından beri aynı boydayım.Saç dökülmem yok,cildimde de sorun yok...
Gliadin yazınca google de çölyakla ilgili şeyler çıktı..Offf bu ne ya şimdi....

Eşim sende alerjisi var,kafanı takma diyor....:çok üzgünüm:

tatlım eşinde doktor öyle diyorsa doğrudur ama alerjiyse bile yinede bence glutensiz beslenmeye çalış..

liyadora hoşgeldin canım yoktun?bebişler nasıl herşey yolunda mı?
Merhaba canım,şimdilik yolunda herşey.Sen nasılsın ?
tatlım eşinde doktor öyle diyorsa doğrudur ama alerjiyse bile yinede bence glutensiz beslenmeye çalış..

Canım ben biorezonans tedavisi olmuştum.Eşim sorun yoktur artık diyor,gliadin gluten kompleksinin içinde yer alan bir protein dedi..Kafam karışık yine..Ama bana kızdı kafama taktım diye :((

Merhaba canım,şimdilik yolunda herşey.Sen nasılsın ?

Canım ben biorezonans tedavisi olmuştum.Eşim sorun yoktur artık diyor,gliadin gluten kompleksinin içinde yer alan bir protein dedi..Kafam karışık yine..Ama bana kızdı kafama taktım diye :((

canım tamam o zaman, öyleyse kafana takacak bişey yok,bak neden olabileceğini açıklamış sanada...

Back
X