• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Genetik olabilir diyor.Ayrıca büyüme geriliği,saç dökülmesi,cild bozuklukları diyor..Ama ben maşallah 1.80 boyundayım.15 yaşından beri aynı boydayım.Saç dökülmem yok,cildimde de sorun yok...
Gliadin yazınca google de çölyakla ilgili şeyler çıktı..Offf bu ne ya şimdi....

Eşim sende alerjisi var,kafanı takma diyor....:çok üzgünüm:

tatlı liyadoram, kafanı takma eşine güven... bebeklerinin keyfini çıkart.. onları tıp uzmanı olarak dünyaya getireceksin bu gidişle :utangac:

Hamilelikte ya da doğumdan sonra görülür mü?
Çölyak; hamilelikte düşüklere ve ölü doğumlara neden olabilir. Hamilelikte zaten demir eksikliği olur. Çölyak ise kansızlığı iyice tetikler. Uygulanan ilaç tedavisine rağmen hamile kadında kansızlık geçmiyorsa, çölyak aranmalıdır. Ayrıca çölyak kısırlığa da yol açıyor. diyor..Bende anemi sorunu yok.Gnyo ferrasanol baya işe yarıyordu yani cevap veriyor vücudum...Babamdan eczaneden çölyak testi istedim bulabilirse..ev tipi olanlardan...:çok üzgünüm:

tatlı liyadoram, kafanı takma eşine güven... bebeklerinin keyfini çıkart.. onları tıp uzmanı olarak dünyaya getireceksin bu gidişle :utangac:

İnşallah canım yaa..bir sürü dert varken umarım yoktur bu da...
Eşim kan durumun çölyak olamayacak kadar iyi diyor...:Saruboceq:

İnşallah canım yaa..bir sürü dert varken umarım yoktur bu da...
Eşim kan durumun çölyak olamayacak kadar iyi diyor...:Saruboceq:

bişey yoktur inş.cnm ..

bu arada 2008 temmuz annelerinde listeyi ben yapıyodum ama şu an benim cadı bırakmadığı için ben yapamıcam ama ilk listeyi hazırlarım devamını gönüllü bir arkadaş devam ettirirse ne ala ..

arkadaşlar bişe sorucam ya sizinde rahim içinde minik minik sızımsız şeleriniz oluormu?ay ben hiç bişe bilmedimden herşeye pimpirikleniorum..:(

arkadaşlar bişe sorucam ya sizinde rahim içinde minik minik sızımsız şeleriniz oluormu?ay ben hiç bişe bilmedimden herşeye pimpirikleniorum..:(

arkadaşlar bişe sorucam ya sizinde rahim içinde minik minik sızımsı şeleriniz oluormu?ay ben hiç bişe bilmedimden herşeye pimpirikleniorum..:(

herkese merhabalar............nasılsınız.......bebişler nasıl.......benimkiler midemi bulandırmakla meşkul.........

selam cici hamisler nasilsiniz ?
ben fazla giremiyorum bu aralar cok yogunum ... ilk randevuma 3 gun kaldi cok pisman oldum cumaya aldigim icin keske daha erken alsaydim, okudugum hersey aklimi kurcaliyor acaba diyorum bos gebelik olabilirmi su olabilirmi bu olabilirmi gibi sacma sapan dusunceler ... ama bu her anneye oluyormus insallah cuma gunu hem keseyi hemde icinde bebisimi gorebilirim, insallah o pit pitlarini bende duyabilriim .. cok korkuyorum kizlar cok sanki biseyler aksi gidecekmis gibi geliyor ...
uff sacmalik iste...
ben bu ara su hic icemiyorum migdemi cok bulandiriyor su .. bol bol findik yiyorum bi gun aksam et bi gun aksam tavuk bi gun aksamda balik yemeye calisiyorum oglenleri karnibahar brokoli patates li yemekler yemeye calisiyorum yogurt yiyorum sut agzima koymazdim her aksam bi bardak iciyorum
ilk defa ciger yedim bu aksam hayatimda agzima koymadim ama sirf bebisim icin cunku demir vitamini acisindan cok zengin bir besin maddesiymis ciger ...
benim demir vitaminimle problemim vardi surekli demirim dusuktu o yuzden saclarim cok dokuldu su 3 aydir demirim normal rakama gelmisti .. geri dusmesini hic istemiyorum ...
hem guzel hem saglikli hemde cok tatli bi hamis olmak istiyorum hepimiz oyle olalim kizlar .. kendimize dikkat edelim .. usutmeyelim .. ha bide dis sagligimiza cok dikkat etmeliymisiz hamileikte ...

benim bulantim yok daha dogrusu agzimin icinde surekli igrenc bi tat var bu tat migdemi bulandiriyor ama sukur ki cikartmiyorum ...
ve burnuma pis bi koku geliyo aksama kadar halilari koltuklari kokluyorum esim piskopat oldun diyo guluyo halime ama gercekten burnumun ucunda sanki cok pis bi koku var cop kokusu gibi igrenc bisey halbuki evim tertemizdir copu gunde 10 kere atiyorum copum hep bostur ama o koku gitmiyo burnumdan .. ve surekli uyuyasim var cok yorgun hissediyorum kendimi ama yatincada uyuyamiyorum sabaha kadar done done su kalp atislarini bi duyasydim icim rahatlayacakti ...

iste benden bu kadar uzun oldu kusura bakmayin ... :)

Back
X