bende cok sıkıldım bugün haberler ıcımı acııttı.
duyarsın ınsallah kalp atıslarını elıf sena.bız duyduk cok degısık bır duygu.
ay inanmiyorum bende turk kanali yok evede yeni geldim daha
sana tam simdi ne olmus ne vardi haberlerde yazacaktim ki
internet gazetesine goz atarken ogrendim Rabbim ne buyuk aci
ben dogmamis daha kalbinin atisini bile duymadigim bi varliga boyle sevip baglanirken o evlatlarini dogurup buyutup o yasa getirmis analar babalar napsin Allahim nasil bir acidir kim bilir ... ailelerine sabir versin bol bol Rabbim dayanma gucu versin zaten icim kotuydu daha bi beter oldum ...
bende cok sıkıldım bugün haberler ıcımı acııttı.
hoşgeldin gizemcim,hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Merhaba annecikler,
Bir süredir yoktum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bulantım azaldı ama yorgunluk ve halsizlik had safhada. Bütün gün gözlerim yanıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Ortalama 3 kez tuvalete kalkıyorum. 10. haftadayım. 3 kilo almışım. Birşey de yemedim midemden dolayı ama nasıl oldu bilmem. Su mu tuttum acaba? Vakit de geçmiyor ya. Yeni gelenlere hoşgeldin demek istiyorum.
Merhaba,geçmişi okuduğumda Ar-ge deyim yazdığını okudum..İlaç firmasının argesinde mi çalışıyorsun canım ?
Merhaba annecikler,
Bir süredir yoktum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bulantım azaldı ama yorgunluk ve halsizlik had safhada. Bütün gün gözlerim yanıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Ortalama 3 kez tuvalete kalkıyorum. 10. haftadayım. 3 kilo almışım. Birşey de yemedim midemden dolayı ama nasıl oldu bilmem. Su mu tuttum acaba? Vakit de geçmiyor ya. Yeni gelenlere hoşgeldin demek istiyorum.
Yapı kimyasalları canım.Senin nasıl gidiyor hamişlik? Bir sıkıntın yoktur umarım.
hoşgeldin canım su tutmuş olabilirsin bende aynı dertten muzdaribim. ellerim, ayaklarım, bacaklarımın dizden aşağısı şiş benim çok belli zaten. ama bende hamilelik önceside vardı bu durum o nedenle farketmem kolay oldu. o zamanlar düzenli ilaç kullanıyordum şimdi kullandırmıyor doktorum sonuç balon gibi şişen ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdilik sorun yok canım.sadece sabah kalkarkalkmaz içtiğim ilaçları içtiğim su ile çıkardım o kadar...:kedi: Günün geri kalan kısmında rahattım...
Bu haftalarda tuvalet gidişleri fazlalaşıcak,gayet doğal..Çünkü idrar torbası büyümekte olan rahmimize baskı yapıyor..
Artık bel diye bişey kalmadı bende..Şimdiden...
kıslarrrrr temmuz annişleriiii ben yatıyorum gözümden uyku akıyor. eşimde yok yatağı tek başıma ısıtıcam offff offffff mafoldumben mafoldumben
Yavrularımız hayırlısıyla, sağlıkla dünyaya gelsinlerde yemişim estetiği. Çok sabırsızlanıyorum ya. Nasıl bekleyecem bilmiyorum. ıki hafta sonra doktora gidecem. Bulantılarım azaldı diye korku başladı bende. Doktor bulantıların ne kadar çok olursa o kadar sağlıklıdır bebişin demişti. Şimdi 1 haftadır bulantı yok denecek kadar azaldı korkuyorum bende. Anne yüreği işte.
Halt etmiş o dr...klava:
İnsanları böyle yönlendirmesi çok yanlış...
İlla bulantı olacak diye bir şey yok hamilelikte...
Ben geçen sene de ikizlere hamileydim .Çok da sağlıklıydı hamileliğim..Bebeklerimin gelişimleri de çok iyiydi..Rahim ağzı yetmezliği,ki benim rahmimden kaynaklanan bir sebepten ve dr ihmalinden kaybetmiştim bebeklerimi..Bulantım kusmam yoktu öyle...
Hiç bulantısı,kusması olmayıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan bir sürü arkadaşım var..
Korkma canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?