kapsama alanı dışı yazıyordu bugün düzelmiş canım..gelir inş.bugün
canım merhaba,bende masa başı çalışıyorum, ağrılarım oluyor ama o ağrılar belki gaz sancısı falan olabilir ..malum iş yeri bişey yapılmıyo :kedi:
benim bi tek sol tarafıma giriyor hafif hafif
Kızlar ne alemdesiniz?
Öğle yemeğine gittim ama sadece salata yiyebildim. 2 kaşık da yoğurt...
Canım çok geçmiş olsun ancak zencefile dikkat et..Düşüğe neden olabiliyormuş,dün konuştuk arkadaşlarla bunu..dün akşam 38,5 derece ateşle yatıyordum annem ne yapacağını şaşırdı ,nasıl ateşi düşüreyim diye dört döndü evin içinde..bi oda da eşim diğer oda da ben yattık(( şimdi iyiyim ateşim düştü ama öksürük devam ediyor.. onun içinde balın içine zencefil tozu ile havlıcan tozunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorum iyi geliyor , allahtan bugün cuma h.sonu iş yok 2 gün boyunca yatıcam...
benim sat 30.09,
yaşım 28,
doğum tarihi 03.07 opuyorumnanaktan
Selam kızlarrrrr
Papatya sanada hayırlı cumalarrrr
Liya göbişin çok tatlı maşşallahhh...
Kızlar bende katılabilirim yılbaşı organizasyonuna ; hem kk dan bir anı hatıra hemde hediyeleşmek çok sevap...
BENİMDE CANIM ARA ARA OLUYO DİNLENİNCE GEÇİYO.BİDE BENDE KABIZLIK TA VAR :kedi:ONDANDA OLABİLİR GALİBA DİMİ.HER AN KORKUYORUM Bİ KANAMAM FALAN OLCAK DİYE.ALLAHA EMANET ARTIK YAVRULARIMIZ.
Kızlar ne alemdesiniz?
Öğle yemeğine gittim ama sadece salata yiyebildim. 2 kaşık da yoğurt...
Valla aynen öyle oldu canım..ıştahsızlık var..Ama bulantı sadece sabahları oluyor.Tüm gün devam etmiyor..Bir de her gün olmuyor.Mesela dün olmadı bişey..merhaba liyadoracım..ay kendi kendine nazar değdirdin..midem bulanmıyo,ilk hamileliğimdede yoktu diye..neyse geçecek inşallah canım..
Hanımlar bi arkadaş bahsetmiş hamielikte saç kestirme olayından ne kadar da hurafe olduğunu bilsemde cesaret edemiyorum kuaföre gitmeye ama kestirmekte istiyorum saçlarımı ne yapsam bilmiyorum
Hanımlar bi arkadaş bahsetmiş hamielikte saç kestirme olayından ne kadar da hurafe olduğunu bilsemde cesaret edemiyorum kuaföre gitmeye ama kestirmekte istiyorum saçlarımı ne yapsam bilmiyorum
selam canım:))
afiyet olsun keşke daha çok yiyebilseydincokacimcoook
Arkadaşlar,ben izninizi istiyorum.Şimdi giyinip hazırlanıcam.Önce lirik güzelle buluşucam ardından Alsancak'ta endokrin doktoruna gitmem gerekiyor.Akşamüstü görüşürüz..Öpüyorum hepinizi..a.s. opuyorumnanaktan
Selam canım,
Nasılsın? opuyorumnanaktan
Ben ne iyi ne kötü yine bu halime şükrediyorum çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var...:CüvCüv:
Liyaaaaaaaaaaaaaacapriii yaz gülüüüüüü bambino+, bicirik2008, cansam, Capri+, domates, fgtmso, liyadora, pembepink, sulecik kızlar yılbaşında hediyeleşmek içinnn gül ün açtıgı konuya baktınıs mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?