2010 Temmuz Anneleri : )

canım merhaba,bende masa başı çalışıyorum, ağrılarım oluyor ama o ağrılar belki gaz sancısı falan olabilir ..malum iş yeri bişey yapılmıyo :kedi:
benim bi tek sol tarafıma giriyor hafif hafif

BENİMDE CANIM ARA ARA OLUYO DİNLENİNCE GEÇİYO.BİDE BENDE KABIZLIK TA VAR :kedi:ONDANDA OLABİLİR GALİBA DİMİ.HER AN KORKUYORUM Bİ KANAMAM FALAN OLCAK DİYE.ALLAHA EMANET ARTIK YAVRULARIMIZ.

Kızlar ne alemdesiniz?

Öğle yemeğine gittim ama sadece salata yiyebildim. 2 kaşık da yoğurt...

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar..Bana kahvaltı haram...:çok üzgünüm: Çubuk kareker falan alayım diyorum migrostan falan.. Canım çok geçmiş olsun ancak zencefile dikkat et..Düşüğe neden olabiliyormuş,dün konuştuk arkadaşlarla bunu..

Sağolasın canım...:1hug:

Hanımlar bi arkadaş bahsetmiş hamielikte saç kestirme olayından ne kadar da hurafe olduğunu bilsemde cesaret edemiyorum kuaföre gitmeye ama kestirmekte istiyorum saçlarımı ne yapsam bilmiyorum

merhaba liyadoracım..ay kendi kendine nazar değdirdin..midem bulanmıyo,ilk hamileliğimdede yoktu diye..neyse geçecek inşallah canım..

BENİMDE CANIM ARA ARA OLUYO DİNLENİNCE GEÇİYO.BİDE BENDE KABIZLIK TA VAR :kedi:ONDANDA OLABİLİR GALİBA DİMİ.HER AN KORKUYORUM Bİ KANAMAM FALAN OLCAK DİYE.ALLAHA EMANET ARTIK YAVRULARIMIZ.

Kuru kayısı yiyip üstünede bir bardak ılık su iç kabızlığa iyi gelirmiş beslenme uzmanı bana öyle söylemişti .
Bende masa başıyım ama iki saatte bir ayağa kalkıp dolaş azcık bir yerde okumuştum bu bilgiyide çok oturmakta iyi değil çok ayakta durmakta :)

merhaba liyadoracım..ay kendi kendine nazar değdirdin..midem bulanmıyo,ilk hamileliğimdede yoktu diye..neyse geçecek inşallah canım..
Valla aynen öyle oldu canım..ıştahsızlık var..Ama bulantı sadece sabahları oluyor.Tüm gün devam etmiyor..Bir de her gün olmuyor.Mesela dün olmadı bişey..
Hanımlar bi arkadaş bahsetmiş hamielikte saç kestirme olayından ne kadar da hurafe olduğunu bilsemde cesaret edemiyorum kuaföre gitmeye ama kestirmekte istiyorum saçlarımı ne yapsam bilmiyorum

Ben ilk 3 ayı doldurur doldurmaz boyucam saçlarımı...

dünde söylemiştim tamamen saçma bişey bence..bende kestirmiştim,annemde bana hamileyken kestirmiş maşallahım var sonuçta yabancılarda da böyle bişey yok ne yani onların çocuklarında bi sorunmu oluyor? sen kestir güzelim için rahat olsun keyfine bakzemuszemus

Arkadaşlar,ben izninizi istiyorum.Şimdi giyinip hazırlanıcam.Önce lirik güzelle buluşucam ardından Alsancak'ta endokrin doktoruna gitmem gerekiyor.Akşamüstü görüşürüz..Öpüyorum hepinizi..a.s. opuyorumnanaktan

selam canım:))
afiyet olsun keşke daha çok yiyebilseydincokacimcoook

Selam canım,

Nasılsın? opuyorumnanaktan

Ben ne iyi ne kötü yine bu halime şükrediyorum çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var...:CüvCüv:

Liyaaaaaaaaaaaaaacapriii yaz gülüüüüüü bambino+, bicirik2008, cansam, Capri+, domates, fgtmso, liyadora, pembepink, sulecik kızlar yılbaşında hediyeleşmek içinnn gül ün açtıgı konuya baktınıs mıııı

hoşcakal canım görüşürüzopuyorumnanaktan

katılımcılarımız belirlendikten sonra birimiz kura çekicez kurada kim kime çıkmışsa yazıcaz sonrasında özelden adres alışverişi yaparız ve kargo bu kadar basit :) aynı ilde olan olursa yüz yüzede görüşebilirler :))

kızlar merhaba,
nasılsınız bakalım bugun..benim 2-3 gundur sadece sabahları kaldı mide bulantım.o da gecse hicbir sikayetim kalmayacak inşallah..
bu arada doktor bana 22 temmuza gun verdi.nasıl beklenir o gune kadar..daha 11 gun var ya...
insan hergun doktora gitmek ister mi:))
bu arada yılbaşı için ben de varım..ama artık izmirden..izmirdeyiz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…