Sanmam kansızlıkla alakası olsun, kan değerlerim normal çıktı benim tahlillerde..Zaten normalde de kansızlık sorunum yoktur..
Bence hamilelikten kaynaklanan geçici birşey..Yani yediğin şeyin lezzetini alamamak ağznın tadının olmaması durumu:)
merhaba deniz_güneş.
senin nasıl geciyor hamilelik?
ya bi de ddoktor bana haftada 2-3 defa balık ye dedi ama ben herhalde en son 1 once filan yedim.
kesinlikle midem almıyor..offf offf...napıcaz bilmiyorum.sadece corbayla duruyorum akşamları..sizde de aynı mı kızlar ya
Bu kitabı doktorum bana, ilk randevumda yazdı verdi mutlaka al oku diye..Alamadım henüz alıcam ben de..Geçen kontrole gittiğimde aldın mı okuyor musun dedi hayır demiştim:=:)
balıkta civa olayıyıla ilgili bir yrde okumuştum evet hamilelikte çok yenmesini önermiyorlar. büyük balıklarda civa oranı yüksek olduğu için küçük balıklardan yiyin yiyecekseniz deniyor. birde yanlış hatırlamıyorsam ton balığında civa olmadığını rahatlıkla yenebileceğini yazmışlardı.
İlk 6 hafta çok güzeldi. Ohhh ne güzel birşeyimiz yok felan diyorduk ama işte olan bu zamandan sonra oldu bir başladı pir başladı bulantılar, baş dönmeleri, uyku hali, baş ağrısı, iştahsızlık, halsizlik v.s
Özellikle de şu son günlerde etkisini giderek arttırdı.
Ben de sizlerle aynı endişeye kapılıyorum. Beslenemiyorum. Hiç bişe yiyemiyorum doğru düzgün...
Yarın kontrolüm var. Ben de doktorumla görüşücem...
ilk aylarda beslenme konusu çok aşırı etkili değil bebek üzerinde yani ben öyle biliyorum .. zaten o her halükarda ihtiyacı olanı alıyo .. işte halsiz düşen dişleri filan giden biz oluruz ileriki aylarda .. kendimiz için sağlıklı beslenmemiz gerekiyo daha çok .. yağlı tuzlu ve şekerli besinler önerilmiyor.. bi de açık deniz balıkları da önerilmiyo benim bildiğim .. çiğ et salam sosis v.s çiğ yumurta yasak .. işte ne bilim iyi yıkanmış meyve sebze süt türü iyi pişmiş et türü yemek gerekiyor..
slm güzel anne adayları.. umarım sağlıklı bir gün geçiriyorsunuzdur...
bugün genel test sonuçlarım çıktı.. bütün değerlerim normal ama %mon değeri 10.8çıkmış...normali 4.0 ile 10.0 aralığı biraz yüksek sanırım... ne anlama geldiğini internetten bulamadım.. bilgisi olan var mı acaba bu konuda?(daha dr göstermedim sonucu randevum pzt.. 2 gün pimpiriklenirim şimdi biri beni rahatlatsı lütfen)
slm öncelıkle.bılgım yok canım.
slm güzel anne adayları.. umarım sağlıklı bir gün geçiriyorsunuzdur...
bugün genel test sonuçlarım çıktı.. bütün değerlerim normal ama %mon değeri 10.8çıkmış...normali 4.0 ile 10.0 aralığı biraz yüksek sanırım... ne anlama geldiğini internetten bulamadım.. bilgisi olan var mı acaba bu konuda?(daha dr göstermedim sonucu randevum pzt.. 2 gün pimpiriklenirim şimdi biri beni rahatlatsı lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?