2010 Temmuz Anneleri : )

bana da verdi aynısını doktorum ama ben onu içemiyorum miğdemi bulandıyor:çok üzgünüm:

ben onsuz duramam her halde.hele tabletinden daha da çok memnunum ben.uzun süre oluyor sanki tabletle rahatlamam.bi arkadaştan daha duydum ben mide bulantısı yaptığını.bana hiç tesir etmedm nasıl bünyem varsakaydirigubbakcemile3

bilmiyorumki işte acemi olunca böyle oluyor fiyatı geçtimde minnacık şey komik yani numune gibi. şuan kullanmıyorum 1-2 hafta sonra kullanırım belki

Suan kullanma zaten bence.. Bi yerlerden duymustum 1 ay kala baslayin krem kullanmaya diye. O yuzden aldim kremi. Ama sonra doktora sordum. Doktorum da erken dogumu tetikledigini soyledi. O yuzden kullanmiyorum..
Sen de kullanmadan once doktoruna sor istersen

:roflol: bizimki de öyle hele benimki geceleri hep ayakta.ben hiç uyuyamayacağım demek kiikaydirigubbakcemile3
ayy inş uslu bebek olurlar...:Saruboceq:
nette okuyorum da bazen diyorki karnınızda hareketleri nasılsa dışardaki hareketleride benzer hareketler olur diyorkafamçokkarıştı

ben normalde şurup içmeyi sevmiyorum o yüzden eskiden beri hep onun yerşne iğne istiyorum bende ki de nasıl zihniyetseeeeee:uhm:sırnaşık şey

nette okuyorum da bazen diyorki karnınızda hareketleri nasılsa dışardaki hareketleride benzer hareketler olur diyorkafamçokkarıştı

oğluma hamileyken hiç zorluk ne,hamileliğin zorlukları ne diye hiç bilmedim ben.gerçekten de doğunca da gaz sancısı ve kabızlığı haricinde hiç üzmedi beni.gece uykusu anlamında ama.gündüz ağlamalrı çoktu ama bi şekilde geçiyordu gün onunla.bebek bakımında gece uykusu çok önemli.nevri dönüyo insanın ruh gibi olunuyo uykusuz gecelerde...
ama kızımn hamileliği zor geçiyor baştan beri umarım doğunca karnımdaki haline benzemez...:Saruboceq:

mesela çoğu kişinin göbeği dışarı çıkmış ama benimki hala içerdesempatiksalakcinnidemekki herkeste farklı şeyler olabiliyor

benimde uyku hobimdir yarım saat uykumu kaçırayımm deli kaçıklar gibi oluyorum psikolojim bozuluyoor en zorlanacağım şey uyku olur sanırım kara kara düşünüyorum inşallah oğluşumm beni üzmez ama bilemiyorum babasıda bende bebekliğimiz fenaymış -tatlicadiarzu-

geçenlerde DR KAAN KOCATEPE'nin haftalık cdlerinde izledim.8.aydaki uykusuzluklar,sık sık uyanmalar bebeğin doğuumuna hazırlıkmış.insan bünyesi ilk etapta alışamazmış uykusuzluk haline,sık sık uyanma haline o yüzden bu aylarda olan gecce kalkması bebeğe bi nevi pratikmiş...
3 yada 4 sefer kalkılıyor zaten gece bebek için...
annelik öyle güzel bahşedilen bi duygu ki,kimse için kalkılmıyo,uykusuz kalınmıyor ama ewlat için katlanıyor.
allahım acılarını göstermesin.razı olunuyo uykusuzluğa...

kıslarrrr kapı süsümüz ve bebek şekerlerimiz kendim yaptımmmm kapı süsünü değil tabi

Eklentiler

• $S5001984.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $S5001986.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $S5001979.webp
    6 KB · Görüntüleme: 22

şuan benim tam1 ay var zaten hatta 30 gün. neden şuan kullanmıyımki ??

renni duo kkullanıyorum ben rahatlatıyo en azından beni...
sodanın da sanmıyorum bi sakıncasının olduğunu ama dra danışmakta yarar var ...

ben de inanılmaz reflü var sürekli GAVISCON şurup kullanıyorum rahatlatıyor...tadı naneli tavsiye ederim...limonlu soda asidik old için daha da kötü yapar diye düşünüyorum

birşey sormak istiyorum... aranızda idrar kaçağı problemi yaşayan varmı ? ben günde 20 kere tuvalete gidiyorum ama yine idrar sızıntısı oluyor sürekli..böyle bişey duyan bilgisi olan varmı ?

yaa kızlar bıse sorcam
ben bebegımle konusunca fazlla tepkı vermıyo acaba duymuyomu yoksa benmı pımpırık yapıyorum
mesela sız bebegınızle konusunca tepkı verrıyomu tekme falan atıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…