bana da verdi aynısını doktorum ama ben onu içemiyorum miğdemi bulandıyor:çok üzgünüm:
bilmiyorumki işte acemi olunca böyle oluyor fiyatı geçtimde minnacık şey komik yani numune gibi. şuan kullanmıyorum 1-2 hafta sonra kullanırım belki
nette okuyorum da bazen diyorki karnınızda hareketleri nasılsa dışardaki hareketleride benzer hareketler olur diyorkafamçokkarıştı:roflol: bizimki de öyle hele benimki geceleri hep ayakta.ben hiç uyuyamayacağım demek kiikaydirigubbakcemile3
ayy inş uslu bebek olurlar...:Saruboceq:
erkendir belkide canım bekle çıkar doğumuna kaç gün kaldı?
ben normalde şurup içmeyi sevmiyorum o yüzden eskiden beri hep onun yerşne iğne istiyorum bende ki de nasıl zihniyetseeeeee:uhm:sırnaşık şeyben onsuz duramam her halde.hele tabletinden daha da çok memnunum ben.uzun süre oluyor sanki tabletle rahatlamam.bi arkadaştan daha duydum ben mide bulantısı yaptığını.bana hiç tesir etmedm nasıl bünyem varsakaydirigubbakcemile3
nette okuyorum da bazen diyorki karnınızda hareketleri nasılsa dışardaki hareketleride benzer hareketler olur diyorkafamçokkarıştı
nette okuyorum da bazen diyorki karnınızda hareketleri nasılsa dışardaki hareketleride benzer hareketler olur diyorkafamçokkarıştı
Tahlil sonuçlarını aldık.Herhangi bir problem yok.Kan değerim normal.Dr. hayvansal gıdaları özellikle ye.Tuzu azalt dedi.15 gün sonra tekrar yapılacak.
kıslarrrr kapı süsümüz ve bebek şekerlerimizkendim yaptımmmm kapı süsünü değil tabi
Suan kullanma zaten bence.. Bi yerlerden duymustum 1 ay kala baslayin krem kullanmaya diye. O yuzden aldim kremi. Ama sonra doktora sordum. Doktorum da erken dogumu tetikledigini soyledi. O yuzden kullanmiyorum..
Sen de kullanmadan once doktoruna sor istersen
gülcüm çok güzeller patiklere bayıldım ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin Rabbim inşallahkıslarrrr kapı süsümüz ve bebek şekerlerimizkendim yaptımmmm kapı süsünü değil tabi
renni duo kkullanıyorum ben rahatlatıyo en azından beni...
sodanın da sanmıyorum bi sakıncasının olduğunu ama dra danışmakta yarar var ...
yaa kızlar bıse sorcam
ben bebegımle konusunca fazlla tepkı vermıyo acaba duymuyomu yoksa benmı pımpırık yapıyorum
mesela sız bebegınızle konusunca tepkı verrıyomu tekme falan atıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?