2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar haziran anneleri topiğine baktım.onlarda da 38 haftalıklar var 39lar var. biçoğu doğum bekliyor. bizim temmuz bebekleri gerçekten aceleci. 40+1 olup normal doğum bekleyenler var. yanlız size kötü bi olay anlatıyım. bir arkadaş normal doğum yapıcam diye tutturmuş ve 40 + 2 olmuş 2 hafta geçmiş hala bebek doğmamış o zaman plesenta yaşlanması diye bir olay gerçekleşiyomuş ve bebeği zehirliyomuş bebek ölmüş annesinin karnında. olay çok kötü ama siz siz olun 40+2 yi beklemeyin derim nolur nolmaz kısmetten öteye geçilmez. bu olayı yaşayan kızı ben tanımıyorum ama bir arkadaşımın yakın arkadaşıymış

bende şimdi doğum çantamı tekrar kontrol ettim sırtım ağrıyor
umarım eksik kalmamıştır..yaaaa..:ecrin_bebek:

Hadi bakalım hayırlı olsun çantan da hazır tamamdır yani.
Bi ben hazırlamadım galiba şu çantayı.
Annemi bekliyorum.
Cuma burdalar inşallah.
O da getirdiklerini çıkarsın da beraber hazırlayalım diyorum.

Yat dinlen istersen canım.
Benim ağrım sızım dinlenince geçiyor.
Belki bugün vücudunu fazla yormuşsundur.

aminn inş:Saruboceq:
ayaklarını uzat yat istersen azcık.dinlenince geçer belki...

bugün çokta yorulmadım asllında..
gece sıcak diye üzerimi açıyorum üşüttüm mü acep??
kızlar haftaya bugün 3 buçuk atıyor olcam:)))
perşembe gelcek inş zeynebim:))

ben de duymuştum bu plasenta yaşlanmasını.allah korusun yaa çok kötü bi durum.allah vermesin kimseye böyle bişiy...

eskiden doğum çantası mı varmış. annem hiçbişey almadan gittik hastaneye diyo. ordan şu lazım derlerdi baban gidip alırdı eskiden öleydi diyo.sonra bebek hastaneden çıkçak bi battaniye verirlerdi kundak yapar çıkarırdık bebeği diyo.

ayy ne güzel kavuşuyorsun meleğine
darısı bizim başımıza inş...

Öfff çok üzücü bi olay.
Allah hepimizi korusun.
Çok zor.Ben bunun zorluğunu en yakınımdan biliyorum.
allah kimselere vermesin.
Ama yani ille de normal doğum diye tutturmak çok saçma.
Benim dualarım hep şöyle:
Allahım bizim için hangisi hayırlı ise onu nasip et.
Asla illede şu olacak diye bişey yok kafamda.

güll bebek şekerlerin çok güzel. Allah güle güle dağıtmak nasibetsin inşallah.

çok tatlı olmuş canım bunlar. Allah ağız tadıyla dağıtmayı ve kullanmayı nsaip etsin.

evet merak etmeye başladım ben de umarım her şey yolundadır. dua edelim kızlar...

Gülllcüm ellerine sağlık canım.Sen ne becerikli hatunmuşsun ya öyle.
Helal olsun valla.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Çok güzeller çok.

sağolun kıslarrrrr çok heveslenerek yaptım :)) hayırlısıyla yakında dağıtırız inşallah :)

bence medaa ve katrem doğurmamıştır yaa medaayı hastaneye yatırmışlardır 3-5 gün daha dursun bebek diye katremin haftası dolmuştu onu doğum için yatırmış olabilirler bak.

Büyük bi şehirde olsam doğum çantası için dertlenirdim ama evimle hastane arası arabayla 5 dk.
En fazla ben doğumdan çıkmadan komşum hazırlar herşeyi koyar çantaya getirir.
Zaten hepsi yıkandı ütülendi dolapta bekliyolar.

ayy ewet eskiden öyleymiş.ben çok iri doğmuşum anneciğim bi tulum almış bana.4850 gr doğunca aldığı tuluma sığmamışım.yazık babacım koştura koştura büyük bi zıbın bulucam diye koşturmuş...kaydirigubbakcemile3

kızlar biz doğumdan sonra filan hiç buluşçak mıyız? buluşçaksak bi fikrim var buluşmaya herkes bebek şekerinden getirsin bitane:)) fotoğraf çekeriz.

zaten erken daha haftaya annenle birlikte hazırlarsınız. ben de tam tamamlamadım.

canımmm bi dinlende geçmiyorsa doktorunu ara bekleme ağrılı ağrılı.

eskiden daha güzelmiş vallasempatiksalakcinni
şimdi herşey masrafff kafamızdaki taça kadar düşünüyoruz valla ama süslü anne olmak güzelkaydirigubbakcemile3ilk bebek olunca belkim insan daa hevesli mi oluyor acabakaydirigubbakcemile2

son ay hiç geçmez oldu bana kızlar yaa.size de öyle mi geliyo? bi türlü geçmiyo günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…