kızlar ben doğum yaptım ayrıntıları sonra yazarım
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler..
Size göbüşümün son halini ekliyimmi?
kıslar medaa da doğrdu bence)))
ayyy teker teker doğuruyoruz vallaa.daha temmuz bile gelmedii.bide biz kurtulsaydık şu koca göbeklerden..valla yere eğilmekten nefret ediyorum artık
slm kızlar nasılsınız? ne bu böyle geçmişi okumak çokk zamanımı aldı.maşallah kaynatmışsınız bugün..
katrem hayırlı olsun canım bebiş gelmiş.Allah analı babalı büyütsün.detayları da bekliyoruz.
ben de doktordaydım bugün..oğlum 3175 gr olmuş maşallah..nstye girdik sancılar 47ye kadar çıktı.doktorum herşey normal dedi.10 gün sonraya çağırdı.tabi ozamana kadar doğum olmazsa kontrole gelirsin yoksa doğumda görşürüz daha öncesinde zaten dedikaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız? ne bu böyle geçmişi okumak çokk zamanımı aldı.maşallah kaynatmışsınız bugün..
katrem hayırlı olsun canım bebiş gelmiş.Allah analı babalı büyütsün.detayları da bekliyoruz.
ben de doktordaydım bugün..oğlum 3175 gr olmuş maşallah..nstye girdik sancılar 47ye kadar çıktı.doktorum herşey normal dedi.10 gün sonraya çağırdı.tabi ozamana kadar doğum olmazsa kontrole gelirsin yoksa doğumda görşürüz daha öncesinde zaten dedikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?