2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy teker teker doğuruyoruz vallaa.daha temmuz bile gelmedii.bide biz kurtulsaydık şu koca göbeklerden..valla yere eğilmekten nefret ediyorum artık

ayyy teker teker doğuruyoruz vallaa.daha temmuz bile gelmedii.bide biz kurtulsaydık şu koca göbeklerden..valla yere eğilmekten nefret ediyorum artık

aynen bende valla.oğlumun peşinden koşarken,ayakkabısını falan giydirmek ölüm gibi gelmeye başladı...
çatlayıvericek gibi oluyo karnım.taş kesiyo...

slm kızlar nasılsınız? ne bu böyle geçmişi okumak çokk zamanımı aldı.maşallah kaynatmışsınız bugün..

katrem hayırlı olsun canım bebiş gelmiş.Allah analı babalı büyütsün.detayları da bekliyoruz.

ben de doktordaydım bugün..oğlum 3175 gr olmuş maşallah..nstye girdik sancılar 47ye kadar çıktı.doktorum herşey normal dedi.10 gün sonraya çağırdı.tabi ozamana kadar doğum olmazsa kontrole gelirsin yoksa doğumda görşürüz daha öncesinde zaten dedikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım...
ayy ne güzell doğumuna çok az kalmış..
ayy herkes sıra sıra doğuruyoo yaaa:)
maşşalh hepimizee

birde isim bulabılseydim kızıma...adı bebiş kaldı yaa.artık her akşam eşimle isim düşünmekten nette aramaktan sıkıntı geldii yaa.ne zormuşş .diğer kızıma ilke ekin koymuştum..bilseydım tekrar doğuracağımı tek isim koyar diğerini buna saklardımkaydirigubbakcemile3

6 aylıkkenden beri kesinleştirdik biz kızımın ismini teyzesi.inş kızımın ismi ECRıN olacak benim...:CüvCüv:

hoşgeldinnn şeker :)) maşallahhhh oğluşuna kuzucuklar kocaman oldu yaaaa

bu arada çatı muayenesi yapar diye ben çok stresliydim ama yapmadı...doğuma gidince yapcak sanırım.çok rahat benim doktor yaa..bazen kızıyorum böyle olmasına ama bu hali beni rahatlatıyo aslında.panikliğimi alıyo adamkaydirigubbakcemile3

maşallah canım bebişinebirde biz 37 leri görebilseydik..off sıkıldım valla yaaa.her şey hazır beklyoruz..keşke kendıme oyalanacak bişeler bıraksaydım..onlarla uğraşırdım..bebek şekerlerinimi çoğaltsam napsam..

Göbüş topicine ekledim resimleri kızlar bakamak isteyenlere duyrulur.

Cedrix hoşgeldin kızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…