2010 Temmuz Anneleri : )

üzülme canım..son ay da bol bol potasyum protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen..
hem önemli olan bebeğin sağlıklı olması.kilosu değil.benim kzım 4 kilo doğmuştu..şimdi beş yaşında üflesen uçar..önemli olan doğumdan sonraki beslenmesi değilmii.bunları düşünüp canını sıkma bence.

çok içmeye çalışıyorum sütü ben de ama çok üzülüyorum bebeğimin zayıflığına.inş sağlıklı olur da toparlar kendini...
senin bebeğine de kocaman bi maşallah bu arada...

kızlar saçma mı bilmiyorum bişi daha sorcam. benim hastneye glcem diyen arkadaşlarım var. hastaneye altın yastığı götürülüyo mu? götürülmez heralde dimi?

iyi geceler arkadaşlar.....
belki yazmışsınızdır ama öbür sayfaları okumadan yazıyorum
doğumunuzun günü belli oldumu? benimki bugün belli oldu..allah izin verirse 1 temmuzda
olacak oğlum

çok saol canım benim.inan burası olmasa kızlar olmasa daha çok ewde kurup kurup durucam kendimi.
çok teşk ediyorumm.inş sağlklı olurlar da alırlar kiloları...

Aaaaa neden yaa bir sürü İzmirli var siz de buluşursunuz.
Ben ttokattan ankaralılarla buluşuyorum da sen İzmirlilerle mi buluşamıcan kuşum.

inş bi organize olursa gideriz biz de elbette yerimseniben
ama sizleri de tanımayı çok isterdim.inş karşılaşırız günün birinde...

kızlar yanlız şöle bişi var. ben doğumdan 20gün sonra filan izmire gidicem. foçaya. 2-3 ay orda kalıcam. yani izmirdeki arkadaşlarla buluşabilirim o zaman.

bu siteye noluyo? sayfalar akıp gidiyo yazı yazamıyorum arada sırada size oluyo mu benim bilgisayarım mı bozuluyo?

iyi geceler arkadaşlar.....
belki yazmışsınızdır ama öbür sayfaları okumadan yazıyorum
doğumunuzun günü belli oldumu? benimki bugün belli oldu..allah izin verirse 1 temmuzda
olacak oğlum

iyi geceler canım...
benim doğuma çoook var daha.senin yaklaşmış maşallah günün.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…