kızlar nasılsınız en son ctesi gecesi uykum kaçtığı ve içimde bi huzursuzluk olduğu için gece 3 gibi yazmıştım foruma,4-5 gibi uyuyabilmiştim o gece,sabah 6 gibi uyandım ve benden su gibi bişeyler geldi aslında tuvalete kalkmıştım çok tuttum kaçırdım herhalde dedim :) sonra tekrar uyumuşum 12 gibi kalktım kahvaltımızı yaparken feci bir sancı girdi belime kasıklarıma tuvalete koştum bu kez suyum gelmişti artık nişanla birlikte nasıl heyecanlandım anlatamam doktorum 1 temmuz diyodu doğum tarihime ama minik kuzucuğumuz babamıza babalar gününde sürpriz yaptı hemen doktorumu aradım sancılarının sıklaşması lazım hemen gelme dedi 20 dak kaya kadar düşünce gelirsin dedi normal doğum istiyordum,sancılar 1 saat 15 dak kadan hiç inmedi ama bu arada ara ara suyum geliyodu korktum yine aradım bu kez gel hastaneye burda takip edelim dedi doktorum gitiim açılmam ancak 1 cm di bekliycektik ama açılma 3 saat daha geçmesine rağmen 1 cm kaldı sancımda pek yoktu ara ara girdi hep,sezeryana ne dersin dedi doktorun suyun geliyo riske atmak istemiyorum diyince telaşlandım tamam dedim ve apar topar sezeryanla 1 saat içinde minik prensesimizi pazar 20 haziran 21:17 de kucağımıza aldık kızlar sağlıkla,şimdi evdeyim hastanede 2 gün kaldık bayağı sıkıntılıydı ama şimdide tam oturup kalkamıyorum rahat dikişlerim ağrıyo ama kuzumu görünce bütün acılar geçiyo doğal ağrı kesicim o benim şimdilik bizden bu kadar şu an miniğimiz uyuyor bende uyudum biraz az önce emzirdim onu sizi yazıyım istedim herkesi çok öpüyroum hepinize hayırlı doğumlar inşallah