kızlar sonra görüşürüz ben bugun hiç dinlenmedim azcık dinleniyim kendinize ii bakın
ben de çıkıyorum şimdilik. 1-2 saat uzanayım. kendinize iyi bakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonra görüşürüz ben bugun hiç dinlenmedim azcık dinleniyim kendinize ii bakın
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
kizlar benim doktorum artik ahududu cayi, hurma, ananas, ananas suyu ve sex onerdi, bunlari dogumu yaklastiriyormus, dogumu yaklasan arkadaslar tabii normal dogum yapacak arkadaslar isterlerse deneyebilir.
arkadaşlar bu magnezyum tam olarak ne fayda sağlıyo doktorum 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum diyip yazdı şimdi bunu içipte 40 haftayı doldurup doğuramazsam nolucakkaydirigubbakcemile3
sex mi? yok artık daha neler
senin doktorun da bi acayipmiş canım ya
son ay riskli olduğunu cümle alem biliyo kafamçokkarıştı
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
kızlar size bişey sorucam benim 36 haftam bitti.
bu sabahta benden açık kırmızı bir akıntı geldi bu nişan dedikleri olaymıdır? şimdi ne yapmam lazım?
biraz bekle eğer devam ederse akıntı hemen doktora başvur ne olur ne olmaz
canım sex i dogumu cok yaklaşana yada günü gecene öneriyolar cünki sperm içindeki bir madde rahim acılmasına yardımcı oluyomuş öyle denıyo
kızlar size bişey sorucam benim 36 haftam bitti.
bu sabahta benden açık kırmızı bir akıntı geldi bu nişan dedikleri olaymıdır? şimdi ne yapmam lazım?
aaaaa canım sırada sen varsın ozaman..doğum habercisi tabikii.artık fazla bişe yememelisin bence.açılma başlamış.kendini yormadan son hazırlıklarını yapmalısın.yanında birileri varmı??ayy ben panik yapmayım sana.
ama uzan ve kendini dinle.bebeğin hareketlerini kontrol et.hastane uzaksa geç kalmadan bir git derim.yakınsa biraz daha beklemelisin bence..a
allah yardımcın olsun...:Saruboceq:
sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile